E-papieros a zakaz palenia

Opinie do artykułu: E-papieros a zakaz palenia.

W związku z pojawieniem się znacznego grona użytkowników e-papierosów, coraz częściej spotykają się oni z zarzutem omijania zakazu palenia w miejscach takim zakazem objętych, takich jak przystanki komunikacji publicznej, biblioteki, uczelnie, urzędy czy nawet autobusy i pociągi. Słusznie?W świetle obowiązujących przepisów tzw. ustawy antynikotynowej objęte zakazem są działania polegające na paleniu wyrobów tytoniowych w miejscach przez ustawę wskazanych. Za naruszenie przepisów ustawy grozi ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brak słów

Brak słów na nietolerancję, nienawiść, wrogość- te uczucie przeważają w wypowiedziach, zrozumienie innego
człowieka, borykającego się z nałogiem graniczy wręcz z cudem, najwięcej "miłych" rad mają ci którzy nigdy nie palili.Tak właśnie wygląda cały świat, stąd biorą się wojny i polityczne przepychanki, gdzie zupełnie nie chodzi o dobro ludzi ,to samo dotyczy epapierosów, już są robione zakusy żeby na to położyć łapę,tzn.(spadła sprzedaż tradycyjnych papierosów)
uznać je jako wyrób medyczny i będziemy liquidy i fajki kupować za duże pieniądze w aptekach, a analogiczne śmierdziuchy kilka tysięcy razy bardziej szkodliwe będą dostępne wszędzie , a rząd mówi, że chodzi im o nasze zdrowie, to samo z alkoholem Wsiada pijany śmierdzący gość do tramwaju, nikt go nie straszy mandatem 500zł. za to że cuchnie i jest agresywny to jest ok.śmierdzące brudasy też są ok, nikt nie śmie im zwrócić uwagi , bo to swój smród
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy spożywania alkoholu na oczac tych dzieci też Pani zakazuje?>>>
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ty zazdrościsz...

Analog a E-papieros

od 6 miesięcy się inhaluję E papierosem i całkowicie rzuciłem Palenie Tytoniu :D . Dzisiaj dopiero zauważyłem że moje ciuchy wyciągane z szafy nie śmierdzą fajami. Wyrzuciłem wszystkie popielniczki już nie będą mi Więcej potrzebne, Lepiej się czuję nie pluje nie charcham nie kaszle nie dusi mnie w przeliczeniu (pół rocznym paląc paczkę 24szt LS) zaoszczędziłem nie paląc 2340zł minus doładowania do E-Papierosa 360zł sam papieros 200 zł równa się 1780zł czas pokaże czy i wy pozbędziecie się tego śmierdzącego nałogu Kocham smak czarnej Porzeczki i dziękuję za E-Wyzwolenie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

a w czym Ci to przeszkadza ze pykaja? e-buraku?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

DO WSZYSTKICH CO TWIERDZA ZE E PAPIEROSY TO SCIEMA

Palilem 50 analogow dziennie , nic nie pomagalo w rzuceniu zaczelem palic E-P i analogi na raz zmiejszalem analogi az w ogole przestalem palic i pale tylko E-P jak nie wiecie jak sie pali E-P to zapraszam do poradnika , ten papieros naprawde pomaga rzucic palenie a ze inni go pala bo pala ( bezradny) a zmiejszanie dawek co miesiac poltora pomaga wyzwolic sie calkowicie wiec morda jak nigdy nie paliliscie i nie wiecie jaki to jest ciezki stan zeby sie z tym uporac PIONA .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skrga

To o pjsze na forum ze paieros elektryczny jest zakazem palenja na pszystankach ,w tranwajah,altobusa,inych sodukw jest mojm zdanjem kawal gopoty ,co ludzie co palom paierosy elektryczne kture szkodzom bardzo malo na zdrowje a wy scecje dac zakas palenja pejerosuw elkktycznych mjsljcje ze to jest waszym zdanjem morliwe cvhibas nje tak mjsle.

xyz

Zamiast sie cieszyc ze weszlo na rynek urzadzenie, ktore zastapi tradycyjne papierosy, ktore nie smierdzi, nie szkodzi palaczowi i innym, ktore nie zostawia popiolu, ani nie grozi zapruszeniem ognia.

co do szkodliwosci epapierosow jest mniejsze od urzadzen ktore wytwarzaja dym na dyskotekach, a czy ktos chodzi i narzeka ze dymiarki pracuja w klubach? i ze pelno dymu? nie

Palilem 6 lat, 3 lata temu rzucilem, teraz zakupilem epapierosa zeby nie wrocic do palenia bo zaczynalem mniec z powrotem ochote na dymka.

a co do palenia w autobusach to fakt, niepowinno sie w nich palic ze wzgledu ze jest male pomieszczenie, ciasno i malo przewiewne, a siedzenie we mgle jest malo przyjemne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

paliłem 17 lat

od tygodnia pale e papierosa kapitalna sprawa polecam wszystkim nałogowcom
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

E-papierosy wow

uwazam za najlepsze e papierosy to twojetrendy.pl jestem ich klientka od jakiegos czasu i polecam, dobre ceny i jakos w porownaniu do innych firm

Można...........

Paliłam 18 lat, przez ostatnie 5 po paczce dziennie. Wszystko siedzi w głowie, rzuciłam z dnia na dzień bez żadnych wspomagaczy,,,, Można? Można:-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

zawsze znajdzie się lamus któremu coś się nie podoba

według mnie jak chcą niech pala!! ich sprawa!! wydychana para nie szkodzi niezadowolonej hołocie, wiec zamiast się spinać niech wykorzystają energie na coś pożytecznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

jesc mi sie chce tylko

pale e papierosa od dwoch miesiecy i przytylam 5 kg ! jedyne co moge mu zarzucic to to ze laknienia nie moge powstrzymac do jedzenia..czego po zwyklych fajkach niemialam :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale

nie musi się lansować z e-papierosem WSZĘDZIE, bo to już jest wiocha.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bzdura

płuca czystsze to są conajmniej po dwóch latach..
echhh młody naiwniaku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

..

chyba w takim razie nie rzuciles palenia... Zapach moj drogi nie utrzymuje sie 7 sek a dluzej sie nosi za toba. Palacze sami powinni wiedziec ze innym to przeszkadza i nie palic w miejscu gdzie dym leci na innych, nie raz delikatnie upomnialam palacych o uszanowanie tego ale niestety palacze tego najczesciej poprostu NIE rpzumieja i najczesciej w takich syt unosza sie gniewem... Zrezygnowalam w koncu z upominania takich ludzi... Nie chce dostac w glowke ;\

Najwiecej maja do powiedzenia ci co nie pala....

Goscie ogarnijcie sie kurka jak ktos chce to niech pali jego zycie ... Jestescie jak rąbani zomowce masakra..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Święta racja!! E-papieros Nie smierdzi, nie truje. Hj wie co to komu przeszkadza...

Para wodna w dyńce

To niech wdycha u siebie w domu przy swojej rodzinie!
Ja tam wole pare ze swojego czajnik niz z czyjegos r..a!