Dzikie wino i Nordowi Mol - znacie te restauracje?

Witam Szukamy miejsca na wesele. Zależy nam na "sielskim klimacie", kawałku ogrodu i dobry jedzeniu serwowanym przez profesjonalną obsługę.Znacie może restauracje Dzikie wino w Redzie oraz Nordowi Mol w Celbowie koło Pucka? Sale wyglądają ładnie, ceny całkiem normalne, a podejście menadżerek budzi zaufanie. a może polecicie inne miejsce w okolicach Gdańska? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dzikie wino i Nordowi Mol - znacie te restauracje?

w Nordowim Molu = bardzo dobre jeszonko! , szybka obsluga, jedzonko podane ladnie i szybciutko.
w Dzikim Winie = bylo dobre jedzenia- robilam tam mala impreze rodzinna i niestety baaardzo sie zawiodlam... zamowione przez pare osob kaczki byly nie do zjedzenia i wrocily do kucharza, czekalismy na dania bardzo dlugo a deser wyladowal prawie na glowie cioci- na szczescie usunela sie i deser spadl na krzeslo i ziemie... Moze teraz cos sie zmienilo, opisana historia miala miejsce w wakacje...
W NM bylam dzisiaj i sie nie zawiodlam :) pyszne ryby i bardzo dobre pierogi z truskawkami :)

Byłam na weselu w zeszłym roku w Nordowim Molu - bardzo mi się podobało, piekne otoczenie do zdjęć, jedzonko smaczne, obsługa ok :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli chodzi o DZikie Wino to za 3 miesiące sama będę miała tam wesele. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, ale relacje będę mogła zdać dopiero w lipcu. Co do restauracji Nordowi Mol to muszę przyznać, że mają przepyszne jedzenie. Też zastanawialiśmy się nad tym miejscem, tyle, że nie wiedzieliśmy o sali na górze. Myśleliśmy, że wesele odbywa się na dole w restauracji. Drugi minus moim zdaniem (zależy w jakim miesiącu planujesz wesele) to fakt, iż jest to na trasie, na Półwysep. W wakacje są tam ogromne korki więc trudno określić konkretną godzinę dojazdu na miejsce. Poza tym nie jest to fajne jechać w godzinnym korku.

Nordowi Mol - (sala u góry) - bardzo fajne, takie swojskie miejsce na wesele - z dobrym jedzeniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecamy oba lokale,które są do siebie bardzo podobne.Imprezy odbywają się na piętrze.Obsługa i jedzenie bardzo dobre.Przesyłam fotkę z wesela z Dzikiego Wina,akustyka tam jest rewelacyjna.
image

Ja poleciłabym "Pana Tadeusza" - nietypowy klimat, wszystko w drewnie. Reklamują się jako "szałas myśliwski". Sama mam tam wesele we wrześniu, ale z terminami na 2011 może być już problem.

Ja polecam Nordowi Mol na Kaszubach - Celbowo koło Pucka. Byłam tam na weselu - jedzenie i muzyka świetne. Sam lokal rewelacja na tego typu zabawę. Duże, przestronne sale, miłą i szybka obsługa. Do tego duży parking, park z młyńskim kołem i strumykiem, gdzie można posiedzieć i pogadać albo odpocząć. Sam lokal w stylu starego dworku Kaszubskiego, co nadaje weselu niesamowitego klimatu i uroku. Takie wesela jak w Nordowi Mol to się pamięta długo!!

Byłam w obu i w obu smakuje mi jedzonko. Jednak chyba Dzikie Wino ma atrakcyjniejszą ofertę...

Dzikie Wino juz za 11 dni:)

Aga dasz znac na mail jak bedzesz juz po?

:))))))

Aga ja też po prosze relacje na emaila jeśli mogę:) W piątek jade podpisać umowę na wesele :) Życze dużo szcześcia i udanej zabawy:)

Ja również polecam Nordowi Mol-robiliśmy tam swoje wesele rok temu w sierpniu, z dojazdem nie narzekaliśmy, bo jechaliśmy z Rumi na Mrzezino, więc całkiem szybko byliśmy. Jedzonko maja przepyszne, a porcję bardzo duże, za osobę płaciliśmy 130 zł, więc naprawdę nie drogo!

Polecam Nordowi Mol.Wesele mieliśmy w sierpniu 2010r. Było rewelacyjnie.Dla pani menadżer z którą ustalaliśmy wszelkie sprawy nie było nic niemożliwego. Sala i jej wystrój super.Jedzenie pyszne a obsługa profesjonalna.Zespół który mieliśmy był świetny. Pogoda dopisała wiec sesje zdjęciową mieliśmy w pięknie zadbanym ogrodzie z oczkiem wodnym i kołem młyńskim.Nie trzeba było nigdzie jeździć. Wesele jak i miejsce napewno na długo pozostanie w pamięci naszej jak i gości.

Nie polecam restauracji Nordowi Mol na wesele- słabe jedzenie, wiejski wystrój. Zupełnie nie podobają mi się te klimaty.. Poza tym wysokie ceny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

wszystko kwestia upodobań - ale moim zdaniem Nordowi Mol jest bardziej klimatyczny, jedzenie jest po prostu obłedne i z obsluga nie ma problemów. Tez myslelismy by tam zrobic wesele i jak przyjechalismy obejrzec sale to Pani bardzo chetnie nam wszytsko pokazala, opowiedziala, dala czas bysmy sobie wszystko obejrzeli, a ceny jak na takie menu to nie wiem czy takie wysokie, bo naprawde jedzenie tam to przyjemnosc. Natomiast w dzikim winie totalnie nas zignorowano.

a ja jestem zadowolona, ze zdedydowalismy sie na wino,. swietna obsluga, wszytsko pyszne i ładnie , a przedw sytskim bardzo sprawnie podane, nordowi mol, ceny nas odstraszyly, a sala byl w pewnym nieładzie, a poza tym duzaaaa

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??