EKSPERTKI STREETCOM 5*****

Zapraszam! :)

Miałyście jakąś informację o proszkach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM 5*****

eee ja ankiety niagaro2 nie moge wypelnic nadal , za 6b pytaniem mam cos takiego

bogosiaa, a zalogowałaś się tam tym kodem one-week-pass, co przysłali po wypełnieniu niagaro1?

bogosiaa ja tez sie tam nie loguje i zadnej rozmowy nie przeprowadzilam i mimo wszystko mam raport niagaro 2. w sumie, zal;ujke ze sie do tej kampanii zalapalam no ale coz napisalam w poprzedniej ankiecie o niagaro wiec gitara.

A niagaro to jakas porazka. Wypelnilam niagaro 1 a niagaro 2 nigdzie nie mam. Gdzie to jest? Mam tylko raport niagaro :) moze dlatego ze sie tam prawie wcale nie loguje :)

jas jestem od mniej wiecej marca w streetcomie i mialam juz kampanie kawy a teraz orzeszków, ptasiego mleczka no i to dziwnie niagaro .

Ja jakis czas temu zapisalam męża, wysłałam wszystko i poki co cisza. Ja już kilka kamp zaliczylam, nie wiem od czego to zalezy. Moja pierwsza kampania to był brise i wtedy wysłałam im tylko jeden raport koncowy, bo to byl akurat czas, kiedy przed porodem byłam w szpitalu i po porodzie jakoś ze czasu ani glowy do tego nie mialam :) myslalam ze z racji mojej nieaktywnosci mi nie beda niczego dawac, ale jest w miare ok.

tak, tak, dodatkowo jeszcze wysłałam im pocztą dodatkową ankietę +18lat i też nic.

ja się zapisałam jakiś miesiąc temu, dopiero dodali mnie do bazy, wypełniłam jakieś ankiety produktowe o tytoniu i alkoholu i cisza...

Dziewczyny, żegnam się z Wami na Stereetcomie :-) Wypisałam się. Nie dostawałam żadnych ankiet (od zapisania się- kilka miesięcy), nie dostałam się też do żadnej kampani. Pozdrawiam i życzę wieeeelu kampani :-)

Ja przed chwilą wypełniłam bez problemu.

mam to samo, w dodatku pod spodem jakies znaczki, literki i brak opcji i kolejnych pytan

Czy wy też macie problem z wypełnieniem ankiety Niagaro2? Ja blokuję się na 6 pytaniu i nie ma ani dalej ani wyślij.

potwierdzenie adresu do ducka :DDD

Te dyski do kibelka fresh disks chyba. :)

A wiecie co ma być w ducku? Bo ja też się dostałam :)

To ja jeszcze zapytam, bo mi się przypomniało: dostała się któraś z Was do proszków czy u wszystkich cisza?

a u mnie od czasu rejstracji,czyli jakos od pazdziernika nic :( hmmm

I ja! :)))

Właśnie wypełniłam ankietę i potwierzdiłam adres. :)

i ja tez !!! :jupi:
z tym niagaro...to porażka jakaś, dostalam kod one-week-pass , ale... wiekszośći moich utworów tam nie ma, wyszukiwarka mnie wkurza, bo zaczyna wyszukiwac utwór albo artystę nawet jak sie jeszcze nie zdazy w pisac calej nazwy i wyszukuje wszelkich z podobnym pierwszym czlonem nazwy a potem sie wiesza albo okazuje sie ze tego artysty którego szukam nie ma, kurcze niech juz sie tamta kampania skonczy

Ja też dostałam ducka :)

Inne tematy z forum

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...