Dziewczyny szukam dopbergo chirurga plastycznego!

Chciałabym skorygować uszy bo ma lekko odstające. Czy znacie z Trójmiasta dobrego chirurga medycyny estetycznej? Mozecie mi polecić? Może któraś z was robiła gdzieś uszy? Napiszcie jakie są ceny, czy boli i jak długo sie goi? Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Dziewczyny szukam dopbergo chirurga plastycznego!

Z tego co mi wiadomo na polankach jest oddział i można zrobić operację prywatnie. Koszty są mi mało znane ,gdyż kiedy dowiadywałam się o zabieg chodziło o piersi. Na szczęście obyło się bez operacji.
Co do pobytu ,to 1 dzień przed zabiegiem badania dodatkowe ,zabieg i 1-2 dni pobytu na oddziale.
jeżeli chodzi o ból ,to każdy człowiek jest inny.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

podbijam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://www.proderm.pl
Elżbieta Miron-Klein.
Ja byłam pacjentką dr Jacka, ale widziałam, ile pacjentek przychodziło na zabiegi do w/w.
Myślę, że warto sprawdzić opinie.

Czy lekko odstające uszy to powód, aby iść pod skalpel? ... :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Uwierz ze jest :-) mi tez nieco odstaja i nawet kitka mi wstyd zrobic , tez chetnie bym sie dala pociac xd
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dr. Skwiercz Gdynia jest rewelacyjna.:0

Nie wiem jak może być komuś wstyd przez lekko odstające uszy - jest to naprawdę przesada i mega próżność. Zajmijcie się lepiej rozwojem osobistym zamiast siedzieć przed lustem i dopatrywać się mankamentów.
Niektóre pustaki są w stanie zaryzykować życiem lub miesiącami cierpienia (operacje plastyczne niosą duże ryzyko), aby tylko delikatnie poprawić urodę - czego i tak pewnie nikt normalny by nie zauważył.
Rozumiem sytuacje jeśli ktoś ma blizny na twarzy po różnych wypadkach itp., ale odstające lekko uszy?! Porażka dziewczyny....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

To jest KOREKTA uszu a nie OPERACJA PLASTYCZNA!!!!!
Po drugie jak ktoś nie miał tego problemu to nie wie jak to jest, a korekta uszu jest nawet refundowana w niektórych przypadkach.. więc to nie jest mega próżność!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dokladnie . A wgle to jej sprawa co robi z swoim cialem ;) dziewczyna spytala o namiary na specjaliste wiec wyzywanie od proznych pustakow jest zbedne sama sie nad taka korekta zastanawiam bo taki defekt naprawde przeszkadza nawet normalnego kitka mi wstyd zrobic :c
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tutaj popatrz https://derm-estetyka.pl/korekta-uszu-odstajace-uszy.html . To namiary na klinikę Derm Estetyka. Mają klinikę na ul. Stefana Batorego 7/35. Wiem, że od dawna zajmują się takimi zabiegami i mają duże doświadczenie. Do tego klinika jest mega profesjonalna - możesz liczyć na pomoc i przed, i po zabiegu.

Jak się okazuje, korekta uszu to dość często wykonywana operacja. Jakie jeszcze? O tym przeczytacie tutaj: http://hotmoney.pl/ile-wydajemy-na-operacje-plastyczne-co-najczesciej-sobie-poprawiamy-i-w-jakiej-cenie/ . A jak znaleźć chirurga? Najlepiej skorzystać z poleceń.

Uszy w Gdańsku Wrzeszczu operuje chirurg plastyk dr Łukasz Banasiak,który przyjmuję w K2 Medical & Dental Clinic.Bardzo kompetentny gość!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobre opinie ma dr Dorota Żukowska, w Łodzi przyjmuje w klinice Dermed na Piotrkowskiej, siostra sie u niej operowała kilka lat temu, mnie znów dr uszy poprawiała , miąłam bardzo odstające

Swietnim chirurgiem plastycznym jest dr Żukowska. Najcieplejszy i najbardziej empatyczny lekarz. wizyta przebiegła w miłej atmosferze, wszystko zostało mi dokładnie wyjaśnione

Inne tematy z forum

Sukienka na wesele (23 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

Jakie legginsy sportowe na silownie (4 odpowiedzi)

Dziewczyny gdzie będe mogła kupić porządne legginsy na siłownie? Chodzi mi o takie w ktorych nic...

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...