Dzień bez stanika.

Informuję, że 30 maja jest Międzynarodowym Dniem Bez Stanika. Zarówno data, jak i aura zachęcać mogą do obchodzenia przez Panie tego święta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

można, tylko po co?
jak masz mały biust to nie ma czym mówić
A jak masz duży to właśnie stanik trzyma wszystko by było wygodnie

Latanie bez stanika jest równie "wygodne" i "praktyczne" jak latanie na golasa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Postkomuna ma wąski zasób tematów. Ale nawet tu jest w stanie się potknąć na równej drodze.

Atrakcyjność kobiecej sylwetki bez stanika można zaobserwować u pań w Afryce. Pomysł ma na celu upodobnienie naszych pań do modelu afrykańskiego ? Ani nasze panie, ani tym bardziej panowie, na to nie pójdą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

'Latanie bez stanika jest równie "wygodne" i "praktyczne" jak latanie na golasa'

chciałam tylko zauważyć szeptem, że dziś obie opcje są jak najbardziej wygodne i praktyczne ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam wystawiony basen więc czasem dzieci latają u mnie na golasa i szybko zarzuciły ten pomysł
zbyt gorący kamień, trawa, ziemia, robaki
człowiek nie jest taki głupi i po coś sobie to odzienie wykombinował
ale jakbyś miała ochotę sama się przekonać to zapraszam :)
w taki dzień jak dziś nikogo widok golasa nie zaskoczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cejrowski kręcił program u Indian, gdzie jest gorąco i parno. Nawet tam podwiązują sobie przyrodzenia rozczapierzonymi tutkami. Ma człowiek w mózgu jakiś obszar, który mówi mu, że nagość jest tabu. Co innego jak się jest samemu. Niesamowite uczucie wolności wyjść rano z namiotu i tak do jeziora wskoczyć. Tylko bezszelestni kajakarze mogą wypłynąć zza winkla. "Tyyy jakiś golas!" "Golas?! Gdzie golas?"
To nie jest kraj dla nagich ludzi.

https://www.youtube.com/watch?v=AL9ONaH02l4
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak bardzo trzeba mieć zryty łeb, aby wolność od stanika łączyć z komuną.
Kiedyś napisałem, ze to pokolenie jest już stracone, musi po prostu wymrzec.

Tak na marginesie : Kocio, skoro to takie wygodne, to w łóżku tez go nie zdejmujesz ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

'Co innego jak się jest samemu. Niesamowite uczucie wolności wyjść rano z namiotu i tak do jeziora wskoczyć'.

Tak. Fragment dobrany bezbłędnie;)
Ps. Kociuuuu, a są u Ciebie czereśnie? Gryzoń w maju szpakuje jak nie wiem:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Sky, dziwne że mi do sypialni zagladasz, ale tak, bo przy odpowiednim rozmiarze to konieczność
chyba że lubi się motywy afrykańskie :P
@wiewióra, tak, mam czereśnie ale nie wiem czy zdążysz przed szpakami bo one tylko siedza i czekają aż czeresnia dojrzeje i wtedy cała chmara się rzuca, kilka godzin i po zawodach :( może uda mi się kiedyś zrobić zdjęcie bo taka chmara przylatuje ze trawnik staje się czarny!
Szpak przy szpaku a wrzask taki że nikt by nie uwierzył

Ja uwierzę, bo byłem kiedyś naocznym świadkiem.
W ciągu kilku minut w jednym miejscu zgromadziło się kilka-kilkanaście pokaźnych stad. Były ich tysiące.
Powrzeszczały i se pożarły może z 10 minut i jak na komendę wszystkie na raz odleciały. Scenka jak z Hitchcocka - niebo zrobiło się czarne :)

Moi działkowi sąsiedzi praktykują ogacanie dojrzewających czereśni starymi firankami. Ja, póki co, nie mam jeszcze tego problemu ;)

raven

Przestań komplikować rzeczy proste. Jeżeli chodzi o staniki to tu rządzi grawitacja. Lewactwo oczywiście próbuje i tu coś zachachmęcić przy pomocy idiotycznych feministycznopodobnych postulatów, ale trafia kulą w płot

W wodzie siła grawitacji jest kontrowana przez siłę wyporu. To jest tkanka tłuszczowa. Whatever. Te różne międzynarodowe dni to bardziej do wątku o bałwochwalstwie się kwalifikują

image

the raven
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tu, tu i tylko tu. Do tamtego nie z wiadomych względów.
Piękne ;P

@Kocio
>dziwne że mi do sypialni zagladasz, ale tak, bo przy odpowiednim rozmiarze to konieczność

Raczej ty ją otwierasz.
To musi być niezwykle krępujące tak mieć cały czas to na sobie, nawet w łóżku. Wspolczuje mężowi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to nie kwestia krępacji, to konieczność
są specjalne konstrukcje, materiały nie ozdobne, nie dzienne ale zrobione właśnie w tym celu by było miękko i wygodnie
a współczucie jest kierowane do niewłaściwej osoby bo to ja jestem nosicielem i osobą która musi kombinować żeby móc się wygodnie położyć :P

Inne tematy z forum

Grajdołki (220 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...