Dziękuję Sunaju !

Największe podziękowania należą się Grzegorzowi! Świetny nauczyciel, pedagog, z nieziemską cierpliwością. Jazda w miłej i luźniej atmosferze. Bardzo się cieszę, że wybrałam Sunaja i zdecydowanie go wszystkim zdającym na prawo jazdy POLECAM! Egzamin udało mi się zdać za trzecim razem ale wiem, że byłam dobrze przygotowana i mogłam go zdać za pierwszym podejściem, gdyby nie ogromny stres!( a wtedy popełnia się strasznie banalne błędy). Dziękuję też Januszowi za teorię, ciekawe anegdoty, dzięki Tobie wykłady to nie tylko sucha teoria ale pożytecznie spędzony czas...Pozostaje mi tylko życzyć Wam Sunajowcom wszystkiego dobrego i wielu kursantów! Do zobaczenia na drodze!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Droga Magdo, Grześ i Janusz bardzo dziękują za pochwałę. Jesteśmy bardzo uradowani tym, że nasi Kursanci dostrzegają to, że na każdym etapie szkolenia nasi pracownicy starają się zapewnić maksimum komfortu. Jednak nie tylko z atmosfery składa się proces szkolenia. Instruktorzy wkładają wiele serca w przekazanie wiedzy. Pozdrawiamy, do mijania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0