Zostawiłem auto do naprawy 2 razy, wymieniałem części przed dużą wyprawą samochodem, mam nadzieję że zostały wymienione zgodnie z rachunkiem który otrzymałem (1100 PLN). Obsługa była miła i fachowa ale odniosłem wrażenie lekkiego naciągactwa na wymianę części. Po paru dniach usłyszałem trzeszczenie przednich drzwi pasażera, pomyślałem że jak jest zima to może gdzieś się oblodziło i trzeszczy, ale po paru dniach ciepła trzeszczenie nie ustawało. Któregoś dnia czekałem na żonę i nudząc się rozglądałem się po aucie, patrzę na drzwi przednie pasażera i dostrzegłem odchyloną pokrywę podłokietnika, nachylam się i widzę ślad po wkrętaku i to jeszcze krzyżakowym w dwóch miejscach, docisnąłem pokrywę i znalazła się na swoim miejscu, wysiadłem i otworzyłem drzwi, panel drzwi nie był dociśnięty jak by był zdemontowany i źle zamontowany. Odkąd kupiłem auto nie byłem w żadnym warsztacie, mogę dać głowę że panel drzwi był na swoim miejscu bo sprawdzałem podczas zakupu. Teraz tak sobie siedzę i zachodzę w głowę, co zostało wymienione albo zamienione w moim samochodzie. Z mojej strony brak zaufania, nie polecam, można się zdziwić i niemile zaskoczyć po paru tygodniach użytkowania. Pozdrawiam