Polecam (1) Fachowe porady w sklepie i profesjonalny montaż. Pomimo małej przestrzeni w... Paweł K. Masakra! UWAGA - Nie są autoryzowanym dealerem! (1) Jedyny pozytyw w tej instytucji zwanej salonem drzwi to mili monterzy. Po... MP Firma godna polecenia. (2) Skorzystałam już dwukrotnie ,wszystko rewelacja .Polecam wokoło bez obaw.Aby... Ewa Bylicka
Super zadowolony (1) Witam, Już drugi raz korzystam z usług tej firmy. Ponownie miłe zaskoczenie... Filipo i Klaudia ok (2) jestem zadowolona z tej firmy, ceny w miarę normalne i termin dobry, mają... Dżoana Gorąco polecam!!! (1) Miła obsługa, przystępne ceny, szybkie terminy realizacji!! Produkty spełniły... PAULA Reklamacja ciagnaca sie juz 3 miesiac! (1) Stanowczo doradzam omijanie tej firmy z daleka. 29.09.2011, zakupilem w tej... Oszukany klient Polecam, szczdególnie jak się potrzebuje fachwej porady (1) Kupiłam w tym sklepie podłogę i jedstem naprawdę zadowolona, bo to pierwszy... Pani domu Rewelacyjne dziewczyny (1) Jeśli ktoś chciałby szkolić pracowników ze sprzedaży warto wpaść do... Marek Podłoga (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupionej podłogi oraz z profesjonalnej obsługi.... Włodek Szybko i solidnie (1) Zamówiłam drzwi Gerda w firmie Atut. Obsługa w sklepie miła i fachowa.... zadowolona klientka Nie do Entry (1) Warunki pracy prymitywne,dużo pyłu co grozi wybuchem,wentylacja słaba,brak... pracownik :) (2) Profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Drzwi naprawdę pięknie się... zadowolona klientka z dala od storemu (1) pisza ze maja autoryzacje i dobrych montazystow a tak naprawde drzwi montuje... oszukany Piękne drzwi, obsługa na wysokim poziomie (5) Entra robi bardzo ładne, bardzo starannie i dokładnie wykonane drzwi. Jestem... Marcin ODRADZAM !!! (1) przed zakupem drzwi, sprzedawca jest przemily :) Natomiast jak sie dzwoni... Snike Nie polecam (1) Drzwi zrobione tandetnie, podrapane, futryny niedomalowane. Za to pochlapali... Lena SOLIDNOŚĆ !! (1) Soloidna firma / z polecenia / : zamontowali mi drzwi antywlamaniowe naprawde... Małgorzata Brzózka Nie doczekałem się na zamówione drzwi... (1) Zamówiłem drzwi Gerda. Zależało mi na czasie, co podkreślałem przy składaniu... Leszek nie polecam pracy w tej firmie (2) organizacja pracy zdecydowanie poniżej poziomu, zarobki 1300PLN to max. ale w... angel