Dziwna kobieta

Czy ktoś kojarzy kobietę, między 30-40 lat, szczupła, wysoka. Od jakiegoś czasu chodzi między ul.Kołobrzeska a Jelitkowski Dwór i krzyczy, mówi sama do siebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Dziwna kobieta

Może po prostu jest chora a nie "dziwna".
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak by była chora to chyba by ją zamknęli w psychiatryku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Może Ciebie autorko wątku powinni zamknąć w psychiatryku (?). Zastanów się zanim coś takiego napiszesz. Chyba nie masz pojęcia o ludzkich chorobach i o tym, kiedy chore osoby trafiają do zakładów psychiatrycznych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziwni to są ludzie, co wytykają choroby i ułomności innych. A w psychiatryku się nie "zamyka".
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dokładnie funky_koval - np. ja mam przyjaciela, który od urodzenia zmaga się z pewną chorobą, której efektem jest brak męskich hormonów, niski wzrost, brak zarostu itp. I co robią ludzie? Oglądają się za nami na ulicy, jakby On był co najmniej z innej galaktyki. Smutne jest także to, że ani razu nie usłyszałam wówczas rodzica mówiącego do swojego dziecka "nie patrz tak kochanie, bo ten Pan jest po prostu chory", czy cokowiek takiego. Rodzice wręcz sami za przeproszeniem gapią się, jakby coś nadzwyczajnego widzieli. Nie mam pojęcia skąd to się bierze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

A jak byś widziała psa z dwoma głowami to być nie była zdziwiona? Ludzi uwagę zwraca inność i tyle.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ja tego nie pisałam o psychiatryku więc się odczep.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

a właśnie, że Ty to pisałaś... sara/megg....

Jakbyś nie zauważyła, to pod każdym nickiem jaki wpisujesz jest ten sam numer...
....
Dziwna to jesteś akurat Ty :))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czasem ludzie z różnych przyczyn do siebie sami gadają niekoniecznie to musi być choroba.
A człowieka się nie zamyka, nie izoluje tylko dlatego że ma problem.
Problemy są do rozwiązania, uczy się wyjścia "na prostą", zamknięcie ew. gdy zagraża bezpieczeństwu.
Celem zawsze jest wyleczenie, a nie odizolowanie dla samego izolowania.
Człowiek wyleczony ma być jeszcze mocniejszy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wczoraj widziałem tą kobietę. Wykrzykiwała, wyzywała od ch... k... itd. dziwne że tak bronicie tej kobiety. Chodzi babsko, wydziera się, dzieci to słuchają, ludzie się za nią oglądają. Chyba pora zadzwonić na Srebrzysko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

gdzie chodzicie do stomatologa? (14 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...