Dziecięca goła pupa na plaży. Gdzie jest granica?

Opinie do artykułu: Dziecięca goła pupa na plaży. Gdzie jest granica?.

Było ich troje. Przyjechali na rowerach, z których zeskoczyli w przyśpieszonym tempie. Błyskawicznie zrzucili ubrania i pędem pognali w stronę jeziora. Wyprawa była chyba spontaniczna, bo nie mieli strojów kąpielowych. Do wody wbiegli w bieliźnie: oni w slipkach, ona - w majtkach i koszulce.Ani nago, ani ubraniNa oko mieli po 9-10, może 11 lat. Dziewczynka i dwóch chłopaków. Ona na granicy dojrzewania - niby jeszcze dziecko, ale już coś pod bluzką się uwypukla. Dodajcie do tego przeźroczyste ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mocz jest wręcz bakteriobójczy. Gdy się skaleczymy i nie ma pod ręką środków dezynfekcji, należy nasikac na ranę.

no bez przesady...

"j " za to posiada dużo samokrytyki ... proponuję maść na ból d..y jest najlepsza. A co do slumsów i otyłość często wynika po prostu niestety z tego że ludzie kupują tanią mocno przetworzoną żywność... proponuję przede wszystkim najpierw spojrzeć na siebie, zastanowić się i zastosować trochę samokrytyki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Musisz się pogodzić z faktem, że większość ludzi to debile.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lecz się.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Yaaaaa. I zaraz ten zbok to twoje dziecko wygrzmoci.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tia. Najgorsza choroba XXIw. w Polsce to właśnie katolicyzm. Ale powoli się kończy.
I chwała bogom!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mokre, zaparzone majtki a w nich jajka. Raj dla bakterii.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

30 stopni ale CZAPECZKA MUSI BYĆ!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakim trgediom?
Lecz się.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

:-*

Twoja morda też jest nieestetyczna. Nie wychodz na ulice.

Wg Ciebie mam dziecku knebel do pyska wsadzić?
Nagość a jedzenie?
Lecz się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zapomnialem, ze z intelektualnymi debilami sie nie rozmawia, ich sie ignoruje. Tupnij nozka kretynie, a na 100% zmienisz rzeczywistosc. Co za paly sa na swiecie, to sie w glowie nie miesci - rzeby dyskutowac z faktami, to trzeba miec juz konkretnie nas*ane....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

i tak każdy robi :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

do zboczka

dla Ciebie jest atrakcyjna erotycznie 10 latka?!?? Apeluję redakcję trojmiasto.pl do przekazania adresu ip tego zboczeńca do jednostki policji!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do Pani redaktor

Artykuł przeczytałem i mnie zatkało. Porównanie 10 latki w mokrej bluzeczce do miss mokrego podkoszulka?! Co w tym jest u diabła niewłaściwego?! Jeszcze tylko czekałem na fragment, w którym będzie Pani doszukiwać się erotycznych konotacji między kąpiącymi się dzieciakami. Jeżeli Pani ma erotyczne skojarzenia na widok nagich dziesięcio czy ośmiolatków (bo zakładam, że inaczej nie powstałby ten artykuł) to należy szybko się zacząć leczyć. Dobrze, że są Pani dane i wizerunek - będę wiedział kogo podczas spaceru z dzieckiem unikać. Aha.. Moje dziecko ma trzy latka i od prawie dwóch nie robi w pieluchę (praktycznie samo się nauczyło) - może warto Pani 2,5 latkowi czasem zdjąć pieluchę - oczywiście jak nikt nie będzie widział :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prędzej ciebie bym o to posądził

Według ciebie dziewczynie dopiero w dniu 18 urodzin w jednej chwili (bum!), wyskakują cycki, biodra itp i dopiero wtedy robi się atrakcyjna dla mężczyzny? A dzień wcześniej jest kompletnie aseksualna? W rzadkich przypadkach już dziewczynki 10-letnie zaczynają przejawiać drugorzędne cechy płciowe.
Podejrzewam że spora grupa facetów którzy tutaj tak namiętnie, z takim zapałem orędują żeby pozwolić takim dużym panienkom nago hasać w miejscach publicznych robi to z WIADOMYCH POBUDEK, bo niby z jakiego innego powodu miałoby im tak strasznie na tym zależeć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

A przeczytać ze zrozumieniem to nie łaska?

Nikt tu nie robi problemu z dzieci 2-3 letnich, na pewno nie autorka. Problem jest z gołymi pannicami 8-10 letnimi, na plaży PUBLICZNEJ, sam taką raz widziałem tu w Trójmieście, na plaży pełnej ludzi. Chodzi przede wszystkim o atrakcję dla pedofili, ale bywa że takie dziewczynki mają pierwsze widoczne oznaki dojrzewania, więc zaczynają być atrakcyjne także dla zupełnie normalnych mężczyzn.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

A jak dziecko jest w stroju kąpielowym to już sądzisz że żaden pedofil frajdy z tego nie może mieć?

Dzieci trzeba chronić, ale ludzie nie zdają sobie sprawy z tego że taką nadmierną ochroną można dziecko także skrzywdzić.