ENDOKRYNOLOG good

Hej, chciałabym zbadać tarczycę bo kiedyś ktoś mi polecił dokładne zbadanie. Dziś dzwoniłam do Kliniki Endokrynologii i Chorób Wewnętrznych (na NFZ) pani powiedziała że czeka się dwa lata i lepiej jak poszukam sobie coś innego. Chciałabym na NFZ iść dla mnie lakarz to lekarz nawet najlepszy też sie myli. Ewnetulalnie podajcie mi cene za podstawowe badania i wizytę. Z góry dzięki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ENDOKRYNOLOG good

Hej z doswiadczenia powiem ci ze na NFZ cięzko. Prywadnie moge polecić D. Rachoń. Bardzo dobry lekarz. Wizyta około 120 kolejne taniej.

Chyba drożej, ale warto!

czy ktos moglby mi napisac jak czesto wystepuja pierwsze wizyty u dr Rachonia? wiem ze to kwestia indywidualna ale ja ide do niego juz z kompletem badan. koszta się zwiększaja czy zmniejszaja?

U mojej endo pierwsza wizyta jest tylko raz czyli pierwszy raz, a na wizytę poleca zrobić już podstawowe badania. Potem każda wizyta, nawet po 10 latach przerwy, nie jest juz pierwsza (czytaj droższa) tylko zawsze kolejna.
Moja endo jest super, wszystko tłumaczy, wyjaśnia, często konsultuje wyniki przez telefon i nie każe przychodzić na wizytę (czyli poświęca swój czas za friko) - niestety, jest oblężona przez swoich pacjentów i nowych przyjmuje sporadycznie (nie ma już kiedy).

Inne tematy z forum

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (411 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Psychiatra doktor Piasecki Gdańsk Wałowa ktoś coś wie? (8 odpowiedzi)

Podobno dobry lekarz ale nie wiem. Któraś z pań sie u niego leczy? Depresje, menopauzy? Napiszcie...

dobry optyk (34 odpowiedzi)

witam, jak w tytule szukam dobrego optyka i to najlepiej w rozsądnej cenie. Muszę kupić nowe...