EKSPERTKI STREETCOM 4*****

Myśle,ze juz pora na kolejny watek :)
Sprawdzcie swoje poczty bo właśnie dziś dostałam wiadomość,ze zakwalifikowałam sie do kampanii VOUGE :)
Paczki beda wysyłane po 15 kwietnia :)
A może macie wiecej informacji na temat innych kampanii?Zapraszam do podzielenia sie informacjami.
Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM 4*****

Dokładnie miałam to samo też się zdziwiłam że jakaś paczka do mnie :))

no pieknie. ja mam raporty do wypelnienia z orzeszkow a paczki nie dostalam...chyba ze byl kurier jak bylam na spacerze. co w takiej sytuacji??

ale jestem zdzwiona nie dostalam maila z uprzedzeniem ze bedzie taka kampania orzeszkowa a tu kurier stuka do drzwi mila niespodzianka

Bardzo dziwne,że dali drugi raz te same orzeszki do testowania,pewnie to ta ankieta z przekąskami.
Miłego chrupania,lubię te orzeszki :)

ja też właśnie odebrałam orzeszki :) troche sie zdziwiłam jak przyszedł kurier bo nie dostałm wcześniej żadnej inormacji mailem.

witam ja tez jestem nowa w streetcom ,i dzisiaj odebrałam paczuszke NIC NACs ,zobaczymy jak to bedzie .pozdrawiam

razem z paczka powinnas dostac "instrukcje obslugi"

generalnie powinnas poczęstwoać znajomych i zapytac ich o ocene produktu. Wszystko co powiedza musisz zamiescic w raporcie. Trzeba tez reklamowac produkt.
Na stronie streetcomu po zalogowaniu u góry na zielonym pasku masz elementarz i tam znajdziesz instrulkcje jak powinien wygladac prawidlowy raport

Cześć dziewczyny ja nowa w watku, bo mimo że się zarejestrowałam na streetcomie to nie wierzyłam, że mi cos przyslą.
A dzisiaj zaskoczenie.Dostalam paczkę z nic noc's ;-)

Wiecie może co teraz?Tzn mam to rozdac znajomym, pogadac o tym produkcie i wypełnić raport- tyle wiem.Nie rozumiem jednak czemu nie mam zadnego odnośnika do tego raportu i nie wiem, czy ci ludzie maja siię logowac na stronie i jak.Probowałam szukać szczegółów na ich stonie, ale jakos konkretów brak.Może źle szukam?Będę wdzięczna za jakies info bądź link do info ;-)

tak wiem :) ale mozna sobie skompletowac, jak komus np krówka potrzebna albo piesek czy baranek ;) ja nie dostalam lego duplo, mój synek mial wtedy 16 miesiecy, niby za maly, ale znajomej cora starsza o tydzien dostala, mimo iz 17 nie miała ukonczonych, wiec nie wiem juz jakie były kryteria, no ale było minęło ;)

u mnie ankiet brak

kieszona - sa trzy pojedyncze klocki i albo ludzik albo ktores ze zwierzatek, zalezy co Ci sie trafi, a nie kazde z tych zwierzatek :(

dziewczyny, w majowym miesieczniku dziecko jest dodatek ze zwierzatkami lego duplo za 7,99, z tego co widzialam jest konik, baranek, krówka ludzik mozecie dokupic swoim dzieciaczkom niech bobaski budują swoje farmy haha
http://www.dodatkidogazet.pl/dla-dzieci/rid,17397,dd,dziecko-52010.html

wiecie tam trzeba bylo podac miasto w jakim sie mieszka wiec podejzewam ze znow warszawiacy beda mieli darmowa wodeczke :)

a pytanie bylo jakie wodki odrzucasz

uuuu to lipa ja tez zaznaczylam malo
w sumei to my z mezem malutko pijemy ale mamy komu dawac w degustacje :D:D:D

Ja też nie, ale we wcześniejszej niewiele alkoholi zaznaczyłam jako "używane" - pewnie dlatego. :)

moj maz tez dostal ankiete o alko a oswiadczenia nie wyslal. ja nie dostalam

dzis mialam ankiete alkohole 2, pierwszej nie mialam.

i wyjatkowo w poczcie nie mialam informacji, ze jest nowa ankieta.

Moj maz tez dostal ankiete mimo ze nie wyslalam oswiadczenia

a co to za ankieta dokladnie? o co pytaja?

Ja też dzisiaj dostałam ankietę o alkoholach ale za to poprzedniej nie dostałam.

tez nic nie mam :((((

Inne tematy z forum

księgowa?? czy warto? (41 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

krem nawilżający do twarzy (43 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

Od kiedy własny pokój? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do własnych pokoi? Moja...