Dziewczynka- od 56 do 74 (m.in H&M, Hello Kitty, Cubus, Coccodrillo, Re-kids, Wójcik) i zabawki dla najmłodszych
Witam,
zapraszam do obejrzenia zdjęć, wszystkie ciuszki wyprane, wyprasowane i czekają na nową właścicielkę.
Odbiór osobisty na Żabiance lub możliwa wysyłka po wpłacie na konto listem poleconym ekonomicznym (cena do ustalenia w zależności od ilości wysyłanych ciuszków)
w razie pytań mail w profilu
rozm. 56:
1. Body Coccodrillo - r. 56 (ale posłuży dłużej bo jest większe) - 5 zł
2. Spodenki Cubus - Mohini Baby - r. 56 ale posłużą dłużej - 5 zł.
cena za komplet 8 zł
rozm. 62
3 i 4. Body H&M - r. 62 (również posłuży dłużej) - cena za szt 4 zł
5. Tunika - r. 0-6 mcy - 5 zł.
6. Komplet - tunika, bluzeczka i legginsy - r. 62 - 12 zł
7. Różowa bluzeczka + gratis niebieska (ma małe plamki ale do noszenia po domku ok) - 3 zł
rozm. 68
8. Spodenki dresowe Re-kids - r. 68 -używane (bez metki) - 5 zł
9. Komplet 3 pajacyków - r. 68 - stan dobry - gratis półśpiochy oraz pajacyk pierwszy z góry (ma przebarwienia od płynu do prania) - 10 zł za całośc
10. Bluzeczka Adams - r. 68 - 5 zł
11. Kamizelka - r. 68 (ale jest większa na moje oko ok 74) ciepła, na polarku - 10 zł
12. Śliczna bluzeczka z króliczkiem - r. 68 - 5 zł
rozm.74
13. Fioletowa bluzeczka r. 74 - 5 zł
14. 2 szt body H&M z długim - r. 74
- białe 7 zł + gratis różowe - ze względu na plamkę na rękawku - dopiero przy prasowaniu zauważyłam także nawet nie próbowałam niczym "odplamiac" - słabo widoczna także pod sweterek się nadaje
15. Spodenki Cherokee - r. 74 - 15 zł
16. Body H&M Hello Kitty - r. 74 - 12 zł
17. Spodnie dżinsowe H&M Hello Kitty - r. 74 - 25 zł
18. Czapeczka H&M Hello Kitty - r. 74/80 - 7 zł
19. Komplet Wójcik - czapeczka, szalik, rękawice - Czarodziejskie kwiaty - sprzedaje w imieniu koleżanki - czapeczka ma jeden sznurek krótszy - ale tak było od zakupu i nie przeszkadzało to jej w użytkowaniu czapki - r. 74 - (obwód głowy do 47 cm) - 20 zł
Zabawki:
20. 2 szt grzechoczących pluszaków i Markusia - maskotka z szeleszczącymi skrzydełkami - 5 zł za całośc
21. Pozytywka Ikea - nie ma sznureczków a więc bezpieczna - wystarczy pociągnąc za szyjkę i wtedy gra miła melodyjka - kołysanka - 5 zł
22. Hipcio - zawieszka np do fotelika samochodowego lub wózka - dosyc duży - ma lusterko, gryzaka, grzechotki na nodze i wibruje - 8 zł
zdjęcie mi się troszkę prześwietliło :-)
23. Motylek - zawieszka np do fotelika samochodowego lub wózka - dosyc duży - ma lusterko, gryzaka, piszczałkę, szeleszczące skrzydełka i różne faktury materiału - 8 zł
zapraszam do obejrzenia zdjęć, wszystkie ciuszki wyprane, wyprasowane i czekają na nową właścicielkę.
Odbiór osobisty na Żabiance lub możliwa wysyłka po wpłacie na konto listem poleconym ekonomicznym (cena do ustalenia w zależności od ilości wysyłanych ciuszków)
w razie pytań mail w profilu
rozm. 56:
1. Body Coccodrillo - r. 56 (ale posłuży dłużej bo jest większe) - 5 zł
2. Spodenki Cubus - Mohini Baby - r. 56 ale posłużą dłużej - 5 zł.
cena za komplet 8 zł
rozm. 62
3 i 4. Body H&M - r. 62 (również posłuży dłużej) - cena za szt 4 zł
5. Tunika - r. 0-6 mcy - 5 zł.
6. Komplet - tunika, bluzeczka i legginsy - r. 62 - 12 zł
7. Różowa bluzeczka + gratis niebieska (ma małe plamki ale do noszenia po domku ok) - 3 zł
rozm. 68
8. Spodenki dresowe Re-kids - r. 68 -używane (bez metki) - 5 zł
9. Komplet 3 pajacyków - r. 68 - stan dobry - gratis półśpiochy oraz pajacyk pierwszy z góry (ma przebarwienia od płynu do prania) - 10 zł za całośc
10. Bluzeczka Adams - r. 68 - 5 zł
11. Kamizelka - r. 68 (ale jest większa na moje oko ok 74) ciepła, na polarku - 10 zł
12. Śliczna bluzeczka z króliczkiem - r. 68 - 5 zł
rozm.74
13. Fioletowa bluzeczka r. 74 - 5 zł
14. 2 szt body H&M z długim - r. 74
- białe 7 zł + gratis różowe - ze względu na plamkę na rękawku - dopiero przy prasowaniu zauważyłam także nawet nie próbowałam niczym "odplamiac" - słabo widoczna także pod sweterek się nadaje
15. Spodenki Cherokee - r. 74 - 15 zł
16. Body H&M Hello Kitty - r. 74 - 12 zł
17. Spodnie dżinsowe H&M Hello Kitty - r. 74 - 25 zł
18. Czapeczka H&M Hello Kitty - r. 74/80 - 7 zł
19. Komplet Wójcik - czapeczka, szalik, rękawice - Czarodziejskie kwiaty - sprzedaje w imieniu koleżanki - czapeczka ma jeden sznurek krótszy - ale tak było od zakupu i nie przeszkadzało to jej w użytkowaniu czapki - r. 74 - (obwód głowy do 47 cm) - 20 zł
Zabawki:
20. 2 szt grzechoczących pluszaków i Markusia - maskotka z szeleszczącymi skrzydełkami - 5 zł za całośc
21. Pozytywka Ikea - nie ma sznureczków a więc bezpieczna - wystarczy pociągnąc za szyjkę i wtedy gra miła melodyjka - kołysanka - 5 zł
22. Hipcio - zawieszka np do fotelika samochodowego lub wózka - dosyc duży - ma lusterko, gryzaka, grzechotki na nodze i wibruje - 8 zł
zdjęcie mi się troszkę prześwietliło :-)
23. Motylek - zawieszka np do fotelika samochodowego lub wózka - dosyc duży - ma lusterko, gryzaka, piszczałkę, szeleszczące skrzydełka i różne faktury materiału - 8 zł