Dyskretny urok Picassa

Temat dostępny też na forum: Dyskretny urok Picassa - online
Opinie do spektaklu: Dyskretny urok Picassa.
Sopocki Teatr Tańca
Dyskretny urok Picassa

Zapraszamy na premierę spektaklu "Dyskretny urok Picassa" w reżyserii Jacka Krawczyka i Joanny Czajkowskiej a w wykonaniu tancerzy Sopockiego Teatru Tańca.

Inspiracją dla artystów Sopockiego Teatru Tańca do spektaklu pt."Dyskretny urok Picassa" jest oczywiście postać Pabla Picassa, ur. w 1881 r. w Maladze, hiszpańskiego malarza, grafika, rzeźbiarza, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeden z lepszych

Spektakl malowany świetną choreografią, nastrojowym światłem, hipnotyzującą muzyką i wizualizacjami . Raz obejrzeć to za mało. Gratulacje dla twórców i artystów na scenie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś z Państwa mógłby potwierdzić słuszność mojej decyzji o pójściu na ten właśnie spektakl z grupą młodzieży (ok 16 lat)? Kiedy wystąpiłam z inicjatywą, dotarła do mnie opinia jednego z rodziców - pośrednio oczywiście, bo takie mamy czasy - że moja decyzja jest skandaliczna i bulwersująca ze względu na zawarte w spektaklu treści gorszące młodzież. Ratujcie kochani, bo naprawdę zastanawiam się, w jakim świecie żyję
Rozżalony pedagog
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Wyzwolenie (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wyzwolenie . WYZWOLENIE na otwarcie Dużej Sceny i nowego sezonu! W...

The Strings (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: The Strings . The Strings - przezabawny spektakl komediowy o przyjaźni,...

Rodzinne piekiełko (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Rodzinne piekiełko . Spektakl komediowy "RODZINNE PIEKIEŁKO" Kto nigdy...