Drwina a nie profesjonalna obsługa (1) Zamuwiłem zabudowy w tej firmie, termin w zaleznosci od pomieszczenia 4-6... Mikołaj Jeliński Panele Vox (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi w tym salonie i z paneli Vox, które nam... Marzena Solidna firma (1) Wszystkim polecam firmę BIS-Serwis, to solidna firma.Pan Tomasz Jankowski... Lidia ze Straszyna
Gorąco polecam A-jeden! Solidna firma! (1) Witam serdecznie, gorąco POLECAM firmę A-jeden!!! A już piszę dla czego... Po... Marek ... (5) Kupiłem drzwi Euronord, porażka. Ludzie z daleka od produktów tej firmy.... piotro LIPA a nie Centrum DePe (2) Swój kontakt z CeDePe miałem bezpośrednio w głównej siedzibie firmy w Gdańsku... Naiwny Bardzo nieprofesjonalna obsługa, brak szacunku do klienta (1) Firma bardzo nierzetelna. Nie udziela informacji o postępie zamówienia i... iskierka Drzwi wewnętrzne (1) Polecam , ciekawe wzory, wysoka jakość. Profesjonalna i miła obsługa. Termin... Mała Czarna UWAGA NIERZETELNY SPRZEDAWCA- NIGDY WIĘCEJ ENTRA (3) Drzwi piękne i w dużym wyborze. Prezentują się naprawdę doskonale. Ostrzegam... Anexx NIE POLECAM !!!!!!!!!!!! (1) Schody zaczęły się już od Pani "PROJEKTANT" zupełny brak wiedzy na temat... KLIENTKA Gorąco Polecam! (1) Skorzystałam z usługi montażu drzwi wewnętrznych. Wszystko szybko i sprawnie.... AMB Drzwi i podłogi Vox Wejherowo (1) Kupiliśmy w tym salonie drzwi Gerda z montażem. Obsługa była bardzo pomocna.... Nina Profesjonalny montaż drzwi antywłamaniowych (2) Firma godna polecenia! Bogaty asortyment drzwi antywłamaniowych firmy Gerda.... Ilona profesjonalny podejscie do klienta (1) krotko szybko i sprawnie polecam jacek Nie polecam !!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo nie chciałam wystawić tej opinii , ale partactwo tych ludzi sięgnęło... nie polecam Wszystko jak należy!!!!!! (1) O wyborze A-jeden zdecydowały opinie na portalu Trójmiasto.pl właśnie.... Kuba polecam (1) profesjonalna obsługa, polecam Aleksandra Zakup i montaż drzwi Gerda TT plus (2) Bardzo miła obsługa, szybko i profesjonalnie udzielane odpowiedzi na pytania... Adam wspaniala obsluga ,doradztwo ,profesionalizm (2) do sklepu chodzilam kilka razy ciezko mi bylo sie zdecydowac pani w sklepie... Elwira Cejrowska Zadowolony klient (1) Jestem bardzo zadololonyu z obsługi firmy - projesjonalne podejście do... Andrzej