Dzidek

naprawde chcialam dokonac wpisu - ale skoro nie posiadam e-maila :((

wiec tu napisze, ze Twa strona wyglada strasznie... PROFESJONALNIE. Tak trzymac!!!
pozdrawiam,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

..........

pozdrawiam was wszystkich

LILIAN

hmm jstem tu pierwszy raz, sama nie wiem dlaczego..
może dlatego, że czasem gdzy cały świat kładzie się do snu mam ochotę poczuć więcej gwiazd?
- nie wiem
pozdrawiam wszytkich patrzących w gwiazdy i nietylko
ja jestem z gór tu do nich bliżej:)****

Amena

...dzięki za wpis Ameno tutaj... ale... nie potrzebujesz podawać maila, którego póki co jeszcze (co dziwne ;)) nie masz... bez tego też się uda... mam nadzieję, że się nie poddasz i spróbujesz jeszcze raz... miłego dnia życzę i serdecznie pozdrawiam :)))...

.........

a na dodatek bilans mi nie wychodzi
#$#@$#$
:((

Ifka

...no i cała Ifka... jak nie ma Nas to źle... jak jesteśmy to nie ma Ifki... hmmm.... to działanie odbywa się z premedytacją chyba ;)... pozdrowionka i całuski :)...

Dzidek

moze do 3 razy sztuka - ale i tak chyba cos robie zle :(
pozdrowienia

Stare HP

Poszukuje stare numery HP gratkowego, najlepeij z 2000 roku. prodsze o szybki kontakt! TO bardzo waaaazne!

analfabeci

Czy wiecie, ze w 80% jestescie analfabetami. Bez obrazy, No1. to czlowiek o nick'u Talib. Ten to sie dopiero wypowiada istny "brzuchomowca" :))) Pozdrowienia z Gd.

Byk J.

Tylko raz się zgadzasz ? . Hm Hm.... wniosek , - trzeba więc więcej Talibów w HP ; ... możeby jakiś oddział..?

railwaymen

przyznaję się do 20% analfabetyzmu z tymi 80% to przesadziłeś :):):):) pozdrawiam zerdecznie

wszystkich pozdrawiam

Bog istnieje, kocha nas wszystkich i ma wobec nas wspanialy plan Zbawienia

CHCIALAM WAM WSZYSTKIM POWIEDZIEC ZE BOG ISTNIEJE
I KOCHA NAS WSZYSTKICH , JESTEM TEGO PEWNA ZWLASZCZA
TERAZ PO CZUWANIU W MATEBLEWIE!!!!!!!!!!!!!!!
Jesli ktos z was chce sie ze mna podzielisc czyms z tym zwiazanym to niech pisze
obiecuje ze odpisze na kazdy list
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Informacja

Jeżeli wiesz, że w Trójmieście istnieje jakaś modelarnia
to proszę wypowiedz się na temat jej adresu.

krzychu

jest jedna modelarnia na zaspie w starym hangarze lotniczyn, przy ulicy hynka (ileś tam) róg hangaru od strony "ETC"

agnieszka

ty chyba troche przesadzasz. a wlaściwie skąd to wiesz gadałaś z nim?

loser

a może marz troszke rację

LILIAN

hmm.. to znów ja zaraz wymykam się na imprezę zwaną weselem, gdzie z uśmiechem na ustach i podniesioną głową będę udawać jak dobrze się bawię.
czasem mam już serdecznie dość udawania kogoś kim nie jestem..pozory
no nic.. założe tę czarną kieckę szpilki i w drogę
znów z podniesioną głową
pozdrawiam :)*********

lilian

eh skąd ja to znam :(:(:(:(

Jori

Uważaj chłopie bo będzie kosa. Jak mogłes nam to zrobić... Pozdrowienia dla wszystkich

Witajcie

Jestem atrakcyjna mezatka zaniedbywana przez meza mieszkam w Gdyni na chwarznienskiej31 tel.699 08 01 kto mi dogodzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Joasia P.

...to chyba już akt desperacji ??... spokojnie :)... jutro też jest dzień...

J.P.

a ty co? wychodzisz z zasady że "ci..pa to nie mydło i się nie wymydli". Pozatym twoja propozycja godzi w honor prawdziwego dżentelmena. Powodzenia w poszukiwaniach "BOLCA" :)))))))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

????????

Może ktoś z was interesuje się starociami ??? Mam do sprzedania amerykańską polisę ubezpieczeniową wystawioną w 1926r. na mieszkającego tam męszczyznę pochodzenia żydowskiego.

ironiczny mówi

"Jestem Kiszczakiem. Nie potrzebuję krytyki ani samokrytyki. Masę krytyczna osiągnąłem gdy zacząłem psać."

Cytat z Płk Kiszczak "dzieje geniuszu" (nieautoryzowana autobiografia w 1 egz.)

komentarz:
Jedno wyróżnienie w konkursie literackim wystarczyło by Pułkownik Kiszczak stał się hermetyczny. Tym samym zrozumienie tego co chciał powiedzieć stało się ostatecznie niemożliwe. Podważając istnienie wspólnego kodu estetycznego Kiszczak zdał się na niebyt, aby tym samym udowodnić swą bezapelacyjną wyższość, demonstracyjną jednostkowość oraz niereformowalną niezniszczalność.

Ironiczny

"demonstracyjną jednostkowość oraz niereformowalną niezniszczalność." - zawsze taki był, a wypróżnienie w konkursie go znowu tak nie zmieniło.

T.....

Tak będzie najlepiej. Świetny pomysł. Wiesz co jest najlepsze.
Pewnie, że kocham...........zawsze !!!!!!

TommS

Nie mogę otworzyć poczty w yahoo :-((((
Pomóż mi, fonik 76..... *********)

LOSER

pozdrawiam Cię
widzisz kiedyś byłam - tak sądzę inna. teraz rezygnuję ze wszystkiego. czasem tylko gdy już wszytko wokól śpi a nad głową mam parasol z gwiazd, robię sobie kawe i siadam na schodam. słucham jak śpi świat. wtedy pozwalam sobie by powróciły dawne obrazy, marzenia. często tak siedząca zastaje mnie dzień..
wtedy znów podnoszę głowę i ....
zresztą czy to ważne??
mówią, że w życiu trzeba być silnym, zdecydowanym
liczy się tylko szmal i prestiż
a gdzie miejsce na nas? na mnie?
chyba przesadzam :)))))
pozdrowiena LOSER i :)****
buziaki wszystkim

Lilian

nie można rezygnowac ze wszystkiego. noce z gwiazdami nad głową są cudowne jeśli patrzy sie na to odpowiednio, mogą byc inspirujące lub kojące. ja uciekam do szumu fal i wpatrywania sie w horyzont. ale nie o tym miałem napisać
w życiu trzeba byc silnym to fakt i jest cos takiego jak miłość dwojga ludzi a wdedy jest sie silnym, siła jest w miłości i wszystko jest łatwiejsze.
uwarzam ze jeśli czyimś pragnieniem jest władza, pieniądz, prestiż i td i tp to on wie jak byc silnym i łatwo mu ta siła przychodzi , ale jeśli komuś ciężko borykac się z tym swiatem to miłość jest jedynym rozwiązaniem.
to jest problem brak miłości...........
zawiła wypowieź ... łatwiej powiedzieć niż napisać takie sprawy ...
pozdrawiam Lilian
WSZYSTKICH POZDRAWIAM

cd.....

przepraszam za 3 błędy ortograficzne

raiwaymen ma rację z tym analfabetyzmem i ja to co chwile potwierdzam :):):)

Lilian

tylko że miłości nie można w sklepie kupic
ehh......

Loser

Nie przejmuj się ortografią, w końcu to nie jest najważniejsza rzecz na świecie...;-)
Raiwaymen również nie jest nieomylny...potrafi napisać męszczyzna zamiast mężczyzna ale czy to takie ważne? ;-)
...a w życiu ważne są chwile, między innymi "szum morskich fal" i "parasol gwiazd okalających góry"
...do tego papieros i kawka tudzież kilka piwek.
Pozdrawiam wszystkich, szczególnie Lilian i Losera

Amena

...witaj Ameno.... przeniosłem wpis z HP do KG... pozdrawiam i jeszcze raz big tnx :))...

Jorund-byk

wlaśnie :):):)
to po piwku cyk Jorund

wszyscy cyk
pozdrawiam

Ironiczny

....Niezłe , niezłe .........niestety .... niezniszczalność jest
reformowalna ....... szkoda.....

Kochani...stęęęęskniona wróciłam :)

Jak się macie??? Szalałam na skałkach, przeżyłam cudowny (przedłużony o 2 dni) weekend, fizycznie jestem wykończona wspinaczkami, ale psychicznie zrelaksowana. No cóż wróciłam i jak na "mieszczucha" przystało nawołuję :
"Piwa wypić czas :)" Well, kochani moi ta jesień jest cudowna w cudownych ciepłych odcieniach.... Sopot???? co Wy na to? Całuję wszystkich w szczególności: Nicę, Joru-Byczka, Dzidka, Loserka, Bokelka ze swoją Żoncią, Wer'a, Tomeksa .......no i WSZYSTKICH-wszystkich innych. Całuski !

IRISH PUB RATUSZ STAROMIEJSKI

UWAGA UWAGA UWAGA

IMPREZA p.t. "PROHIBICJA"

WSTĘP NA HASŁO "P.........CJA"

NIEZAPOMNIANY KLIMAT LAT 20 I LAT 30- tych

DLA PRZEBRANYCH GANGSTERÓW ORAZ ICH TOWARZYSZEK - NIESPOOOOODZIANKI"

HAZARD

ORAZ WIELE WIELE INNYCH

ZAPRASZAMY WSTĘP WOLNY

p.s.
A WSZYSCY BĘDZIEMY PIĆ TYLKO "MLEKO"

IRISH PUB ul.KORZENNA 33/35 RATUSZ STAROMIEJSKI

A WSZYSTKO TO W PIĄTEK 26 PAŹDZIERNIKA

LOSER

hmm
masz rację, napewno. miłość jest ta siłą, która może- pod warunkiem, że jest szczera i prawdziwa- pokonać wszystko. prawie wszystko.czasem przychodzi taki moment, że nawet ona jest bezsilna, wierz mi. sama to przeżyłam.
potem gdy już nic nie pomaga przychodzi ogłupienie a potem znieczulica na wszystko.
"na każdą boleść są dwa lekarstwa: czas i milczenie" Zgadzam się
dokładnie tak jest. jedyne czego teraz pragne to milczenia. czasu mam aż nadto, a raczej staram się go nie mieć- nie myśleć
dlatego czasem potrzebny jest" parasol"
dzięki, że odpisałeś. szczerze mówiąc nie spodziewałam się i nie oczekiwałam tego. nie szukam miłości w sklepie:))
pozdrawiam i jeszce raz dzięki:)
:)*
buziaki wszystkim:)

Pozdrowienia

Pozdrowienia z Barcelony. Za trzy dni w afryce, tylko jeszcze przejść tunezję.

:)

Jesień, zimno... moje serduszko jest gorące.
Czuję się jak na zielonej łące,
szumi wiatr za oknem
nie... to szum motylich skrzydeł...
Siedzę tu i myślę, marzę
pełna optymizmu i żądna nowych wrażeń
Juto nowy dzień...
wstanę rano, z dzisiejszej nocy zostanie mi tylko słodki cień
wspomnienie...
marzeń sennych
hmmmmm
zmykam do łóżka, rozmarzyłam się, przytulę mojego pluszowego misia ... to zawsze coś...

jeszcze jedno.....

Raiwayman, lubie Cię również! Skończyłam czytać zaległości. Nowi ludzie, nowe texty... było tu interesująco. Dobranoc, tym razem idę naprawdę spać :)

Kolejarzu!!!!

Railwayman* sorrki - poprawiam Kolejarzu (nie lepiej po naszemu?)

Lilian

gdy mówię "miłość" mówię o tej prawdziwej w szczerości i zaufaniu ..... jeśli tego nie ma to tylko jest pozór miłości , jej zludzenie
na boleść czas jest potrzebny to fakt, milczenie także ....... i tu - najcudowniejsze milczenie we dwoje - ..... czasem nie ma nic piekniejszego jak pomilczec we dwoje "pod parasolem" lub "nad brzegiem" - milczeć w zrozumieniu -...... " czas jest słodki wszystko miesza i wszystko rozwiewa......" czy to prawda ? nie wiem ale wierzę w to ..... trzeba w coś wierzyć .......trzeba wierzyć w życie w ludzi, wielu ludzi jest wspaniałych wokoło nas ....... trzeba ich zaleźć ... trzeba wierzyć w nich .......
a gdy się nauczę jaśniej pisać to opisze to wszystko co chciałbym powiedzieć teraz i wcześniej ...

pozdrawiam Lilian (napisz skąd jesteś - wśród jakich gór żyjesz? )(zostaw e-mail)

pozdrawiam was ..... (wiadomo kogo).......... was kochani :):):):):)

Dzięki Krzyś...

Za miły wieczór...

...........

rzeczywiscie, pojawilo sie kilka nowych/starych ksyw :)))
ps. fakt, kiszczak jest dalej kiszczakowaty

LOSER:)))))))

Nie pisałam wczoraj , gdyż niespodziewanie stałam się bardzo pociągającą :)- nosem, kobietą. Z lekka wysoka gorączka pozwoliła mi na odwiedzenie starych miraży, których dawno nie odwiedzałam. Nie pamiętam co mówiłam i co wyprawiałam, fakt, że szybko położono mnie w ramionach Morfeusza, który prowadził mnie w świat głębokiego snu. Dziś jest zdecydowanie lepiej- przynajmniej wysokość mojej gorączki pozwoliła mi na "wyrzucenie" z domu nieporządanych już babć i cioć, a w szczególności mojej mamy, która swoją naopiekuńczością doprowadzała mnie do ciężkiej rozpaczy i nerwicy. Tak więc niepamiętam od jakiego już czasu siedzę sobie sama w moim domku- jeszcze niekompletnym niedawno sie przeprowadziłam, napawając się ciszą i spokojem.
Więc jeśli wczoraj zawiodłam przepraszam. Nie wynikało to z mojej umyślności ale z faktu przebywania w odmiennym stanie świadomości, w którym niestety lub może stety , nie ma komputerów. ale już jestem:)))
Umiechnęłąm się czytając jak piszesz o tym jak można "ładnie" milczeć we dwoje... mało kto to potrafi.:))) czasem właśnie milczenie może powiedzieć więcej niż niejedno słowo:
Trudno mi o tym pisać, bardzo. Myślałam, że pisząc gdzieś daleko do kogoś kto mnie nie zna pozwoli na wyrzucenie z siebie tego całego balstu. Wiele rzeczy wiem, czuję, rozumiem ale cóż z tego? Świat który stworzyłam nadal pozostanie tylko moim...
Loser pozdrawiam Cię. Muszę kończyć bo czuję że znó kręci mi się w głowie. Starcie z rodzinką było jednak nieludzkim wysiłkiem:))))))))
Trzymaj się ciepło i jeszcze raz pozdrawiam:)**
Buziaki dla wszystkich:)*

Ifka

"Całuję wszystkich w szczególności: Nicę, Joru-Byczka, Dzidka, Loserka, Bokelka ze swoją Żoncią, Wer'a, Tomeksa .......no i WSZYSTKICH-wszystkich innych. Całuski !"
....dzięki Ifka!!!... ode mnie oczywiście z wzajemnością :))
Pozdrawiam Ciebie
Pozdrawiam wszystkich!!

... A w górach

Dziś śliczna jesień.......... na skałkach pewnie też

LOSER

To jeszcze raz ja...zdecydowanie świat wygląda inaczej jak się ma praiwe 40 stopni gorączki. wszystko ma taką niebieską poświatę, a ja sama czuję się jakbym wypiła beczkę okowity:)))
To niesamowite .. nawet ten mój komp...
mam ochotę na małego redsika z plasterkiem cytrynki, albo zanurzyć się w zimnej wodzie
jak dziś po raz pierwszy popatrzyłam w lustro to z przestarchem obejżałam się za siebie myśląć, że stoi za mną jakaś czarownica hahhaa to ja!!!
no dobra nie dułuję się już
rany umieram!! kto wymyślił choroby!! tego Adama należałoby powiesić za to, że dał się uwieść Ewie. Do tej pory siedzielibyśmy w raju gdyby on nie nawalił:))
Pozdrowienia i kisssski Loser
Pozdrawiam Was wszystkich :))

JORUND-byk

Dziękuje za pozdrowienia i pamięć:)))

:)

Kochani, jesień jak zima :) ... ja czuje się fantastycznie! Jak w maju... hihihi. Całuski dla Was wszystkich. Chora koleżanko(zapomniałam nicka) trzymaj się, na gorączkę najlepszy ... sex-ale nie ten-wirtualny (mam nadzieję, że jesteś pełnoletnia). Wiem, wiem... miłość te sprawy... hmmmm. Mam nadzieję, że spotkasz takiego mężczyznę, który uleczy Ci duszę i ciało :). Pozdrawiam i całuski ślę wszystkim moim przyjaciołom i miłym loodziskom :)

Ifka

Ubawiłam się super !!!!!!
Wspaniała dyskoteka :-))))))
Dzięki !!!!!

Nica....

Poszalałyśmy...hihihhi, syper się ruszasz, hihihi, papatki

pifko....

pifko w sobote by przyspieszyc robote...
pifko w niedziele by lepiej poznac Ele...
pifko w poniedzialek by nie krecic zwalek...
pifko w wtorek by miec lepszy humorek...
pifko w srode na lepsza pogode...
pifko w piatek bo to nie wyjatek...

Wakagi

zyjesz? :)))
a moze masz troche czasu?

CQ CQ CQ de LOSER

ja jestem ja czytam ja sie uśmiecham ja jestem szczęśliwy .......... gdy tu jestem ....... wiele bym napisał ...... do was kochani w szyscy z HP , wszyscy tu zaglądający ...... & ............. naprawdę warto tu przyjść by czytać wasze słowa ..... obserwuję , śledzę wypowiedzi lecz ....... nie odpisuję chwilowo ...
wszystko nadrobię niebawem .......
pozdrawiam was ... wiecie dobrze kogo pozdrawiam , ..... a ci co nie wiedzą to też niech będą pozdrowieni ....... bo was także pozdrawiam ..... miłego dnia ......
jesteśmy ....... mmmmmmm kaszebe ....... 3 miasto Gd.Sp.Gd ..... ale wszyscy tu przecież są widziani mile .... mam rację , prawda ?
pozdrawiam ..... na zdrowie ..... cyk ....

Ameno

Witaj :) Czy żyję ??, chyba tak , ale nie jest to pewne . W każdym razie podaj jakiś czas , to sobie pogadamy. Pozdrowienia

Wakagi

:)) mam znow norme 10 godzin pracy dziennie...
ale - co powiesz na poniedzialek, jak zwykle? chyba ze wolisz niedziele, kolo 12...

Loser

pisz - HP jakos sie ozywilo, moze to potrwa? tesknie za dawna Gratka, choc nie pisalam, czytalam ja regularnie.
Pozdrawniam

hmmmm....

dzis trzeba cos ciachnac.....

Pozdrowienia

pozdrowienia z Lagos w Nigerii. okropnie ciepło czasami aż do bulu. wszedzie ciemnoskórzy, patrzący na mnie białego swojimi bialutkimi oczkami, jak na marsjanina. chyba muszę się mocno opalić. będe się wykręcać że jestem mulatem.
P.S.
Railwaymen bo Railwaymen a propos IFCIA :))

Wakagi

w takim razie poniedzialek, moge sie troche spoznic (ale postaram sie nie :)))
cieplo pozdrawiam,

:-))

jade na wakacje:-)

Kochani :)

Jesień ... zimno ale co tam!!! Dobrze mi, rozmarzyłam się dziś. Leżę i słucham sobie muzyczki :) Alicia Keys.... i nie mam zamiaru się ruszać z mojego ciepłego gniazdka(choć wolałabym być na miejscu naszego Railwaymen'a) Pozdrawiam gorąco.
Loser, puściłam tę mp3 na Twoją skrzynke, na Amelię proponuję środę :)
Całuski dla Wszystkich !!!!!

Ifcia

właśnie przesłuchałem .... leciało z 10 razy non stop
słodkie bujanie ..... odprężenie...

sroda ok ale znowu na godzinę jak ostatnio niestety:(:(

goraco pozdrawiam

jeszcze posłucham Fallin

Witam kochani

Właśnie wróciłem z koncertu kultu(co hala oliwia to hala oliwia-tu zawsze się czuje klimat ).Jestem troszke naprany ale to nic...chciałem się z Wami podzielić przeżyciami...chodzi mi o wspólnotę ludzką jaka wyrasta podczas koncertu, jest to niesamowite przeżycie jakiego się doświadcza niemal na każdym koncercie. Ach jakby było cudownie gdyby ludzie czuli cos podobnego każdego szarego, ponurego dnia. Cholera ale jestem naprany...
...to nic. Byłem świadkiem wspaniałego koncertu i niech żałuje kto nie był. Cholercia a jutro do szkoły na 12 godzin...jaK JA TO WYTRZYMAM?.... a w domu nawet wody mineralnej nie ma CHOLERA
to tyle
KOCHAM WAS I SERDECZNIE POZDRAWIAM

to znowu ja

a tylko chciałem wspomnieć, że sobie posłucham PINK FLOYD do snu...
a przy okazji: kto z Was zamierza pojechać na koncert Rogera Waters'a w Czerwcu...możemy się jakos umówić
Ifka kiedy na piwo idziemy?
Pozdrawiam Wszystkich

Byczku.....

UJeste 4:15 czy coś takiego...... hmmmmmm, powinnam już spać.... nie śpię...... ucztuję...piwo?????? masz do mnie nr tel... dzwoń - idziemy na piwko...zbieramy ekipe i idziemy.

.......

pozdrawiam wszystkich i idę leżeć dalej
buziaki Wam :)********

Hola:)

Ja też właśnie z piwka wróciłam ale chętnie bym się jeszcze napiła... Byłam w kinie na Amelii...przepiękny film...kto jeszcze nie miał okazji zobaczyć - polecam. Na koncert Watersa też się piszę Jorundzie ale ty to juz wiesz. Jakby co to wiesz gdzie mnie szukać:) Ech... ledwom żywa (a dlaczego też się byczku domyślasz) Pozdrawiam wszystkich z odległego miasta na południu od Pomorza i życzę miłego wieczoru...

Ameno

ja tez tesknie za starym hp, mimo ze tylko czytalem kupony, nie pisalem nic od siebie. posiadasz mo0ze stare numery hp?

Ameno

No i jestem wczesniej niż Ty w pracy :) , do popoludnia , dobrego dnia

Nowy tydzień...

Znów się zaczyna... Jeszcze w głowach szumi po weekendzie, a tu nagle poniedziałek się wkrada!!! Nie lubie poniedziałków. Jestem dziś zła ... wściekła... zasnęłabym i w maju się obudziła...przespać wiatry, deszcze, pluchę...cholipa. Idę, może kawa mi pomoże?
Całuję Wszystkich, a w szczególności tych, co się ze
mną solidaryzują :)

Bede

o 18.20

Yees

nie :), ale znam pare osob, ktore maja niemal wszystkie...
zawsze mozna sprobowac, by i ten HP nabral tego czegos - choc to trudne, bo kiedys byl prawie caly tydzien na przemyslenie odpowiedzi, liczylo sie kazde slowo - coz, kuponow zawsze malo...
pozdrawiam,

CZY W MOJAVE W GDYNI..........

beda jeszcze, piatkowe ipmrezki hardcorove?? fajowo tam bylo, ale niestety ostatnio jakas dziwna cisza. jedyne miejsce w obrebie gdyni gdzie puszczali fajna muzyczke, a teraz i tej imprezy nie ma!! moze wkoncu cos sie stanie i imprezka wroci na swoje stale miejsce jakim byl piatek i bedzie mozna wkoncu znowu spedzic milo piatkowy wieczor przy dobrej muzyczce.
--------------------------------------------------------------------
MAM NADZIEJE, ZE TO NASTAPI .................

Ameno

A moglabys mnie z nimi skontaktowac? e-mail, telefon? pamietasz moze kogos z hp z VIII LO?

CQ

jakby co to jestem cały czas tu ....... tylko nie piszę często... :(:(:(:( nadal .... niestety ...... taki czas .......
trzymajcię się kochani :):):):) ......
miłego tygodnia pracy pełnego uff ....
pozdrawiam :):):) wiecie .....
dobranoc dziś 73 & 88

NAJLEPSZA SWIATOWA STRONA o WSZYSTKICH PIWACH !!!

POLECAM
http://tuoppi.oulu.fi/kbs/beer/kbsbeer.htm

Yees

większosc woli anonimowosc, niestety ni moge podac kontaktu - jedyna rada poczytac ostatnie numery HP, tam ludzie czesto dawali namiary. Powodzenia!

Dzidek

w pracy jestem!!!! nie moglam od razu odpowiedziec!
pozdrawiam :)))

Ehh...

Skoro już tu jestem, to machnę parę słówek...
Cio tam u Was słychać, kochani HPowicze...
Jak Wam się żyje...eh...po co ja pytam..i tak mi nikt nie odpowie...No cóż, pozdrawiam starą gwardię, znajomych i nieznajomych...

Hola:)

Chciałam tylko powiedzieć, że Amorek to mój ulubiony młoteczek i nic i nikt go nie przebije hihi... Pozdrawiam

Hola :)

Hany-Rozi...kiedy idziemy kupować pierścionek zaręczynowy? :)

Amena

... więc rozgrzeszam ;) - znaj moje dobre serce :))... miłego dnia życzę... i mniej pracy w pracy, o!

Riouko

Pozdrawiam Cie mile , bo miłe to były czasy ; płk. Kiszczaka , Raczka , Lauera , TEXX-a , Dalego ,
Nefer (eh.....) , Sue , Twoje Riouko , no i moje pod kilkoma ksywami :) . ................należę do tych starych gratkowiczów ...................

Ryouko

To moze ty posiadasz stare numery hp? stare znaczy sie najlepiej z 2000 roku.

ehh

Jestem i zyję. W końcu wszystko przestło mieć tę niebieską poświatę:))))) dziwne jaki szary i "swój" wydaje się świat. zakazali siedzieć przed kompem- wariaci:))))))) Głowa do góry- i jak zwyklei trzeba kroczyć niewydeptaną ścieżką.
Pozdrawiam wszystkich i buziaki Wam

trzeba...

Dzis jest wszedzie strasznie....wiec trzeba cos ciachnac na odwage...

Hany :)

Fajnie było dziś na rowerku (hihi na wycieczce rowerowej:) Ale już się stęskniłam i cieszę się na dzisiejszy wieczorek we czwórkę: Misiowie i MY :))) forever...

....

i znów wszystko zaczyna miec niebieską poświatę...
pozdrwaiwm wszystkich i buziaczki Wam
buziak dla...Ty wiesz że dla Ciebie:)))))))))

ja

sprawdzm łączność...

Coś ten Twój fon na 76........ milczy :-((((
Wieczorkiem ok. 20 spróbuję !!!
Całusy :-))))

Nica

O ten fon, to do Ciebie Nica !!!

Daniel

Jestem w domu!!
Spróbuj na ten drugi fon, chociaż ten też jest czynny.
Czekam dzisiaj ok.20 :-))))

Inne tematy z forum

Mowa nienawiści ustawa - zagrożenie dla wolności słowa? (7 odpowiedzi)

Hej, Rząd podejmuje działania mające na celu wprowadzenie mowa nienawiści ustawa, która ma...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (73 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Kogo polecacie od umów frankowych? (3 odpowiedzi)

Interesuje mnie, które kancelarie prawne mają najlepsze wyniki w sporach z bankami detalicznymi...