Działka

Witam chciałbym kupić działkę w koleczkowie na ulicy lipowej , czy są media i czy byście odradzali czy raczej zachęcali do kupna ? Proszę o szczere wypowiedzi .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Działka

Raczej odradzam, tutejsi mieszkańcy to straszna patola.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie widzę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szczególnie jedno kierukowcy z super młyńskiej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja osobiście polecam tereny Kartuz czy Kościerzyny, tam są bardzo piękne tereny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie kupuj. Ja żałuję. Ciągłe korki, zero poprawy dróg infrastruktury, gmina się obija. Mieszkańcy mało życzliwi. Blokują drogi. Ogólnie słabo to wygląda zresztą podobnie jest w Bojanie. Droga do Gdyni kiedyś 15 min samochodem, dziś min 30 min. Do Gdańska to już porażka totalna, korki na rondzie w Chwaszczynie od Karczemek. Dlatego nie polecam, niestety Koleczkowa. Mimo zapowiedzi Wójta przed poprzednimi wyborami, że na jeziorem zrobi super plażę z dojazdem i parkingiem, miejscem do tak, aby uatrakcyjnić okolicę, kompletnie nic nie zrobione. Dziś bym szukał działki w stronę Wejherowa za Szemudem będzie droga Kaszubska i do 3miasta dojazd będzie podobny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na wegetacje to wiocha jest spoko-fajna. Jak masz dzieci, to patrz pod tym kątem.Komunikacja(autobus) ze światem na poziomie afrykańskiej osady. Tu nic się nie dzieje tylko dziur w jezdni przybywa i piachu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co ma sie dziac? komunikacja zrozumiala, przeciez to wies a nie miasto , podmiejski jezdzi co godzine wiec nie marudz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Światłowód w gminie Szemud (14 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Nielegalne przetwórstwo odpadow (3 odpowiedzi)

Jak to możliwe że na przeciwko orlenu przy samej obwodnicy prowadzone jest przetwórstwo odpadów...

AloeDent Chwaszczyno (6 odpowiedzi)

Chciałabym ostrzec przed AloeDent w Chwaszczynie Jestem po wczorajszej przymusowej ekstrakcji...