EKSPERTKI STREETCOM!!!11!!!

dawajcie tu:)tamten wątek już przydługawy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM!!!11!!!

ja dostalam smsa ponaglającego, bo jeszcze ani jednego kaszkowego raportu nie wysłałam:P Jak to możliwe! Ekspertko! Co ty robisz całymi dniami?! Na forum zamulasz?! :D

He, he... dostałam takiego samego maila odnośnie kaszek.

No domyslam sie, ale co oni mysleli ze ja w dlugi weekend bede siedziala z tym mlekiem i kaszkami i sie z domu nie rusze? hehe

Aniaa oni czesto takie meile wysylaja

a ja dfostalam cos takiego
Drogi Ekspercie,

Jeżeli otrzymałeś od nas paczkę z Niebieską delikatnie gazowaną od Żywiec Zdrój SA, to powinniśmy od Ciebie otrzymać pierwsze raporty!

W czasie długiego weekendu na pewno miałeś wiele okazji, aby poczęstować znajomych Niebieską delikatnie gazowaną od Żywiec Zdrój SA.

Wypełnij raport z rozmowy na http://www.streetcom.pl i podziel się z nami wrażeniami z testowania Niebieskiej delikatnie gazowanej od Żywiec Zdrój SA.

Bądź aktywny w czasie tej kampanii. Twoje zaangażowanie będzie brane pod uwagę podczas kolejnych rekrutacji.

Pozdrawiam,

Oho dotsalam jakies upomnienie w sprawie mleka ze tylko jeden raport wypenilam (ale z 3 kolezankami naraz rozmawialam ktore wyprobowaly mleko), kilka rozdalam tez innym dziewczynom i czekam na relacje jak smakowalo a Ci tu wyjezdzaja mi z tym mlekiem:P Wkurzyl mnie troche ten tekst:

Droga Mamo!

Zaskoczyłaś mnie - wypełniłaś tylko 1 raport z rozmowy! Jak to możliwe? Dostałaś aż 14 próbek mleka Gerber 2 oraz ulotki.

Minął długi weekend - na pewno przeprowadziłaś kilka rozmów z koleżankami na temat mleka Gerber 2. Wejdź na http://www.streetcom.pl i wypełnij raport z tej rozmowy. Zajmie Ci to przecież tylko kilka minut.

Pamiętaj, że jest to obowiązek każdej Ekspertki Streetcom!

Tzn ze moim obowiazkiem jest siedziec w domu przez dlugi weekend i gadac o mleku? Nie moge spedzic czasu z rodzina i wyjechac? Jakas masakra.

ja tez podgrzewałam kaszke w mikrofalówce nic sie z nimi nie dzialo

ja kaszki podgrzewam w mikrofali

z mlekiem chyba też by się nic widocznego nie stało, ale myślę, że może tracić swoje właściwości

tą w kartoniku?ja podgrzewałam przez chwilkę i nic się nie działo:)

czy któraś z Was ma informację czy kaszkę można podgrzewać w mikrofalówce?
Nigdzie się nei mogę doszukać..
Bo mleka modyfikowanego to z pewnością nie można

do kaszek dąłam 10 raportów.do mleka na razie 3

Wygraliśmy pianki w konkursie jojo :)! Aż 24 opakowań ma byc w paczce. Z raportami robię dokładnie tak jak annika.

jest tak jak annika mowi :)

No chyba tak, ja tam nie wiem:P

nie raz jest także spotykam się na placu zabaw jednocześnie z 3 koleżankami i z nimi razem gawędzę o np.kaszkach-mam jeden raport i zaznaczam,że rozmawiałam z trzema.

Innego dnia spotykam się z kuzynka i jest u niej kolezanka-rozmawiamy o kaszkach-piszę jeden raport,wychodzę od kuzynki,spotykam sąsiadkę-rozmawiamy-piszę drugi raport tego dnia.
Po południu wychodze na spacer spotykam koleżankę-opowiadam o kaszkach i mam już trzeci raport jednego dnia

teraz chyba dobrze wyjaśniłam?przynajmniej takie jest moje rozumowanie

nie wiem czy do konca jest tak jak mowisz, wtedy w raporcie nie byloby oopcji z iloma osobami rozmwialas bo trzeba by bylo skladac jeden raport do jednej rozmowy

dziękuje :)

jeden raport=jedna rozmowa(nawet jeśli w tej rozmowie uczestniczyło kilka osób
jeśli miałaś np.kilka spotkań i kilka razy rozmawiałaś w ciągu jednego dnia,wtedy i raportów będzie kilka

Babki mam pytanie, to moja pierwsza kampania, internet mi trochę zamula i nie mam jak obejrzeć tej instrukcji do raportowania.

Kliknęłam na raport z rozmowy i to jest raport do jednej rozmowy? czyli zaznaczam jedną osobę z którą rozmawiałam? jedną próbkę dałam i tak dalej? czy odnosi się on do wszystkich przeprowadzonych rozmów? i zaznaczam że np rozmawiałam z 5 osobami itd.?

Czy ten raport to można kilka razy wypełniać bo w różnych miejscach rozmawiałam z różnymi osobami, czy jak to wygląda??

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Inne tematy z forum

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

Wyprawka dla dziecka lato (48 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...