Czy ktoś może wie coś na temat tej firmy,jaka atmosfera,zarobki i czy po okresie próbnym zatrudnienia przez agencję pracy zatrudniają bezpośrednio u siebie,czy wymieniają na innych ludzi?Bardzo proszę o opinie .
Atmosfera jest taka na jaką sobie zasłużysz, jak będziesz pieniaczem, to dla Ciebie wszędzie będzie zła atmosfera, po agencji jak jesteś dobry to zatrudniają na umowę, co zresztą jest na rozmowie przekazywane. Zastanów się tylko czy warto, wieczna rekrutacja poprzez Manpower i Personalny serwis o czymś świadczy.
Nie napisałem, że nie warto. Dla jednych warto za 1,5kpln, inni zaczynają od 4kpln rozmowy, jednych jara umowa przez agencję bo mogą szybko się rozstać i iść do innych, drudzy bez stałki nie zaczynają rozmowy. Kwestia potrzeb.
Dzięki Tmk za opinie.A twoi znajomi pracują już na umowy o pracę?Wiesz teraz to nie ma wyboru dużo firm na początku zatrudnia przez Agencje Pracy ,takie czasy.
Firma tragiczna,byłem sprawdziłem,biorą pracowników na 2 tygodnie przez agencję pracy i wyrzucają na zbity pysk i następny w kolejce i tak na około.Nie wiadomo kogo szukają,zero szacunku dla ludzi.W firmie panuje atmosfera kablarstwa na innych.Jest to jedyny widać sposób ,żeby się utrzymać.Porażka.
Niestety to 'smutny' standard jeżeli chodzi o agencje pracy potrzebujące pracowników do produkcji. Podobnie jest w takich firmach jak m.in. Delphi, Algida w Baninie w trakcie sezonu (latem), Dr Oetker w Oliwie / Żabiance.