Dziewczęta z Zajęczego Wzgórza

Temat dostępny też na forum: Dziewczęta z Zajęczego Wzgórza
Opinie do spektaklu: Dziewczęta z Zajęczego Wzgórza.
Teatr Patrz Mi Na Usta
Dziewczęta z Zajęczego Wzgórza

Spektakl "Dziewczęta z Zajęczego Wzgórza" Teatru Patrz Mi Na Usta jest wynikiem współpracy Krzysztofa "Leona" Dziemaszkiewicza i Anny Steller. Spektakl jest kolejnym krokiem w rozwoju estetyki teatru Dziemaszkiwicza. Jest też pierwszym duetem założyciela teatru z Anną Steller, w którym obydwoje artyści tworzą na równych ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tragiczny jest Leon...

...też mi sztuka ;/ kicz i tandeta w stylu "niemam nic do powiedzenia"

genialny spektakl!

Może dla niektórych to sztuka, ale mnie wrzaski i tarzanie się po podłodze nie skłaniają do rozmyslania nad sensem życia, a jedynie do szukania wyjścia

nie za te pieniądze

sztuka uliczna. taka w sumie brukowa. leona w tych samych rolach co w "rolach" "teatralnych" można zobaczyć na imprezie. i nie trzeba płacić... sztuka przez maleńskie "s"

nam sie podobało

zwłaszcza epizod z piłą. poza tym nie da się odmówić spektaklowi tego, że mocno porusza kwestie genderowe

dla mnie bomba

Inne tematy z forum

Mistrz i Małgorzata (32 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Mistrz i Małgorzata . Michaił Bułhakow "MISTRZ I MAŁGORZATA" Już 11...

Avenue Q (26 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Avenue Q . Avenue Q na podstawie oryginalnego pomysłu Roberta Lopeza i...

Dziewczyna, która podeptała chleb (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dziewczyna, która podeptała chleb . PIERWSZE PRÓBY DO SPEKTAKLU...