100% polecam, pełna profeska (1) Dzięki panu Łukaszowi egzamin zdany, cenne uwagi. Dodatkowo w 100% sprawdza... Piter POLECAM (1) Polecam wszystkim szkołę Easy Drive. Świetnie zorganizowane szkolenie, dużo... Silny Roman Polecam Easy Drive (1) Od dzisiaj jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy kat. B. A wszystko to... Dorota
Chcesz zdać prawko ? Idź do Easy Drive ;D (1) Polecam tą szkołe jazdy, na prawdę nie sądziłem że tak szybko zdoła mnie ktoś... Daniel ,,SUKA UJARZMIONA'' (1) JA NATALIA GROMADZKA, LEGITYMUJĄCA SIĘ OD DZISIAJ PRAWEM JAZDY KATEGORII... NATALIA GROMADZKA NAJLEPSI (1) Nikt, nigdy i nigdzie nie uczy tak dobrze jak EASY DRIVE!!! Adaś- petarda... Ewa M. Easy Drive = prawko ;) (1) Wczoraj zdałam egzamin na kat. A w myśl powiedzenia do trzech razy sztuka :)... Kasia Gorąco polecam! (1) W wybieraniu szkółki kierowałem się głównie ceną, do tego doszły pozytywne... Mati zdecydowanie TAK!!! (1) Polecam serdecznie szkółkę EASY DRIVE!!! Ta szkółka to same plusy i nie wiem... Paulina Polecam do zapisania się na kurs na A. ; ) (1) Dzisiaj zdałam prawko na A2 za drugim podejściem- wielkie podziękowania dla... Patrycja Zdecydowanie polecam! (1) Wczoraj zdałam egzamin na prawo jazdy kat. B :) Za drugim razem, co biorąc... Ewa Nina - opinia (1) Zdałam! :) Swój sukces zawdzięczam Adamowi i Łukaszowi. Obaj panowie są... Nina KURS PRAWA JAZDY (1) Serdecznie polecam szkołę EASY DRIVE!!!(kat.B) Nowa teoria i egzamin... Weronika Po zdanym egzaminie :) (1) Serdecznie polecam jazdy z Łukaszem! Potrafi dobrze nauczyć jeździć nawet tak... Ania Polecam gorąco! (1) Zdałam za pierwszym razem, mimo, że wyjeździłam 28 godzin :) Polecam za... Beata ZDAŁAM!! (1) Za mną dziesiątki godzin jazd,parę oblanych egzaminów i w końcu trafiłam do... Joanna Polecam ! (1) Bardzo polecam :) Łukasz jest po prostu oazą spokoju, bardzo dobrze... Kasia gorąco polecam!!! (1) Szkoła TYLKO dla tych, którzy chcą zdać egzamin na prawo jazdy w pierwszym... Norbert Polecam! (1) Dzięki Easy Drive i Łukaszowi dzisiaj zdałam prawo jazdy na kategorię B za... Ewelina Polecam (1) Miałam problem ze zdaniem egzaminu na prawo jazdy. Wątpiłam czy wg podołam.... Monika