Polecam (1) Terminowe wykonanie zlecenia i kompleksowa obsługa, jednym słowem pełen... Magdalena xxx - opinia (1) W świecie wnętrz zamówiłam kuchnie montaż mebli ze sprzętami miał trwać 1... xxx Bis serwis- Gdańsk przymorze (2) Bardzo ciekawa i rozległa pomoc przy dobrze stolarki okiennej. Terminowa... Marcin Biedrzynski
Solidna firma-polecam! (1) Pełen profesjonalizm i miła obsługa. Pan z firmy BIS-Serwis przyjechał do... Małgorzata Marcin - opinia (1) Zamawialem dzrzwi zewnetrzne z montarzem-wszystko OK Marcin super sklep (1) nie zgadzam się z opinią pani yoko bardzo fajny sklep są wstanie zamówić... Artur kupiłam drzwi wewnętrzne porty (1) jestem zadowolona szczególnie polecam dla tych którzy nie do końca wiedzą... zadowolona z Morskiego Nie polecam (1) Nie polecam!!!! To totalna obsowa z terminem,2 tyg po terminie montaz drzwi.... pajppiptypajp Polecam przez wielkie P. (1) Od lat korzystamy z usług firmy, pełen profesjonalizm, bez dwóch zdań, montaż... Beata malaga - opinia (1) zamawiałam u państwa drzwi i jestem z ich bardzo zadowolona.Są to drzwi... malaga Polecam!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru Madera-Art do zakupu podłóg. Pozytywne... Dorota Okna (1) w zeszłym roku szukałem kogoś kto założy mi drzwi na stare ościeżnice bo... Cezary Skudzawski Polecam z czystym sumieniem każdemu!! (1) Największy plus salonu - profesjonalna obsługa, sympatyczne panie z fachową... ania drzwi (1) Zakupiliśmy w salonie w Sopocie drzwi fornirowane do naszego nowego domku w... Beata P Polecam bardzo dobrych fachowców z BIS SERWIS (1) Chciałbym z czystym sumieniem wszystkim zainteresowanym kupnem i montażem... Maciej godne polecenia (2) Witam. Właśnie wczoraj byli panowie u mnie montować zabudowę przedpokoju.... Bartek Zakup drzwi z montażem (1) Dziękuję i polecam :) Katarzyna "Aviator" Gorąco polecam! (1) Witam!Na początku tego roku zamówiliśmy wraz z małżonką drzwi do naszego... Wiesław POOLECAM !! (1) Bardzo solidna firma. Dobry kontakt, niskie ceny. W końcu mam takie drzwi... Barbara Polecam (1) Jak najbardziej jestem zadowolony. Miła i profesjonalna obsługa, szybka... Tomasz