Edyta Datta - opinia
Nie polecam. Za taką cenę spodziewałam się, że firanki i karnisze, które zamówiłam będą jak z "żurnala". Okazało się zupełnie co innego. Są to zwyczajnie uszyte firany, na zwykłej taśmie takiej jak sprzed 20 lat. Gdyby mi wcześniej pokazano rodzaj tej taśmy to na pewno bym się nie zdecydowała. Dodatkowo firany nie były uszyte na wymiar. Okazały się za długie i za szerokie. W związku z tym poszły do reklamacji, którą uwzględniono połowicznie. Jedną zwężono tłumacząc, że zastosowano inną taśmę. Niestety jeśli chodzi o długość oświadczono, że klient dokonał złych pomiarów. Uważam, że skoro przedstawiciele firmy przyjeżdżają na aranżację to pomiary powinny być wykonane przez nich od początku do końca, żeby nie było wątpliwości, że jest źle pomierzone. Firany trzeba było upiąć niżej na taśmie, żeby nie leżały na ziemi. Nie wygląda to tak jak powinno. Zamawiałam również karnisze. Otrzymałam niby komplet, a okazało się że jest za mało kółek. Jeden z karniszy był łączony i w związku z tym niestety różni się kolorem, nie stanowi jednej całości. Na każdą moją argumentację Panie miały tysiąc swoich argumentów i jednym słowem to klient jest sam sobie winny, że ma to co ma.