Dziekuje organizator za niedostarczenie na czas znizki na PKP.

tak, organizatorom, bo sytuacja powtarza sie z edycji na edycje. zawsze ktos ze znajomych dostaje po terminie. czy naprawde niemozliwe jest wyslanie z wiekszym zapasem czasu? skrocic czas zapisow ale wysylac te cholerne swistki wczesniej?

a teraz nawet nie mozna kupic taniego biletu. :/

i prosze nie zrzucac winy na PP...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dziekuje organizator za niedostarczenie na czas znizki na PKP.

behe napisał(a):

> tak, organizatorom, bo sytuacja powtarza sie z edycji na
> edycje. zawsze ktos ze znajomych dostaje po terminie. czy
> naprawde niemozliwe jest wyslanie z wiekszym zapasem czasu?
> skrocic czas zapisow ale wysylac te cholerne swistki wczesniej?
>
> a teraz nawet nie mozna kupic taniego biletu. :/
>
> i prosze nie zrzucac winy na PP...

nie no masz racje winny jest inny dostawca uslug pocztowych. Z tego co sie dowiadywalem u organizatorow to wszystkie zniszki wyslane zostaly w poniedzialek przed swietami wiec wedle tego co utrzymuje PP powinny dojsc do Wielkiego Piatku. Wiec albo musiales wyslac zgloszenie za pozno albo PP dala D*** jak czesto

dała czy nie dała, wszyscy wiemy jaka jest PP , wiecd nalezy wzic pod uwage tę okolicznosc i wysyłać wcześniej.
We Wrocku dostali 17 czy 18 a ze my mieszkamy w małe dziurze to musimy miec pecha?

oczywiscie ze dala, ale skoro daje d. za kazdym razem i ciagle brakuje jednego dnia, to wystarczy dwa,trzy dni wczesniej wysylac.
chyba sie da, nie?
dlatego czepiam sie organizatorow a nie PP. co innego gdyby to zdarzylo sie raz.

nie to zebym sie czepial, ale ktos mogby wyciagac wnioski. w koncu to juz 31 impreza, pewne standardy powinny byc. ;)

przelew wyslalem 31.03, zgloszenie wczesniej.

Kumpel chcial, zeby wyslali mu znizke razem z moja, bo adres podany w formularzu to 170km od obencego miejsca pomieszkiwania.
Oczywiscie doszla tylko jedna znizka...

ja dostałem wczoraj

Jako warszawski listonosz protestuję. Listy przynajmniej na mojej poczcie idą góra 3-4 dni. Chyba że nadawca ma problemy z prawidłowym adresowaniem i np pisze zły kod. Do zaobaczenia w Bożympolu.

Dlatego ja spróbuję w kasie kupić bilet zniżkowy bez świstka, jeżeli się uda, a poźniej konduktor będzie miał zastrzeżenie, to niech sobie już PKP PR z organizatorem wyjaśnia.