Co to, to nie!!!!! I ani mi się waż!!!! Zadnych głupich SMS-ów do Tjalla! Jak chcesz sobie powysyłać głupie SS, to proszę bardzo, ale nie w moim imieniu ( Ja to sama potrafię) a tym bardziej nie do Tjalla!
Ojoj Kamienka zakochała się w Tjallu, że nie pozwala wysyłać mu głupich SMS-ów? No to zobacz jaką on ma głupią pocztę głosową w Idei - tylko nie zwymiotuj, jak na nią trafisz. 0 503 701 395. Swoją drogą jestem ciekaw ile masz teraz do niego numerów.
Znałem jednego gościa, którego nazywaliśmy Siwy, pewny jesteś, że byś go chciał. A co do Siwuchy z trwką terz bym się skusił. W KOŃCU JUŻ PO MAGISTERCE !!!!!
Wprowadźcie sobie skalę liczbową natężenia pozdrowienia, ułatwi mam to ściganie się w "uprzejmościach". np pozdrawiam cię na 3456219 a ty na to że nawzajem na 4590328.
Tych numerów do Tjalla mam już kilka. Od Ciebie dwa. Który jest prawidłowy? A co do wymiotowania, to jest tylko jeden sposób skłaniający mój organizm do tego i na pewno nie jest to wrażliwość słuchowa.
Na pewno znalazł by sitaki zestaw dżwięków który doprowadzi cię do wymiotów. Może musiałby być dłuższy niż zapowiedż poczty głosowej ale myślę, że znalzłby się odpowiedni
nie do konca sie z toba zgodze. w pewnym sensie masz racje, ale... i tu tkwi problem, zawsze pojawia sie ono - ale - przewaznie "jakies". oto i ono. nie pomyliles przypadkiem kojarzenia z mysleniem?
Trzeba by było zacząć od zdefiniowania myślenia, dlatego użyłem cudzysłowu. Nie przypominam sobie w tej chwili żadnej pożądnej definicji myślenia, muszę sięgnąć do książek z psychologii
Wyobraż sobie mieszaninę wysokich mechanicznych pisków zmieszanych z bulgotem, wrzaskami przerażenia, chlapaniem, głosami zażynanych zwierząt, płaczem dziecka (takiego małego, jeśli znasz to wiesz jakie to straszne) zgrzyty piski i to wszystko podawane przez godzinę?
"Zakochana" czy "sympatia" jedno i to samo, różni się jedynie natężeniem. Jest to zazwyczaj silny zestaw emocji związany z osobą płci przeciwnej o podłożu seksualnym.
Zakochanie to nie tylko pożądanie ciała drugiej osoby. Popęd seksualny nie jest głównym czynnikiem powodującym silniejsze bicie serca i takie tam bzety.
Skoro się wstydzisz słowa zakochała, to specjalnie dla Ciebie może być z sympatią. 503 Zły, a skąd wiesz? Pogryzł kogoś? Uwaga, zły numer!! To uważaj, bo ten na 601 jest narowisty. B.T.W. Prawidłowy numer do Tomka, to raz w rynnę i trzy razy w parapet. Niestety niewykonalne bez drabiny strażackiej
Zaliczona na, ..... ??? "bo w tych obliczeniach zlicza się ilość kropek po przecinku, a nie zawartość". ® by Belfer od Mechaniki. Polej Lecter, bo się ściemnia. Zrobiłeś short circuit i teraz tyle dymu wokół, że klawiatury nie widzę. Czekaj, zrobię Ci takie spięcie, "że proszę wstać. - a dziękuję, posiedzę" ® by Prestigitator i OrientMen.
Nie wstydzę się tego słowa, ani tym bardziej nie moich uczuć! A numer sprawdzałam, to jest nie prawidłowy. Aha! Pogryźć to prędzej ja mogę, póki jeszcze mam uzbrojone ząbki...
Żeby o czymś rozmawiać trzeba by oby obydwie osoby mówiły o tym samym więc temat rozmowy określony jedynie jednym wyrazem np: myślenie są niejednoznaczne ze względu na różne pojmowanie tego słowa przez rozmówców
Nie zgodzę się z Tobą. Czynnik seksualny jest głównym i podstawowym elementem. Reszta w ten czy inny sposób temu służy. Chęć by drugiej osobie było dobrze (nie w sensie seksualnym) jest zapewnieniem sobie partnera. Cały niepokuj i wszystkie emocje związane z zdobywaniem partnera mają na celu zdobycie partnera seksualnego! Poczucie bezpieczeństwa jest konieczne by można było zdecydować się na potmstwo...
Przczyną jest przetrwanie gatunku (poprzez seks i instynkt macierzyński) a jest to takie "wspaniałe" uczucie bo nikt o zdrowych zmysłach nie zabierał się za tą męczarnie z dzieciakami bez pokusy.
Chyba , że zdaży mu się wpadka... No, ale z drugiej strony, to żeby tak od razu potomstwo??????? A gdzie radość, zabawa, spęczone we dwoje szczęśliwe i beztroskie chwile?
Grrr..ja duża, tak?Nie królowa, tak?Grrr...nio to teraz uważaj....lepiej nie chodź w ciemne zaułki, bo Cię może tam coś niemiłego spotkać...grrrr....KaaaMeeeHaaaaMeeeeeee
Mówić Amber mój zawsze jest zwykłą impertynencją. Jeśli zasiedzisz się na tronie to ktoś cie prześcignie i nagle pojawi się w lasku rdeńskim z czymś na co nie będziesz przygotowana!
w moim sercu narodzila sie wspaniala mysl aby wylac swe uczucia wzgledem pewnych osob w pewnym miejscu.
albowiem zatem totez dlatego wiec wybralem tutejszy hydepark.
dlaczego to robie?
bo kafelki w mojej lazience sa czerwone i bardzo nie lubie czerwonych kafelkow i musze w jakis sposob wyladowac swoja frustracje. wszystkie deski w moim domu maja dziury. po tym jak dorwalem sasiada z wiertarka.
a tak poza tym to wszyscy w rodzinie zdrowi - no moze poza matka - biedna lezy i kwiczy w wannie - to za kafelki ojciec? - nie wiem chyba juz nie kwiczy... a poza tym jade do telewizji - uciekajcie sprzed odbiornikow bo bede straszyl!!!
Dobrze się czujesz Kuba? Na pewno dobrz się czujesz? Opowiedz jak się czułeś gdy karałeś swoją Matkę i Ojca. Powiedz jakie uczucie cię wtedy przepełniało. Czyż nie było to piękne? Kto będzie następny? O..... nie mów, niech to będzie niespodzianka.
k****, jest napisane w hyde parku co do k***y nedzy nalezy pisac: "Zapraszamy do zamieszczania swojej wypowiedzi na temat tego co nas w Trójmieście cieszy, denerwuje, przeszkadza, zaskakuje, wkurza, irytuje, zachwyca, dołuje, oburza, frustruje. " Do tego wlasnie zostal on stworzony to nie jest j*****y czat nie piszcie tych pierdol.
Ale mi Ciebie szkoda. Jak masz problem to nie odwiedzaj tej strony - nikt Ci (chyba) nie każe. W sumie masz prawo napisać tu swoją opinię, ale po co pisać jak nie masz nic mądrego do powiedzenia.
Już zjadłam 4 pączki... Ale mam wredny charakter - dokuczam tym razem Gibsonowi. Chociaż z Werem topór wojenny zakopany - pozdrawiam Wer. Pozdrawiam też Ifkę, Gosię Gosię, Rozi, Amorka, Jorundzika, Dzidka, Tomexa zagubionego w przestworzach, hmm i wszystkich, których nie wymieniłam, a znam (brzmi jak podziękowanie przy odbieraniu Oscarów ;-)) Całuski specjalne dla Bokelka zapracowanego. SMACZNEGO PĄCZKA
Ze względu na likwidację Hyde Parku w Dzienniku Bałtyckim część ludzi przeniosła się tutaj i zaadoptowała ten Hyde Park dla siebie. Lecz jeśli chcesz napisać coś na zalecany temat to proszę bardzo, chętnie podyskutuję. Jeśli chodzi o nie pisanie głópot co to nie.
Czyżbym słyszał o jakimś toporze wojennym, zaraz go wykopie. Ty jesteś wredna to ma być złośliwość? Pomyśl trochę zanim coś stwierdzisz. Po tym co napisałaś to można stwierdzić, że jesteś przesłodzoną grzeczniutką panienką obcmokującą się z każdym seksualnym frustratem którego spotka w życiu codziennym czy na łamach tego intrenetowego szmatławca.Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
4 PĄCZKI?!?! ja choć większy i tłustszy niż większość spotykanych osób zadowoliłem się czteroma jeśli ty sobie przekąsiłaś 4 to znaczy że jesteś okrąglutka jak Volkswagen garbus a poruszasz się tempem ślimaka.
Było tu fajnie i spokojnie... Ludziska, odbija WAM ??? "dosrywacie" nam i sobie non-stop Bywam na HP od początku, gdy jeszcze nie wiedzieliście, że coś takiego istnieje. Zawsze była tu kulturka i miła atmosfera, teraz powstaje "śmietnik": wyzwiska, wulgaryzmy i złośliwości. Myślcie - to nie boli !!!! Pozdrawiam
Miło i spokojnie całuski w jedną stronę całuski w drugą stronę e-maili do pozdrowień nie macie? Cicho i spokojnie będziecie mieli tam, możecie też wysyłać do całej swojej paczki. Tu można podłączyć się do wszystkiego i wszystkich. Mów co chcesz, Odpiszą tobie lub nie a jak się coś nie podoba to przewinąć, A co może za dużo tekstów tżeba przeskakiwać strony żeby zobaczyć co napisano przedwczoraj?
Jeśli chodzi o sprawę "myślenia" to pisałem już wcześniej, że umiejętność skojarzenia wciskania klawiszy na klawiaturze z pojawianiem się ich na ekranie wymaga myślenia.
A skąd Ty możesz malutka wiedzieć, który numer jest dobry, a który nie? Pytałaś się księdza w kościele o poziom dobroci liczb dziewięciocyfrowych? PS. Dobrze, że nie chcesz mieć dzieci z Tjallem .. a fuuuj!! Paskudztwo, obrzydlistwo. Mixer
Było tak spokojnie, że można było zasnąc z twarzą na monitorze. Całusy od Ameny dla Wakagi i nazat.Teraz napięcie wahać się będzie pomiędz 24 i 30000 Volt, chyba, że zwierzu przesteruje generator mocy, to będzie kilkudniowa przewa. Potem osobiście wkręcę mocniejsze korki w. Pozdrawiam na 374042 i pół.
Nie żartuj. Całe życie chodzę ciemnymi zaułkami i spaliłem oddechem już niejedną smoczycę, że o księżniczkach z aspiracjami nie wspomnę. Co mnie spotka? Zgwałcisz mnie w zaułku? Hookuss Pookuss. Pokusa nie do odparcia co?
Jak już piszesz, to staraj się nie robić tak rażących błędów ortograficznych... Dupkiem jesteś ... pewnie gówniarzem 16-to letnim, ale uważaj, bo Ci mama wyciągmnie kabel od komputera i nie będziesz się już miał gdzie popisywać. Tak jak tu niczego konkretnego sobą nie reprezentujesz, tak samo pewnie jak na Ciebie spojrzeć, to można się załamać. No cóż i dla takich jest tu miejsce... Ps. A tu byś sie zdziwił, ponieważ Żona Bokela to super dziewczyna, zgrabna, bardzo ładna i wykształcone(czego o tobie chyba powiedzieć nie można).... chyba masz gościu problemy z nadwagą (może to Ty przypominasz garbusa?) I to byłoby na tyle złośliwości, jeśli chcesz jeszcze - poproś... a zostaniesz wysłuchany!
W dawnym HP - tym w ..Dzienniku Bałtyckim .. był taki zwyczaj : ludziom o niskim poziomie inteletualnym lub piszacym wulgarnie nikt po prostu nie odpowiadał . I po niedługim czasie Człowiek o IQ
Pączkowo pozdrawiam wszystkie miłe istnienia HP-owe. Ifce , Nice , Amenie, Atmie , Żabce M. Agentce jo , no i oczywiście Bokellom :) a też Mixerowi oraz płk. Jackowi....K. polecam pączki popijane szampanem ---- naprawdę znakomite . Wznoszę wasze zdrowie !!!
Mam marzenie, aby pewnego dnia mój kochany Gdańsk ogarnęła Rewolucja. Ale nie taka o jakiej myślicie. Chodzi mi o rewolucję Jezusa! Brzmi dziwnie? Wiem, że On ma moc. Może zbawić grzesznika, uwolnić udręczonego, uzdrowić chorego i wywrócić miasto do góry nogami! Jeśli chcecie więcej napiszcie. Ksys@box43.gnet.pl
Żebyś widział ile k**** i innych bluzgów pojawiało się na kuponach Gratki, to nie pisałbyś tu takich bzdur. To nie był zwyczaj - to była czujna korekta redakcyjna. Jeśli przyjąć, że IQ ma coś wspólnego zpoziomem inteligencji, to poniżej 80pkt. nikt nie potrafi obsłużyć komputera.
Dziwne ???? Nie zrozumialeś , ........ że piszę o tym co pojawiało się w wydaniu DB... a nie w koszu redakcyjnym . Nie zrozumiałeś , .... że piszę żartobliwie o IQ
Zauważyłam, że ciężko Ci idzie czytanie między wierszami... w sumie z dosłownym zrozumieniem textu tez masz problem... Nie ważne Nie mam nic do dyslektyków i dysortografów... do Ciebie również
Ta moja ksywa pojawiła się około 10 lat temu gdy jako nastolatek byłem na Orkonie (który zresztą moja drużyna wygrała dzięki kilku ciekawym manewrom ) Wynikła raczej z mojego zezwierzęcenia. Poprzez następne lata różnie interpretowałem sobie i innym moją ksywkę. Zwierz od zwierzania też używałem gdy przez pewien czas byłem kimś w rodzaju psychicznego exhibicjonisty. Teraz używam tej ksywki do wyładowania frustracji oraz infantylnego zachowania czego nie chcę robić pod inną. Jest to metoda na uzyskiwanie odpowiedzi. Drugą jest "całuskowanie" która mię mieżwi. Inna moja ksywka która choć była kojarzona przez wiele osób uzyskiwała żałośnie mało dopowiedzi ze względu nie na zbyt niski lecz raczej wysoki poziom i bezkonfliktowość. Ani tam ani tu nie jest łatwo o rzeczową i inteligentną rozmowę.
Przykro mi ale zdecydowana większość twoich złośliwości do mnie nie trafiła. No z nadwagą mam problem i miło mi będzie jak byś coś jeszcze mi na ten temat dogryzła. Ortografia też nie jest moją mocną stroną od zawsze. Nawet byłem kiedyś na badaniach i stwierdzili u mnie dysortografię i dysgrafię czego już nie możesz z oczywistych powodów docenić. Ja nie używam wulgaryzmów chyba żę chcę kogoś zacytować lub podkreślić coś z jego lub jej wulgarnej wypowiedzi, lepiej przyjżyj się swoim wypowiedziom. A tak a propo czyżby twoi rodzice mieli mało czasu by się tobą zajmować w dzieciństwie czy to niepowodzenia natury towarzyskiej wywołały u ciebie taki deficyt czułości?