Dziecięca goła pupa na plaży. Gdzie jest granica?

Opinie do artykułu: Dziecięca goła pupa na plaży. Gdzie jest granica?.

Było ich troje. Przyjechali na rowerach, z których zeskoczyli w przyśpieszonym tempie. Błyskawicznie zrzucili ubrania i pędem pognali w stronę jeziora. Wyprawa była chyba spontaniczna, bo nie mieli strojów kąpielowych. Do wody wbiegli w bieliźnie: oni w slipkach, ona - w majtkach i koszulce.Ani nago, ani ubraniNa oko mieli po 9-10, może 11 lat. Dziewczynka i dwóch chłopaków. Ona na granicy dojrzewania - niby jeszcze dziecko, ale już coś pod bluzką się uwypukla. Dodajcie do tego przeźroczyste ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejna kretyńska ankieta obok.

Jeżeli przeciwko nagości to muszą być "mohery". Kolejny debil tak PROPAGANDOWO !!!! formułuje ankietę. Resortowe bękarty w natarciu żydokomuny. Osobiście mnie nie przeszkadza nagość wogóle ale dla zboków i dewiantów , których coraz więcej się ujawnia z poparciem TR i SLD ( tęcze i marsze) może przykro zakończyć się dla niewinnego dziecka.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

to kazdy niech chodzi po plazy na golasa, dlaczego dzieci maja miec wylacznosc tylko?
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 9

A CO Z HIGIENĄ ???

ludzie jako młody hultaj powiem wam co tacy jak ja robią na plaży wieczorami i nocą, otóż do tych przyjemności należy :

- Sikanie na plaży
- wymiociny po alkoholu
- zostawianie zużytych prezerwatyw
- zostawianie butelek/ innego brudnego szkła
- czasem ktoś zgubi jakąś fifkę od ganji, lub rzadziej fajeczke do cracka

itp....

A WY SADZACIE NA TYM PIACHU MALUCHY GOŁĄ PUPĄ !!!! ????

macie nie po kolei w głowie bardziej ode mnie
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 5

Komuś nie idzie sprzedaż kosiumów kompielowych dla małych dzieci?

Hmmm?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 12

jezeli komus przeszkadza

Nagosc dziecka w wieku kilku lat to oznscza jedynie to ze jie jest pewien swoich preferencji seksualnych i najnormalniej obawia sie zdemaskowania. Ale to tylko moje zdanie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 16

Lepsze to niż

naga zadbana 70latka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

@ mysza

Ciekawi mnie tylko, czy Ty biegasz po plaży nago i nie mam na myśli plaży nudystów. Albo generalnie po ulicy, co za różnica ulica czy plaża. Skoro 2-letnie dzieci mogą być nagie wśród tłumów, to 60-latek również może biegać nago wśród takich dzieci i nie będzie to nic złego, bo przecież "Bóg nas stworzył nagimi a nie w ubraniu wiec o co ten krzyk".
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dla mnie np.panowie w obcisłych slipach podczas kąpieli wyglądają nieestetycznie.

Zachęcam do kąpielówek-bokserek.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

nagosc

ogolnie Mi nie przeszkadza dzieci ale obawa ze jakis zbok czy pedofil moze zawsze sie znalesc na plazy. To juz ryzyko dla dziecka wiec wole by moje dzieci byly ubrane
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

stygmatyzowanie dzieci

najbardziej mnie śmieszy wymyślanie dziwacznych imion dla własnego dziecka - chyba tylko po to by wyzbyć się własnych kompleksów i skoncentrować uwagę innych na dziecku i jego głupim imieniu
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 5

taki bezcenny widok, że twój kajak w jednej chwili wzbogacił się o ster, co nie? :P
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ty jeden z drugim nie lejesz po krzakach jak się nawalisz

przestańcie z tą hipokryzją , 15 latka z tyłkiem na wierzchu - mmmmm , dziecko roczne gołe na plaży - fuj ... nosz kur... kogoś poje...
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 19

gapić to się będzie, jak roczna dziewczynka która poza miejscami okrytymi pieluchą nie różni się niczym od rocznego chłopca będzie popylać w seksi staniczku z falbankami.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 7

plaza

nie macie wiekszych problemow ciemno-grodzianie wszystko wam przeszkadza.....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

sam biegałes a teraz cię to gorszy ?

proszę nie róbcie sensacji z czegoś normalnego , zaraz się okaże , że w saunach publicznych nagość też gorszy,
to raczej zastanawiałbym się nad osobą którą to gorszy - powinna wybrać się do lekarza bo coś z nią jest nie tak
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 27

Pomijając załatwianie się dzieci na plaży.

To zionie i wieje na przemian pruderią.
Jedyne co złe dzieje się w chorych głowach ludzi w przewadze chorych na katolicyzm.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 11

i potem taka dziewczynka to przeczyta i będzie miała traumę, bo dla nie to niewinna zabawa bez podtekstów, a dla jakieś baby jest zdzi***watą miss mokrego podkoszulka. nadgorliwość gorsza od faszyzmu.
popieram tę opinię 147 nie zgadzam się z tą opinią 14

Niby wypowiedź prawdziwa,

ale z drugiej strony czy otyli ludzie mają jakiś zakaz chodzenia na plażę ?? Dlaczego z powodu swojej otyłości nie mają mieć prawa korzystać z lata tak jak inni ???
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

raj dla bakterii i pedofilów

Wynikający piasek wprost do intymnych miejsc, a potem problemy dróg moczowych czy inne bardziej mnie przerażają niż sam widok roznegliżowanych dzieci. Nawet cienkie galotki to zawsze jakaś ochrona. Inna sprawa to podkręcanie pedofilów co zostawię bez komentarza, bo chyba każdy rodzic może sobie dopowiedziec co myśli. NO ale w sumie to wolny kraj i w dobie modnych idiotyzmów oraz społecznego przyzwolenia na różne dziwactwa dzieciaki golaski na plaży to chyba i tak pikuś.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7