Duality

Temat dostępny też na forum: Duality
Druga natura perkusjiczylito czego spodziewasz sie po niej najmniejMuzyka klasyczna nie wyklucza jazzu i na odwrót. Choć wszelkie próby połączenia tych dwóch światów odbierane są zazwyczaj sceptycznie, staramy się przeniknąć je w możliwie najsubtelniejszy sposób, nie profanując świętości jednego i drugiego nurtu.Bez eksperymentów nie byłoby tradycji. Przedstawiamy nasz pomysł na muzykę w ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jestem na tak

świetne jestem pod wrażaniem pomysłu i umiejętności. kolaż podobał mi się średnio, a wybór wiersza oraz sam czytający nie zachwycali. jednak sama idea połaczenia koncertu z show bardzo mi się podoba i powinna być kontynuowana, rozwijana i poprawiana :) to było naprawdę fenomenalne przeżycie kulturalne

niestety znaleźli się na tym koncercie idioci tacy jak pan operator, który przez pierwsza połowę koncertu prezentował nam swój tyłek w świetle reflektorów, przesympatyczna pani która nie tylko nie wyłączyła telefonu przed koncertem ale i go odebrała w trakcie, by poprowadzic rozmowe (sic!) i koleś który świecił sobie po suficie niebieską diodą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Świat Automobilów (7 odpowiedzi)

Zapraszamy na wyjątkową serię Motoryzacyjnych Śród, podczas których co tydzień prezentować...

Zbrodnie z miłości - w świetle psychologii i nauk penalnych (3 odpowiedzi)

14 lutego 2026 roku o godz. 9.00 w Filii Akademii Finansów i Biznesu Vistula w Gdańsku (ul....

NIE dla faszyzmu, TAK dla wyboru (3 odpowiedzi)

NIE dla faszyzmu, TAK dla wyboru! Pokojowa demonstracja wsparcia dla lekarzy i pacjentek w...