Dziewczyna z pociągu

Temat dostępny też na forum: Dziewczyna z pociągu
Opinie do filmu: Dziewczyna z pociągu.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam zobaczyc najlpier film 'okno na podworze' z 1954roku czy ten film aby nie jest kopia ... ?!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie

Nie jest kopią tamtego.Swietnie zagrany,zrobiony,tylko oni mają przewidywalne scenariusze.Brak nowych pomysłów,jakieś powielenia.Przewidywalny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak nic nie zrozumieć z filmu "Okno na podwórze" żeby porównywać do tego filmu to jakieś upośledzenie chyba jest albo zakażenie wirusem Zika

Fenomenalna Emily Blunt

Fabuła filmu ciekawa, można powiedzieć kryminał. Książkę jak zawsze ciut lepsza. Ale ten film trzeba obejrzeć ze względu na fenomenalną grę Emily Blunt. Spektakularna zdolność pokazywania emocji. To już jest wielka aktorka, ale myślę że wszystko co najlepsze jeszcze przed Nią. Nie raz jeszcze o niej usłyszymy. Polecam.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

brawo emily

Film warty poświeconego czasu,a Emily w roli Rachel.........niezwykła.polecam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Słaba książka, niewiele lepszy film
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nudny jak flaki w rosole. Denny film dla kobiet z problemami i brakiem sensu na swoje życie .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10

Dobry

Dziewczyna z tatuażem , dziewczyna i ja- podobny klimat. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

dobra gra aktorska

Dobry film! Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie żałuję

Książki nie czytałam ale film obejrzałam z zainteresowaniem choć od pewnego momentu akcja dość przewidywalna.Emily Blunt w roli głównej bohaterki doskonała.Polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

GNIOT!

Pierwszy raz wyrażam swoją opinię na www, i w dodatku w tak elokwentny sposób, ale nie mogłam się powstrzymać. GNIOT, GNIOT i GNIOT. Kto mi zwróci czas i pieniądze?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

No nie było strzelania i .....I akcji....Zabili kilka razy :)

Właśnie wróciłem z kina, szału nie ma. Film na początku strasznie nudny, jak dla mnie zbyt dużo dramaturgii chcieli pokazać i przedobrzyli, ale z czasem zaczyna zaciekawiać. Słaba muzyka nadaje jeszcze bardziej przygnębiający ton filmu. Tak jak wspomniałem szału nie ma, można zobaczyc na spokojnie w domu.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobry

Gdybym sugerował sie opiniami to nie poszedł bym do kina na żaden film. Jeżeli o mnie chodzi to Jestem zadowolony. Film fajnie zrobiony, trochę naciągane niektóre sceny ale nie było tragedii. Główny problem to błędne określenie gatunku. To jest dramat psychologiczny który w końcówce zamienia sie w thriller. Jak ktoś idzie z nastawieniem ze to thriiler i liczy na ciagle napięcie to potem pisze negatywne opinie. Jak ktoś ma wątpliwości czy obejrzeć ten film to niech nastawi sie odpowiednio albo lepiej nie idzie bo pierwsze 45 minut trochę sie ciągnie ale jest to powolne budowanie napięcia przed tym co zadzieje sie w końcówce . I sorry ale nie ma to nic wspólnego z "Dziewczyną z Tatuażem" , który jest mrocznym thrillerem gdzie sama muza już wprowadza mroczny klimat. Powtarzam, to jest dramat psychologiczny z nerwową końcówką. Mimo wszystko polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dla fanów Emily Blunt

Film dla fanów Emily Blunt, która swoją rolą przyćmiła całą historię. Aktorka tak autentycznie zagrała kobietę zmagającą się ze swoimi problemami, że właściwie na dalszy plan schodzą inne wątki filmu. W związku z tym nie nazwałabym tego rodzaju kina thrillerem, a dramatem psychologicznym.
Brawa dla E.B.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam.

Bardzo dobry psychologiczny film.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

warty obejrzenia

Polecam wszystkim uczącym się angielskiego. Można zrozumieć wszystko bez czytania napisów. Akcent głównej aktorki jest przepiękny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Lesbijska księżniczka z kosmosu (18 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Lesbijska księżniczka z kosmosu . Przeczytaj o filmie.

Skarbek (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Skarbek . Przeczytaj o filmie.

David (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: David . Przeczytaj o filmie.