ELKA SCHOOL najlepsza - POLECAM!!!!!!
Myślałam, że nikt nie jest w stanie nauczyć mnie prowadzić autko. Ja, strasznie zestresowana na miejscu pasażera, sama z własnej i nieprzymuszonej woli usiadłam na miejscu kierowcy i co? Udało się :) ZDAŁAM EGZAMIN ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM :) Teraz wiem, że kurs w ELKA SCHOOL to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Teoria w wykonaniu Maćka Urlickiego przeprowadzona profesjonalnie i z poczuciem humoru, nie dało się na wykładach nudzić, a i w głowie dużo zostało :) Trafiłam także na bardzo dobrego instruktora, p. Janusza Piotrowskiego. Jego zaangażowanie, cierpliwość i podejście do kursanta super. Wszystkie błędy były szybko wychwycone, omówione i oczywiście jak najszybciej poprawione :) Wielkie dzięki za wszystko, a w szczególności za wiarę w moje umiejętności. Swoje podziękowania kieruję również do Marcina Pilarskiego, z którym kilka godzina za kółkiem spędziłam i nowych rzeczy się nauczyłam :) Dziękuję także p. Honoracie z biura za miłą obsługę i dobre słowo :) Jeszcze raz dziękuję za wszystko i pozdrawiam całą ekipę ELKA SCHOOL :) Szczerze polecam :)