EKSPERTKI STREETCOM 5*****

Zapraszam! :)

Miałyście jakąś informację o proszkach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM 5*****

mycha, NIAGARO.PL to portal muzyczny na ktorym mozesz wyszukiwac pliki muzyczne, mp3, sluchac (teoretycznie) brzplatnie i legalnie sciagac, popierac, tworzyc wlasne playlisty, wyszukiwac inne pla się, playlisty, widziec i slychac to czego słuchaja inni uzytkownicy i twoi znajomi, wpisywac komentarze do albumów i utworów. generalnie byloby ok, jakby stronka tak nie szwankowala, wiesza się, wiekszosci utworów odtarzac niemozna bo sie nie ma uprawnien, nie wiem czy trza to wylkupic czy co? zrobilam swoja playliste i d**a blada, nie moge jej odsłuchac haha

haha i sie chwal i smaka rób :D ale ci dobrze.
tez mi sie zdaje ze ta strona nie wytrzymuje taaakiej ilosci nowych uzytkowników, ja jestem chili ;) mam avatar z wiedzminką :D troche mnie tam duzo haha, szkoda ze ostatnio albo nie mam ankiet i kampani albo jak mam to badziewie jak ten niagaro...

adaimisia a my sie gdzies spotkalysmy, na pampersach czy J&J ;) ???

Coś z muzyką, trzeba się chyba zarejestrować na jakiejś stronie, ale kurde nie mam czasu :)

dziewczyny oswieccie mnie, co to jest to niagaro???;-) nie dostalam sie ale jestem ciekawa o co kaman;P

niagaro to moim zdaniem masakra jakas wogole ta stronka to porazka a proszki sie chyba wypraly :)

w koncu doczekalam sie na ptasie mleczko i juz jedna paczuszka wsysnieta PYCHAAAAAAAAAAA

O mamo, ja też.

Szczerze mówiąc nie bardzo chciałam się dostać do tej kampanii - wolałabym już to ptasie mleczko albo proszki. :)

Poza tym wydawało mi się, że ta kampania była dla tych, co mieli ankietę o muzyce, a ja nie miałam.

Też się dostałam do niagaro - właśnie dostałam maila :) Ale co to w ogóle jest?? :))

Mia nie masz czego zalowac straszna ta stronka i taka oczojebna i ciezko sie w niej polapac. mnie sie nie podoba a wogole nie mam pojecia jak rozmowy o niej prowadzic i raportowac

nawet wiem czemu sie do niagaro nie dostalam :D

ptasie melduje sie na biurku obok mnie :)

dziewczyny a jakie macie niki na streetcomie?

ja mam taki sam jak tu agaimisia

moja kumpela z tego samego osiedla juz dostała ptasie m, a ja czekam... i ani maila ani pocałuj mnie w nos. A kumpela, którą wkręciłam załapałasie i na wódkę i na mleczko. Kurier sie smiał ze najpierw wódzia a potem zagrycha.

kieszonka gorzej niz hmm wogole jakos ta stronka nie wytrzymuje naporo streetcomu

o proszkach nie mam nic, ale pewnie ich nie dostanę bo nie mam skory wrazliwej, fajnie byłoby coś na zywo potestować

ja tez, a to niagro to ...hmm jak narazie to hmm... ;-) nawet nie wiem jakie raporty pisac

To akurat nie ja pytałam, ale dzięki. ;)

Chyba okruszek, jak dobrze kojarzę. :)))

Zazdroszczę Wam ptasiego - sama bym potestowała.

no wlasnie cisza :(
dzis ma do mnie przyjsc paczka ptasiego juz nie moge sie doczekac :)

a mamtu jeazeli chodzi o niagaro to ja tam odnalesc sie wogole nie moge

Inne tematy z forum

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...