Polecam ! (1) W MADERA ART zakupiłem drzwi wewnętrzne. Polecam ze względu na jakość obsługi... Sławomir POLECAM !!! (1) Witam ! Polecam podłogi i montażystów z firmy Orzeł. Montaż szybki i... Andrzej I POLECAM ! (1) Witam ! Bardzo polecamy współpracę z firmą ORZEŁ, kontakt znakomity, duży... Andrzej I
Sklep godny polecenia (1) Wszystko w najlepszym porządku,miła obsługa znająca się na rzeczy. Natalia Polecam - sprawnie i profesjonalnie! (1) Polecam. Kilka tygodni temu firma (przez oddział w Gdyni) wstawiała mi drzwi... marlonbrando polecam (1) Drzwi bardzo, ładne i solidne. Montaż bez zarzutu. Drzwi nie są może... zadowolony Polecam w 100% (1) mieszkanie mieliśmy po remoncie i nie chcieliśmy wyrywania tych starych... Tomek Polecam! (1) Firma MAX-DOOR rewelacyjnie rozwiązała mój problem ze starymi drzwiami. Po... Joanna Sympatycznie i profesjonalnie (1) Cieszę się już od kilku miesięcy z drzwi i podłóg zakupionych w sklepie... Julita Gdynia Renowacja starych drzwi na nowe (1) Przy remoncie zastanawiałem się nad wymiana drzwi, jednak nie chciałem kuć... Andrzej Polecam ! (1) Witam, zakupiłem w tej firmie drzwi wewnętrzne do całego mieszkania i jestem... Marek ogólna ocena firmy (1) Jakość drzwi słaba, sposób załatwiania reklamacji nie do przyjęcia,... AW Drzwi DRE (1) W salonie jest przemiła obsługa:-) i można liczyć na całkiem niezłe porady.... Beata JEŻELI ZAKUP DRZWI TO TYLKO W ANTABIE. (1) Doradztwo w sklepie jak i podczas pomiaru rewelacyjne.Bardzo ale to bardzo... Arek. Ładnie, czysto i sprawnie (1) Fachwo, szybko i w przystępnej cenie. Polecam usługi firmy Max door.... Asus Dotyczy opini poniżej. (1) Wydaje mi się, że osoba pisząca opinię nie do końca jest zorientowana w... Klient Sprawdziłam i polecam. (1) Moje drzwi zmieniły się w ładne i wygladaja jak nowe. jedyny minus to te 3... Marta NIEŻETELNY SERWIS (2) Witam wszystkich . Odradzam Firmę ANTABA ,ponieważ zamontowali mi drogie... KLIENT NAPRAWDĘ POLECAM!!! (1) Mieszkam za granicą i załatwiłem wszystko przez telefon, bardzo miło i... Aleksander Polecam - obsługa przez internet (2) Polecam firmę Jusman. Miła i fachowa obsługa. Uzgodniony wcześniej termin... Bogusia