Juls - ocena (1) Zadbana, czysta, przyjemna sala Juls Mama Henia - ocena (1) Najmilsze Panie prowadzące imprezkę, jakie spotkałam. Niezapomniane przyjęcie... Mama Henia Kram - ocena (1) Super urodzinki Kram
Helena - ocena (1) Dzieci nie chcą wychodzić :), cudowne zabawy Helena Mirelka - ocena (1) Bajkowe miejsce. Nie chce się wychodzić.... Mirelka Ewelina - ocena (1) Super miejsce na urodzinki dla dzieci, dużo motywów do wyboru, animatorki na... Ewelina Ewa - ocena (1) Świetne miejsce na zabawę zarówno dla większych jak i mniejszych dzieci,... Ewa Karolina Majewska - ocena (1) Wspaniała zabawa z wieloma atrakcjami poprowadzona wspaniale przez... Karolina Majewska beata - ocena (1) Bardzo fajne miejsce dla dzieci do zabawy, urodzin. Mile animatorki i... beata Justyna - ocena (1) Byłam dziś z córką na placu. Nigdy nie widziałam takiego zaangażowania ze... Justyna Józek - ocena (1) Urodziny w dzikich pląsach to już nasza tradycja. Jesteśmy bardzo zadowoleni!!! Józek sophie - ocena (1) Miłe miejsce z fajną ofertą urodzinową. Byliśmy gośćmi na urodzinkach na... sophie trefl - ocena (1) Organizowałam synkowi urodzinki w Dzikich Pląsach, tak zaangażowanej załogi... trefl Julia - ocena (1) Wspaniała imprezka urodzinowa, pełna wymyślnych zabaw dopasowanych do tematu... Julia mama Antka - ocena (1) Ulubiony plac zabaw mojego Antosia. mama Antka Patrycja - ocena (1) Ogromnie dziękujemy za super przygotowaną imprezkę urodzinową naszych... Patrycja Mama Stasia - ocena (1) Byliśmy na urodzinkach koleżanki i była to bardzo udana imprezka. Polecamy. Mama Stasia Joanna - ocena (1) Organizacja urodzin bardzo przemyślana i dobrze zaplanowana. Dzieci bawiły... Joanna Mama Ignacego - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce na urodzinki. Dużo tematów do wyboru. Fajne animatorki. Mama Ignacego Kasia M. - ocena (1) Wspaniałe urodzinki! Kasia M.