EKO-BUD Banino-proszę o opinie

Zamierzam zakupić mieszkanie w szeregu od tej własnie firmy. Bardzo proszę o wszelkie informacje oraz opiniie na temat tego dewelopera
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 18

Re: EKO-BUD Banino-proszę o opinie

Czy komuś wiadomo coś na temat ewentualnych opóźnień w odbiorach mieszkań?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witamy sasiadow
kontakt z developerem jest bardzo dobry, firmy podwykonwacze dewelopera tez daja rade,pozatym roboty ida zgodnie z planem
nadzorujemy roboty na bierzaco
jest ok,
jak mozna wiedziec gora czy parter
pozdrawiam
aster
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam ja tez kupiłam u Pana Krzysztofa mieszkanko i mam odbiór na luty jak do tej pory to idzie z godnie z planem i bez zastrzeżeń.Pozdrawiam przyszłych sąsiadów
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

szczeka do wykonawców najlepiej żeby dzień i noc robili bo go terminy gonią biedaka

tzn? jakies konkrety?

deweloper dla klientów ok wykonawcom płaci tylko straszny nerwus kasa powoli go zjada
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

luty :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drodzy przyszli sąsiedzi. jako że mieszkam na Wspólnej mam do Was prośbę abyście zainteresowali się odprowadzeniem wody opadowej z dachu od strony ulicy. w drodze nie ma żadnych odwodnień więc jeśli woda zostanie odprowadzona na drogę tak jak to ma miejsce w pierwszym szeregowcu to przy silnej ulewie po prostu nas zaleje. Teren jest gliniasty i woda bardzo słabo wsiąka w zbitą drogę. Myślę że jedynym rozwiązaniem są studzienki rozsączające do których kieruje się wodę z rynien. Jeżeli teraz tego się nie załatwi to będzie poważny problem w przyszłości, tak jak to było na Miodowej gdzie podtapiało posesje i trzeba było wzywać straż pożarną. pozdrawiam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

to witam sasiadow:) odbior na luty czy na czerwiec maja Państwo
pozdr

Wykonczenia profesjonalnie mariuszspuw.remontuj.pl zapraszam duze rabaty na armature , kafle , farby flugger 30%

my również kupiliśmy mieszkanko u Pana Krzysztofa, jak na razie zastrzeżeń brak, kontakt ok, robotnicy faktycznie działają oby tylko pogoda im dopisała ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beato a mam pytanie o hałas od lotniska? Oglądałam te domki szeregowe z Mężem i bardzo nam się spodobał-fajny rozkład, nie za duży nie za mały. Będąc na miejscu hałasu nie słyszałam, ale może akurat nie trafiłam lądujące/startujące samoloty. Jakoś szczególnie wymagająca i marudna nie jestem, ale jestem bardz ciekawa ile prawdy jest w tym, że mieszkając z "tej strony" Banino jest cicho, a z "tej drugiej"- nie do wytrzymania? Będę wdzięczna za maila: ii05@wp.pl Pozdrawiam Iza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Rzeka Miodowa 7 niebo

a gdzie ta woda będzie spływała, czy aby nie między innymi na ulicę miodową?

zawsze można się dogadać :) Jeśli dopłacisz za część wykończenia - nie powinno być zapewne problemów. My tak zrobiliśmy i tak oto mamy z głowy ekipę 'kafelkarzy' ;)

my kupilismy z ekoBudu na wspolnej, narazie w trakcie budowy, rozumiem ze kazdy swoje chwali, kazdy ma jakis biznes w tym by pokazac ulomnosci drugiego itp,
co moge powiedziec to robota idzie zgodnie ze sztuka budowlana, kontakt z deweloperem jest bardzo dobry, kazdy etap czy to scianek dzialowych czy rozmieszczenia elektryki, hydrauliki itp - czyli ogolnie zmiany na etapie budowy sa szczegolowo konsultowane i z deweloperem i z jego wykonawcami i jak narazie wszsytko jest w jak najlepszym porzadku, tak jak chcemy a jak maja lepsza propozycje to sa to konkretne sprawy, wiec na chwile obecna moge polecic wspolprace z tym developerem

rozmowy typu taki deweloper a taki ten to drogi ten cos tam itp wiadomo nikomu nigdy sie nie dogodzi, jeden patrzy na to drugi na tamto, ale po co zaraz ganic tego innego, czemu ma to sluzyc?

jeszcze dodam skoro kazdy sie wypowiada, czemu wybralem ekobud a nie np siodme niebo czy innego dewelopera - tu nie bylo zadnych dodatkowych oplat jak np u innego dev typu cena promocyjna ale dodatkowo trzeba zaplacic za grunt za miejsce parkingowe , trzeba dac na jakas kostke itp, a potem okazuje sie ze cena koncowa juz nie jest taka rozowa jak zakladano na poczatku, pozatym obsluga finansowa z ktora wspolpracuje Pan Krzysztof jest bardzo mobilna i dala rade naszym oczekiwaniom ot tyle, lokalizacja tez ok

a i jeszcze jedno, klient ma prawo wyboru, psioczenie na innych bez wlasnego rozeznania mija sie z celem a jedynie temu psioczacemu nieraz moze czkawka sie odbeknac

poz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Osoby od konkurencyjnego dewelopera, które usilnie próbują udowodnić, że Osiedle Rodzinne i Familijne Siódmego Nieba będą zalewane, nie sprzedają żadnych nieruchomości, a do ich osiedla nawet dojechać się nie da, glina po pas. Na Osiedlu Rodzinnym w przeciwieństwie do Miodowego pomyślano o kątach spadku wody z osiedla, więc z pewnością nie dojdzie do powtórki z Miodowego...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

taaaa a inni deweloperzy budują ze słomy i gliny...
Widzę, że Pani od dewelopera, że tak na każdym wątku 3 grosze wsadza... co mieszkanka się nie sprzedają?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,
Też się zastanawiałam nad Eko Bud- kiepska jakość materiałów, Siódme Niebo- niemiła obsługa, Tuchomska- kiepskie materiały, ogródki z siatkami jak dla kur, ogródek w ogródek, Marsol- nawet mi się podobał, ale to bliżniak więc cena wyższa. W końcu zdecydowałam, że kupimy na Osiedlu Sosnowym. Mi się podobała nazwa ulicy: radosna:)no i, że jest kameralnie bo tylko 16mieszkań, droga zamknięta, nikt obcy nie wjedzie.A mąż zrobił rozeznanie w terenie i stwierdził, że budują z najlepszych materiałów, zabraliśmy szwagra który jest kierownikiem budowy w Invest Komfort,i powiedział, że spokojnie Sosnowe jest z najlepszych materiałów. No i kupiliśmy.
Wiadomo, każdy chwali to co kupił:) tak już jest:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

pieniacz!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rzeka Miodowa 7 niebo

Tak widzialam wlasnie jak te 7 niebo zrobilo rzeke miodową na http://www.banino.bloog.pl teraz ma byc rzeka rodzinna i familijna !!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

jaki piec wybrać do domu? (97 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Hocki klocki (110 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

Indygo (3 odpowiedzi)

Z osiedla Indygo szybko dojechać można do obwodnicy oraz do lotniska. Dostępna jest tu także...