Drukarka etykiet

Nadszedł czas na zainwestowanie w nowszą/szybszą/lepszą etykieciarkę. Niestety te które dostajemy od firm kurierskich nie spełniają naszych wymagań. Polećcie proszę jakąś konkretną etykieciarkę półprzemysłową.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak zależy Ci tylko na ilości etykiet to stojak za drukarką i kupujesz rolki po 1200-1500 etykiet. Jak zależy na szybkości to raczej intermec zamiast zebr. Dużo lepsze konstrukcje wg mnie i dużo szybsze a nawet do małych jak np PC43d stojak też ustawiasz za na dużą ilość. Jak chcesz iść w półprzesmysłową to napewno zupełnie inny wymiar solidności i też bym zdecydowanie w intermeca poszedł jak np seria 43. Ewentulanie zerknij na Zebry ale nie ten zabytkowy model co podałeś a np ZT230 lub coś od Epsona czy Citizena. Niezłe ma ponoć również Toshiba, aczkolwiek nie miałem możliwości ich użytkowania, tak wieć w sumie wiele na ich temat napisac nie mogę. Każda sytuacja jest jednak inna i powinno się indywidualnie dobrac model https://general-id.pl/drukarki-etykiet/biurowe Ogólnie polecam kontakt z nimi, powinni Ci coś odpowiedniego dobrać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

pozycjonowanie (66 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...

Jaki telefon warto kupić? (92 odpowiedzi)

Możecie polecić fajny model telefonu dla kobiety? Chcę zrobić żonie prezent ale kompletnie nie...

Marketing, reklama (59 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zastanawiałam się nad metodami reklamy w internecie. Szukałam trochę i strasznie...