Ecol - Unicon ul.Równa 2 Gdańsk

Czy ktoś może wie coś na temat tej firmy,jaka atmosfera,zarobki i czy po okresie próbnym zatrudnienia przez agencję pracy zatrudniają bezpośrednio u siebie,czy wymieniają na innych ludzi?Bardzo proszę o opinie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ecol - Unicon ul.Równa 2 Gdańsk

Nikt nic nie wie?

Atmosfera jest taka na jaką sobie zasłużysz, jak będziesz pieniaczem, to dla Ciebie wszędzie będzie zła atmosfera, po agencji jak jesteś dobry to zatrudniają na umowę, co zresztą jest na rozmowie przekazywane. Zastanów się tylko czy warto, wieczna rekrutacja poprzez Manpower i Personalny serwis o czymś świadczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A pracowałeś tam Tmk?To z tego co piszesz co chwilę wymieniają ludzi,coś wiesz może?

Nie, ale znam parę osób.

Więc mówisz ,że nie warto bo ciągle ludzi wymieniają,a te osoby co znasz to długo pracują?Dzięki za informacje.

Nie napisałem, że nie warto. Dla jednych warto za 1,5kpln, inni zaczynają od 4kpln rozmowy, jednych jara umowa przez agencję bo mogą szybko się rozstać i iść do innych, drudzy bez stałki nie zaczynają rozmowy. Kwestia potrzeb.

Dzięki Tmk za opinie.A twoi znajomi pracują już na umowy o pracę?Wiesz teraz to nie ma wyboru dużo firm na początku zatrudnia przez Agencje Pracy ,takie czasy.

Firma jest ok dla tych co chcą pracować. Najlepsi zostają a ci gorsi no niestety....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

A na początku też pracowałeś przez Agencję Pracy i po jakim czasie ewentualnie zatrudniają bezpośrednio w firmie?

Przez 5 m-cy przez agencję pracy a potem od razu do firmy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ta Agencja Pracy Personalny Serwis płaci na czas?Wszyscy pracują tak długo przez agencję?Mi mówili 2 miesiące przez agencję.

A może wiesz "pracownik" dlaczego tak często prowadzona jest rekrutacja w firmie na róże stanowiska,tak często wymieniają pracowników?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt nie wie ?

Płacą w terminie, ewentualnie możesz mieć dzień posuwy, ale wtedy wcześniej uprzedzają.

Firma tragiczna,byłem sprawdziłem,biorą pracowników na 2 tygodnie przez agencję pracy i wyrzucają na zbity pysk i następny w kolejce i tak na około.Nie wiadomo kogo szukają,zero szacunku dla ludzi.W firmie panuje atmosfera kablarstwa na innych.Jest to jedyny widać sposób ,żeby się utrzymać.Porażka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety to 'smutny' standard jeżeli chodzi o agencje pracy potrzebujące pracowników do produkcji. Podobnie jest w takich firmach jak m.in. Delphi, Algida w Baninie w trakcie sezonu (latem), Dr Oetker w Oliwie / Żabiance.

No rzeczywiście mogłeś się wkurzyć, ale nie wszystkich wywalają. Ja na przykład zostałem i jest ok.

Inne tematy z forum

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Życie za granicą to też nie bajka... (49 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

PRCiP (45 odpowiedzi)

witam pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?