Dzidku

Cmokas i thc, za pozdrowionka

TWA... Towarzystwo Wzajemnej Adoracji nadal działa :)
Cmokas
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kwisatz

jednak myslisz

no?

tak tak

HEJ HEJ!!!!

To znowu ja.Rzadko tu bywam ale czasami zdarza mi sie wdepnac.Pozdrawiam wszystkich!!!!

dzidek..

Dziekuje za pozdrowienia, pozdrawiam rowniez...

Zwierzaczku

Co to, to nie!!!!! I ani mi się waż!!!! Zadnych głupich SMS-ów do Tjalla! Jak chcesz sobie powysyłać głupie SS, to proszę bardzo, ale nie w moim imieniu ( Ja to sama potrafię) a tym bardziej nie do Tjalla!

Mixerku kochany!

Więc co z tym numerem? To jest nr do Tjalla?Na pewno? Bo dostałam jeszcze inny...

zazdrosc...

...pozwala poczuc, ze ktos kocha bardzo... i jaka by ta zazdrosc nie byla - "czasem" potrafi cieszyc... i to jak!!!! KOCHAM CIE!!!!!

Pozdrawiam

Wszystkich o północy

correcta!!!

ktos znaczy KTOS... i tyle w tym miejscu... spokojnej nocy terroryzowanym przez kobiety... znaczy KOBIETY...

taaaaaaak

A ja pozdrawiam tez Kogos, bardzo, bardzo .....

taaaaaaaaaaaak...

...a ja pozdrawiam Kogos jeszcze bardziej i nawet bardziej od bardziej, o! ...

Kamena

Ojoj Kamienka zakochała się w Tjallu, że nie pozwala wysyłać mu głupich SMS-ów? No to zobacz jaką on ma głupią pocztę głosową w Idei - tylko nie zwymiotuj, jak na nią trafisz.
0 503 701 395. Swoją drogą jestem ciekaw ile masz teraz do niego numerów.

I zawsze bardziej

To pewnie najbardziej Cię ucieszy, jak Twoja druga połowa wskoczy z inną osobą, którą kocha do tak zwanego "ŁÓŻKA". Wtedy sobie pozazdrościsz do bólu.

Chcesz?, to wykręcę Ci taki numer, że proszę siadać

Mike

Miałeś wątpliwości? Żadna istota, która nie była by wstanie "myśleć" nie mogłaby skojarzyć znaczków wstukiwanych na klawiaturze z tymi na ekranie.

Kamena

A może jednak coś od ciebie wyślę, może jesteś nieśmiała i nie chcesz, boisz się mu powiedzieć, wysłałbym SMS i byłoby po sprawie...

Mała żabko

Ale wdepnęłaś. Kum kum, chaps zgrzyt chrzęst, mlask mlask

TWA

Uważajcie na klawiatury bo zamokną

Mixer

Znałem jednego gościa, którego nazywaliśmy Siwy, pewny jesteś, że byś go chciał. A co do Siwuchy z trwką terz bym się skusił. W KOŃCU JUŻ PO MAGISTERCE !!!!!

Dziadku dziadku

A kiedy umrzesz?

A ja was przeklnę

Przed dziewiątą

Mixer

Tylko nie 30000, tylko nie 30000. To są woltyyyyyyyyy. zzzyt dzyt zzzzzzyt.
I co za numer wykręciłeś, a ja i tak siedziałem

Dziadek

Wprowadźcie sobie skalę liczbową natężenia pozdrowienia, ułatwi mam to ściganie się w "uprzejmościach". np pozdrawiam cię na 3456219
a ty na to że nawzajem na 4590328.

Zwierzaczku

Dziękuję za pomoc, ale na prawdę sama sobie poradzę. Nie wierzysz w moje zdolności? Ja tylko tak niepozornie wyglądam...

Mixerku

Tych numerów do Tjalla mam już kilka. Od Ciebie dwa. Który jest prawidłowy? A co do wymiotowania, to jest tylko jeden sposób skłaniający mój organizm do tego i na pewno nie jest to wrażliwość słuchowa.

Kamena

Na pewno znalazł by sitaki zestaw dżwięków który doprowadzi cię do wymiotów. Może musiałby być dłuższy niż zapowiedż poczty głosowej ale myślę, że znalzłby się odpowiedni

Zwierzaczku

Nie sądzę.

Mixerku

Ten numer do Tjalla na 503 jest zły.

Mixerku

Ten numer do Tjalla na 503 jest zły.

kwisatz

nie do konca sie z toba zgodze. w pewnym sensie masz racje, ale... i tu tkwi problem, zawsze pojawia sie ono - ale - przewaznie "jakies". oto i ono. nie pomyliles przypadkiem kojarzenia z mysleniem?

Mixerku Słonko

Dlaczego od razu "zakochała"? Nie może być zwkła sympatia?

mike

Trzeba by było zacząć od zdefiniowania myślenia, dlatego użyłem cudzysłowu. Nie przypominam sobie w tej chwili żadnej pożądnej definicji myślenia, muszę sięgnąć do książek z psychologii

Kamena

Wyobraż sobie mieszaninę wysokich mechanicznych pisków zmieszanych z bulgotem, wrzaskami przerażenia, chlapaniem, głosami zażynanych zwierząt, płaczem dziecka (takiego małego, jeśli znasz to wiesz jakie to straszne) zgrzyty piski i to wszystko podawane przez godzinę?

Mixer i Kamena

"Zakochana" czy "sympatia" jedno i to samo, różni się jedynie natężeniem. Jest to zazwyczaj silny zestaw emocji związany z osobą płci przeciwnej o podłożu seksualnym.

Lola ale nie tylko

Kiedyś marynarz to był gość z przywilejami, bonami Baltony i możliwością

wybicia się w tym kraju (albo nawet bez TEGO kraju). A teraz??? Ma do

wyboru: albo będzie zapier... jak mrówka na wygodnych banderach, albo w

polskich spółkach, za psie pieniądze, odpęka do starości. O ile wcześniej nie

sprawdzi o czym mówią ryby na dnie oceanu, prawda Zwierzaku?
Drugi Syn Marynarza, który nie doczekał się emerytury.

Marynarze

Mój ojciec umarł w wieku 52, stres i robota. Był starszym mechanikiem. Jak pojechał na kontrakt to 3 lata go nie było.

Zwierzaczku

Już się do tego przyzwyczaiłam. Takie dźwięki mam na codzień zza ściany- pochodzą z pokoju stworzenia, które tytułuje się moim bratem.

Kwisatsiu

Zakochanie to nie tylko pożądanie ciała drugiej osoby. Popęd seksualny nie jest głównym czynnikiem powodującym silniejsze bicie serca i takie tam bzety.

Kamena

Skoro się wstydzisz słowa zakochała, to specjalnie dla Ciebie może być z sympatią. 503 Zły, a skąd wiesz? Pogryzł kogoś? Uwaga, zły numer!! To uważaj, bo ten na 601 jest narowisty. B.T.W. Prawidłowy numer do Tomka, to raz w rynnę i trzy razy w parapet. Niestety niewykonalne bez drabiny strażackiej

Kwisatz

Zaliczona na, ..... ??? "bo w tych obliczeniach zlicza się ilość kropek po przecinku, a nie zawartość". ® by Belfer od Mechaniki.
Polej Lecter, bo się ściemnia. Zrobiłeś short circuit i teraz tyle dymu wokół, że klawiatury nie widzę. Czekaj, zrobię Ci takie spięcie, "że proszę wstać. - a dziękuję, posiedzę" ® by Prestigitator i OrientMen.

Mała Żabka

Bywasz na tyle nieregularnie, że nie przeczytasz odpowiedzi do siebie, bo wcześniej ten HydePark zamkną. (a raczej wyłączą prąd)

Atma

No po co? Z ciekawości.

Mixerku drogi!

Nie wstydzę się tego słowa, ani tym bardziej nie moich uczuć! A numer sprawdzałam, to jest nie prawidłowy. Aha! Pogryźć to prędzej ja mogę, póki jeszcze mam uzbrojone ząbki...

kwisatz

jestem ciekaw.

Kamena

Wcale nie wyglądasz niepozornie. Zwłaszcza z uśmiechem błyszczącym polerowanym metalem.

Mike i Kwisatz

Jeśli ktoś zdefiniował myślenie do postaci regułki if -> then to jest to niewątpliwie jakaś pomyłka jajogłowych. Cogito Ergo Sum

mixer

drzewa tez sa.

Mike

Mylisz się. Tak Ci się tylko zdaje. Matrix brachu.

Kamena

Jak ktoś ma tu gryźć to JA!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Mixer

Żeby o czymś rozmawiać trzeba by oby obydwie osoby mówiły o tym samym więc temat rozmowy określony jedynie jednym wyrazem np: myślenie są niejednoznaczne ze względu na różne pojmowanie tego słowa przez rozmówców

Kamena

Nie zgodzę się z Tobą. Czynnik seksualny jest głównym i podstawowym elementem. Reszta w ten czy inny sposób temu służy. Chęć by drugiej osobie było dobrze (nie w sensie seksualnym) jest zapewnieniem sobie partnera. Cały niepokuj i wszystkie emocje związane z zdobywaniem partnera mają na celu zdobycie partnera seksualnego! Poczucie bezpieczeństwa jest konieczne by można było zdecydować się na potmstwo...

Mixer na 24V

24 V? takie kable to mogę gryźć!!!!!!!!!!!!

Kamena

Twoja negacja seksualności uczucia miłości jest związana z chrześcijańskim wychowaniem, które seksualność neguje.

Mike

Nie miałem czasu zajrzeć do odpowiedniej literatury ale dla mnie myślenie to całość świadomych procesów naszego umysłu.

Kwisatsiku

Seks to tylko przyjemny dodatek to wspaniałych uczuć, a nie ich przyczyna!

Mixerku

Niestety, drugi numer, który mi podałeś też jest nie dobry!

Kamena

Przczyną jest przetrwanie gatunku (poprzez seks i instynkt macierzyński) a jest to takie "wspaniałe" uczucie bo nikt o zdrowych zmysłach nie zabierał się za tą męczarnie z dzieciakami bez pokusy.

Mixer

Oj mixer mixer zmixowałeś trochę cyferek i narobiłeś kamenie nadziei.

Kwisatsiku

Chyba , że zdaży mu się wpadka... No, ale z drugiej strony, to żeby tak od razu potomstwo??????? A gdzie radość, zabawa, spęczone we dwoje szczęśliwe i beztroskie chwile?

Mixerrr

Grrr..ja duża, tak?Nie królowa, tak?Grrr...nio to teraz uważaj....lepiej nie chodź w ciemne zaułki, bo Cię może tam coś niemiłego spotkać...grrrr....KaaaMeeeHaaaaMeeeeeee

Kwisatz...

Amber mój....zawsze.....

Fionn

Mówić Amber mój zawsze jest zwykłą impertynencją. Jeśli zasiedzisz się na tronie to ktoś cie prześcignie i nagle pojawi się w lasku rdeńskim z czymś na co nie będziesz przygotowana!

Kamena

Wszystkie te szczęśliwe chwile są tylko przynętą żeby było potomstwo. Gdyby mechanizm przetrwania gatunku nie był tak silny dawno byśmy wygineli.

Kwisatsiku

Co nie zmienia faktu, że z Tjallem nie chcę mieć potomstwa. Ale pilnie muszę się z nim skontaktować.

Kamena

Przykro mi lecz nie mam z nim żadnego kontaktu, a nawet muszę się przyznać, że nie bardzo go kojarzę.

yyyy

w moim sercu narodzila sie wspaniala mysl aby wylac swe uczucia wzgledem pewnych osob w pewnym miejscu.

albowiem zatem totez dlatego wiec wybralem tutejszy hydepark.

dlaczego to robie?

bo kafelki w mojej lazience sa czerwone i bardzo nie lubie czerwonych kafelkow i musze w jakis sposob wyladowac swoja frustracje.
wszystkie deski w moim domu maja dziury. po tym jak dorwalem sasiada z wiertarka.

a tak poza tym to wszyscy w rodzinie zdrowi - no moze poza matka - biedna lezy i kwiczy w wannie - to za kafelki
ojciec? - nie wiem chyba juz nie kwiczy...
a poza tym jade do telewizji - uciekajcie sprzed odbiornikow bo bede straszyl!!!

Kuba

Dobrze się czujesz Kuba? Na pewno dobrz się czujesz?
Opowiedz jak się czułeś gdy karałeś swoją Matkę i Ojca. Powiedz jakie uczucie cię wtedy przepełniało. Czyż nie było to piękne? Kto będzie następny? O..... nie mów, niech to będzie niespodzianka.

c***e

s*******e z was gnoje żeście spiepszyli ten hydepark. Kawal gnoi z was ludzie gadacie o pierdolach!!!!!!!!

Gibson

Zaproponuj temat! Zamiast "p*********". Mogę dyskutować o czymkolwiek.

tresc

k****, jest napisane w hyde parku co do k***y nedzy nalezy pisac: "Zapraszamy do zamieszczania swojej wypowiedzi na temat tego co nas w Trójmieście cieszy, denerwuje, przeszkadza, zaskakuje, wkurza, irytuje, zachwyca, dołuje, oburza, frustruje. " Do tego wlasnie zostal on stworzony to nie jest j*****y czat nie piszcie tych pierdol.

Gibson

Ale mi Ciebie szkoda. Jak masz problem to nie odwiedzaj tej strony - nikt Ci (chyba) nie każe. W sumie masz prawo napisać tu swoją opinię, ale po co pisać jak nie masz nic mądrego do powiedzenia.

Smacznego pączka

Już zjadłam 4 pączki...
Ale mam wredny charakter - dokuczam tym razem Gibsonowi. Chociaż z Werem topór wojenny zakopany - pozdrawiam Wer.
Pozdrawiam też Ifkę, Gosię Gosię, Rozi, Amorka, Jorundzika, Dzidka, Tomexa zagubionego w przestworzach, hmm i wszystkich, których nie wymieniłam, a znam (brzmi jak podziękowanie przy odbieraniu Oscarów ;-))
Całuski specjalne dla Bokelka zapracowanego.
SMACZNEGO PĄCZKA

Gibson

Ze względu na likwidację Hyde Parku w Dzienniku Bałtyckim część ludzi przeniosła się tutaj i zaadoptowała ten Hyde Park dla siebie. Lecz jeśli chcesz napisać coś na zalecany temat to proszę bardzo, chętnie podyskutuję. Jeśli chodzi o nie pisanie głópot co to nie.

Bokela żona

Czyżbym słyszał o jakimś toporze wojennym, zaraz go wykopie. Ty jesteś wredna to ma być złośliwość? Pomyśl trochę zanim coś stwierdzisz. Po tym co napisałaś to można stwierdzić, że jesteś przesłodzoną grzeczniutką panienką obcmokującą się z każdym seksualnym frustratem którego spotka w życiu codziennym czy na łamach tego intrenetowego szmatławca.Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bokela żona

4 PĄCZKI?!?! ja choć większy i tłustszy niż większość spotykanych osób zadowoliłem się czteroma jeśli ty sobie przekąsiłaś 4 to znaczy że jesteś okrąglutka jak Volkswagen garbus a poruszasz się tempem ślimaka.

Gibson

Jeśli chcesz rozmawiać na tematy dotyczące aktualnych spraw Gdańska to w faktach i opiniach

...

Było tu fajnie i spokojnie...
Ludziska, odbija WAM ???
"dosrywacie" nam i sobie non-stop
Bywam na HP od początku, gdy jeszcze nie wiedzieliście, że coś takiego istnieje.
Zawsze była tu kulturka i miła atmosfera, teraz powstaje "śmietnik": wyzwiska, wulgaryzmy i złośliwości.
Myślcie - to nie boli !!!!
Pozdrawiam

Ifka

Miło i spokojnie całuski w jedną stronę całuski w drugą stronę e-maili do pozdrowień nie macie? Cicho i spokojnie będziecie mieli tam, możecie też wysyłać do całej swojej paczki. Tu można podłączyć się do wszystkiego i wszystkich. Mów co chcesz, Odpiszą tobie lub nie a jak się coś nie podoba to przewinąć, A co może za dużo tekstów tżeba przeskakiwać strony żeby zobaczyć co napisano przedwczoraj?

Ifka

Jeśli chodzi o sprawę "myślenia" to pisałem już wcześniej, że umiejętność skojarzenia wciskania klawiszy na klawiaturze z pojawianiem się ich na ekranie wymaga myślenia.

Kamena

A skąd Ty możesz malutka wiedzieć, który numer jest dobry, a który nie?
Pytałaś się księdza w kościele o poziom dobroci liczb dziewięciocyfrowych?
PS. Dobrze, że nie chcesz mieć dzieci z Tjallem .. a fuuuj!! Paskudztwo, obrzydlistwo.
Mixer

Ifka

Było tak spokojnie, że można było zasnąc z twarzą na monitorze. Całusy od Ameny dla Wakagi i nazat.Teraz napięcie wahać się będzie pomiędz 24 i 30000 Volt, chyba, że zwierzu przesteruje generator mocy, to będzie kilkudniowa przewa. Potem osobiście wkręcę mocniejsze korki w. Pozdrawiam na 374042 i pół.

Fionn

Nie żartuj. Całe życie chodzę ciemnymi zaułkami i spaliłem oddechem już niejedną smoczycę, że o księżniczkach z aspiracjami nie wspomnę. Co mnie spotka? Zgwałcisz mnie w zaułku? Hookuss Pookuss. Pokusa nie do odparcia co?

Zwierz

A czemu Ty jesteś Zwierz? Czy Ty się zwierzasz, czy Ty się tak zwiesz? ;)))

zwierzakuuuuuuu

Jak już piszesz, to staraj się nie robić tak rażących błędów ortograficznych...
Dupkiem jesteś ... pewnie gówniarzem 16-to letnim, ale uważaj, bo Ci mama wyciągmnie kabel od komputera i nie będziesz się już miał gdzie popisywać. Tak jak tu niczego konkretnego sobą nie reprezentujesz, tak samo pewnie jak na Ciebie spojrzeć, to można się załamać.
No cóż i dla takich jest tu miejsce...
Ps. A tu byś sie zdziwił, ponieważ Żona Bokela to super dziewczyna, zgrabna, bardzo ładna i wykształcone(czego o tobie chyba powiedzieć nie można).... chyba masz gościu problemy z nadwagą (może to Ty przypominasz garbusa?)
I to byłoby na tyle złośliwości, jeśli chcesz jeszcze - poproś... a zostaniesz wysłuchany!

aaaaa zapomniałabym...

cmokammmmmmmmmmmmmmm
Was koffani moi
:)
Uwielbiam to robić na HP
czy ktos ma coś przeciwko???
Jeśli tak to z góry wysyłam mu całuska

cmok cmok cmok

Kiedyś

W dawnym HP - tym w ..Dzienniku Bałtyckim .. był taki zwyczaj : ludziom o niskim poziomie inteletualnym lub piszacym wulgarnie nikt po prostu nie odpowiadał . I po niedługim czasie Człowiek o IQ

Czwartkowo,

Pączkowo pozdrawiam wszystkie miłe istnienia HP-owe. Ifce , Nice , Amenie, Atmie , Żabce M. Agentce jo , no i oczywiście Bokellom :) a też Mixerowi oraz płk. Jackowi....K. polecam pączki popijane szampanem ---- naprawdę znakomite . Wznoszę wasze zdrowie !!!

mixer

a mamusia ci mowila zebys tyle filmow nie ogladal.

Rewolucja

Mam marzenie, aby pewnego dnia mój kochany Gdańsk ogarnęła Rewolucja. Ale nie taka o jakiej myślicie. Chodzi mi o rewolucję Jezusa! Brzmi dziwnie? Wiem, że On ma moc. Może zbawić grzesznika, uwolnić udręczonego, uzdrowić chorego i wywrócić miasto do góry nogami! Jeśli chcecie więcej napiszcie. Ksys@box43.gnet.pl

Mike

Nie

Ifka

Nie osoncaj po buendah, bo siem możesz pszejehadź s ocenom. I to barco.
Mixer

Wer

Żebyś widział ile k**** i innych bluzgów pojawiało się na kuponach Gratki, to nie pisałbyś tu takich bzdur. To nie był zwyczaj - to była czujna korekta redakcyjna. Jeśli przyjąć, że IQ ma coś wspólnego zpoziomem inteligencji, to poniżej 80pkt. nikt nie potrafi obsłużyć komputera.

Mixer

Dziwne ???? Nie zrozumialeś , ........ że piszę o tym co pojawiało się w wydaniu DB... a nie w koszu redakcyjnym .
Nie zrozumiałeś , .... że piszę żartobliwie o IQ

Mixer

Zauważyłam, że ciężko Ci idzie czytanie między wierszami... w sumie z dosłownym zrozumieniem textu tez masz problem...
Nie ważne
Nie mam nic do dyslektyków i dysortografów...
do Ciebie również

Wer, pozdrawiam :)

Atma

Ta moja ksywa pojawiła się około 10 lat temu gdy jako nastolatek byłem na Orkonie (który zresztą moja drużyna wygrała dzięki kilku ciekawym manewrom ) Wynikła raczej z mojego zezwierzęcenia. Poprzez następne lata różnie interpretowałem sobie i innym moją ksywkę. Zwierz od zwierzania też używałem gdy przez pewien czas byłem kimś w rodzaju psychicznego exhibicjonisty. Teraz używam tej ksywki do wyładowania frustracji oraz infantylnego zachowania czego nie chcę robić pod inną. Jest to metoda na uzyskiwanie odpowiedzi. Drugą jest "całuskowanie" która mię mieżwi. Inna moja ksywka która choć była kojarzona przez wiele osób uzyskiwała żałośnie mało dopowiedzi ze względu nie na zbyt niski lecz raczej wysoki poziom i bezkonfliktowość. Ani tam ani tu nie jest łatwo o rzeczową i inteligentną rozmowę.

Ifcia

Przykro mi ale zdecydowana większość twoich złośliwości do mnie nie trafiła. No z nadwagą mam problem i miło mi będzie jak byś coś jeszcze mi na ten temat dogryzła. Ortografia też nie jest moją mocną stroną od zawsze. Nawet byłem kiedyś na badaniach i stwierdzili u mnie dysortografię i dysgrafię czego już nie możesz z oczywistych powodów docenić. Ja nie używam wulgaryzmów chyba żę chcę kogoś zacytować lub podkreślić coś z jego lub jej wulgarnej wypowiedzi, lepiej przyjżyj się swoim wypowiedziom. A tak a propo czyżby twoi rodzice mieli mało czasu by się tobą zajmować w dzieciństwie czy to niepowodzenia natury towarzyskiej wywołały u ciebie taki deficyt czułości?

Z przyjemnością
WrrrgrrrrMrrrrrrrrr

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (692 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Potrzebna pomoc kancelarii przy oddłużaniu (3 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad możliwością oddłużenia bez konieczności ogłaszania upadłości. Czy ktoś z Was...

Domki letniskowe w dobrej cenie (19 odpowiedzi)

Witam. Już się rozglądam za miejscem na przyszłe wakacje i na myśli mamk jakieś fajne i duże...