Drukarnia zaproszeń ślubnych - gdzie?

Temat dostępny też na forum: Wesele
poszukuje drukarni, która wydrukuje mi już gotowe, zaprojektowane zaproszenia: będą to cztery karty z zaokrąglonymi kątami oraz koperta z półokrągłym wycięciem na palec. teraz na takie zaproszenia jest "szał" ludzie gdzieś je drukują a ja nie trafiłam na takie miejsce.
Będę wdzięczna za podpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Drukarnia zaproszeń ślubnych - gdzie?

Jest trochę drukarni w trójmieście. A zaproszenia sama projektowałaś?. Bo my chcielibyśmy komuś zlecić kompleksowo. Talentu brak :( Ciekawi mnie jak wyglądają Twoje zaproszenia :)

pozdrawiam
Jagoda

Drukarni jest mnóstwo, ale nie wszystkie mają dobre ceny lub np nie chcą wycinać zaokrąglonych rogów, nie wspominając o kopercie z półokrągłym wycięciem :)

zaproszenia to 4 karty przewiązane wstążką wsunięte w koperte z naszym "logo" :)

Mogłabyś polecić projektanta który Wam projektował zaproszenia. :)
Może bym na również zaprojektował.

Nam zaproszenia projektuje Karolina, tu jest jej strona https://www.facebook.com/?q=#/profile.php?id=200720890110203&ref=ts&fref=ts

A jakie są fajne drukarnie w trójmieście? Nasze zaproszenia są dość proste, ale szukamy przystępnych cen :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej. Sama również zaprojektowałam sobie swoje zaproszenia ponieważ chciałam aby były oryginalne. Nie chciałam na pewno oklepanych jak na allegro.
Możecie same sobie wypróbować ponieważ można sobie ściągnąć z sieci wiele programów za pomocą których się to zaprojektuje.
Drukowałam za to w Openprint.pl - bardzo fajna drukarnia, możesz sobie tam wybrać lepszy papier. Dogadasz się również dobrze z obsługą.

Drukowaliśmy zaproszenia w K2 we Wrzeszczu, wczoraj narzeczony je odebrał, a ponieważ się śpieszył to ich nawet nie obejrzał, dziś idzie reklamować. Zamiast brązowej ramki i rysunku w środku, zrobili rysunek i brązowe tło i nic nie widać :/

nasze zaproszenia gotowe- wybraliśmy drukarnię studio 4 na jaśkowej dolinie, miejsce niepozorne, ale bardzo przystępne ceny i bardzo dobry kontakt. Największym problemem były zaokrąglone rogi- wiele drukarni nie ma takiej możliwości, a tutaj się udało. jestem bardzo zadowolona!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo serdecznie polecam zaproszenia FLORALE z wejherowa - są na allegro wystarczy poszukać. Piękne zaproszenia - wszystko zrobione tak jak chcieliśmy i wyszło cudownie, poza tym uważam że nie są drodzy - proszę sprawdzić i zobaczyć. Pozdrawiam

Korzystnie jest również zaprojektować sobie samodzielnie zaproszenia. Wbrew pozorom nie jest to takie skomplikowane W sieci jest wiele wzorów , pomysłow na zaproszenia.

Cena jednego będzie o wiele niższa jeśli zamowicie przez internet:
http://www.openprint.pl/zaproszenie

Na stronie jest na przykład cennik w drukarni openprint.

Ja polecam drukarnię internetową, która projektuje i drukuje zaproszenia - Mowa o https://www.diamond-druk.pl, mają chyba najlepsze produkty w sieci. Polecam.

Inne tematy z forum

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?