Re: Dzień Babci!
wdr - w sumie, to nie wypada rozmawiać na takie tematy w wątku z okazji Dnia Babci no ale liczę na wybaczenie... ;)
Cóż, ja mogę mówić jedynie teoretycznie ;D
W seksie dużą rolę odrywa mózg. Właściwie wszystko dzieje się w mózgu. Jak skupić się, jak masz do zaspokojenia kilka osób? Bądź też kilka osób Ciebie zaspokaja? Udany seks polega na tym aby dawać i brać. Trzeba wyczuć partnera, podążać za jego wskazówkami. Jak to zrobić jak masz kilka osób w tym kotle?
Dla mnie to po prostu niewykonalne. To nie jest seks, tylko zwykła kopulacja.
Poza tym, jeżeli chodzi o kobiety, to dochodzi jeszcze emocjonalność, która zazwyczaj u wielu kobiet jest silna. Seks z kilkoma paniami, może powodować zazdrość jednej o drugą. Do tego dochodzi porównywanie się, poczucie niezaspokojenia, chęć bycia liderką itd.
Oczywiście pisząc to, pomijam osoby, które lubią eksperymenty, uwielbiają dewiacje i innego rodzaju zabawy ;D
Niesamowite też jest to, że w opinii społecznej, jak facet sypia z kilkoma kobietami jednocześnie, to uznawany jest za super gościa i jest to dla niego mega przyjemne. A jak kobieta uprawia seks z kilkoma facetami, to jest traktowana jak szmata i przedmiot dla zaspokojenia potrzeb facetów.
2
0