EKSPERTKI STREETCOM cz. 14 :)))

zapraszam do nowego wątku
link do poprzedniego
http://forum.trojmiasto.pl/EKSPERTKI-STREETCOM-cz-13-t271614,1,16.html

właśnie wypełniłam raport końcowy Gerber 3-ile miałyście raportów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM cz. 14 :)))

Jak dla mnie cenowo jest mega drogo...za tą samą cenę możesz mieć płyn na 30 prań.

Generalnie wychodzi 2 zł za pranie. sporo.

ja już 3 prania zrobiłam :) i po za zapachem który jest rewelacja póki co żadnej rewelacji nie widzę cyba dla testu jakis ciuszek wybrudzę buraczkami kawą i czymś jeszcze i zobaczymy :)

a jak myślicie cenowo czy opłaca się widziałam w gazetce w realu 25,99 za op. 16 kapsułek

nyzosia to chyba jakiś błąd u Ciebie, bo u mnie po wejściu mogę pisać raport. Może spróbuj otworzyć stronę w innej przeglądarce, choć nie wiem czy to pomoże

No właśnie nic nie mam..... sprawdzałam też przez inną przeglądarkę i to samo czyli nic. poczekam do poniedziałku i jak dalej nic nie będzie to napiszę do nich.

Nyzosia jak nic nie ma :( jak nacisniesz na ten "raport z rozmow" to powinno Ci sie wyswietlic takie podpunkty do wypelnienia i tabelka do opisania rozmowy. Jedne z podpunktow to z iloma osobami rozmawialas, ile kapsulek dalas, jaki byl ton Twojej wypowiedzi itp itd.
A jezeli nic kompletnie niemasz to napisz pod ten link co Ci wysylaja z tej kampani jaki masz problem. Ja kiedys mialam potwierdzic adres do wysylki i tez mialam czysta kartke wiec napisalam do nich i naprawili szybko :)

nyzosia a nie masz tam takiego formularza gdzie zakreslasz swoja opinie, ile probek dalas itp? i miejsca gdzie opisujesz cala rozmowe?
czasami raporty sa na drugi dzien moze zaczekaj do pon a jak nie to pisz do nich :)

A czy cos oprocz zapachow mozecie powiedziec?
Czy dopiera Wam jakies plamki, plamy itp, tak zby porownac z innymi detergentami ktore uzywalyscie?
Czy moze niemacie zadnych plam a tylko ja taki brudas jestm ;) :P
i w ilu stopniach pralyscie pranie z kapsulka?

Laski a mam pytanie - to moja pierwsza kampania. Wchodzę na swój profil i w strefie eksperta mam Ariel - raporty z rozmów. wchodzę w to a tu nic nie ma...to gdzie ja mam te raporty napisać?

pranie zrobione kolorowe zapach bardzo ładny

u mnie pranie zrobione. Prały się ręczniki, więc nie wiem jak to jest z zabrudzonymi rzeczami. Bardzo za to podoba mi się zapach :)

tak wkońcu dotarł pierze się :D

do mnie wkońcu dotarło. pranie zrobione. mi ładnie doprało dzieci ubrania i skarpety. ogolnie to kupuje ariel complete 7 proszek i go lubie,ale kapsułki wg mnie sa ok i nie trzeba płynu do płukania bo ładnie pachnie.Zobaczymy co powiedza moi znajomi ;)
Ja jestem na "+".

Sandrulka i jak dojechal do Ciebie wreszcie ten kurier??

a ja dalej czekam na kuriera;/ szlak mnie trafi;/ jedzie jedzie i dojechac nie może tylko godziny przekłada;/

a moze ktos ma gerbera na zbyciu??

Bardziej przykre jest to, ze nasze sa drozsze. A te zachodnie sa lepsze i tansze, bo wieksza konkurencja. Musza sobie zrekompensowac roznice :(

As ja wpisalam juz jeden niestety negatywny raport po praniu mojej mamy i moich skarpetek niedopranych ;)
Podejrzewam ze jest tak jak mowisz po pierwsze zadnych rewelacji a po rdugie tak jak pisala ktoras z WAs ze te proszki na rynek wschodni sa grosze a niby pod ta sama marka.... :( przykre to ze polske traktuja jeszcze jak "wschod" a nie jak "zachod" a jestesmy miedzy niemcami a rosja....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja zrobilam pranie dzis. Nie ma sie czym zachwycac. Jak wyschnie to bede wiedziala czy dobrze wyprane. Ale na FB dziewczyny strasznie sie tym podniecaja. Ze super pierze i pachnie. Mnie zapach draznil, bo dosc intensywny. Ale jak schowalam do szafy bylo juz lepiej.
Kombinezonu dziecka nie dopral-ale nie wiem skad bylo to zabrudzenie, bo dziecko nie chodzilo jeszcze.
I przyznam ze 1 pranie to za malo zeby mnie przekonac. Sama jestem fanka plynow do prania, ale wole dozowac ilosc do wielkosci prania.
Czy piszac raporty wspominacie tez o tym co jest w produkcie na nie?

mis ie wydaje ze nie chodzi o ilosc raportow tylko to co jest w nich napisane i kryteria przy kolejnych kampaniach

a np moja kumpela co napisala tylko dwa raporty w mleku gerber dostala sie do nesvita w ktorym napisasla trzy raporty i teraz do kaszek moze ja tez bede tylko po 2 lub 3 pisala:)

Inne tematy z forum

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

jakie perfumy polecacie? (78 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

gdzie kupic ubrania dla 2 metrowego faceta??:) (17 odpowiedzi)

albo za krotkie rekawy,albo do pasa...jak z mlodszego brata...a gdzie kupic te normalne??