Edyta - ocena

Współpraca z Panem Michałem Klonowskim przy sprzedaży mojego mieszkania była naprawdę świetnym doświadczeniem. Od samego początku Pan Michał wykazał się pełnym profesjonalizmem, dużym zaangażowaniem i bardzo indywidualnym podejściem. Dokładnie wyjaśnił mi, jak będzie wyglądał cały proces, jakie dokumenty będą potrzebne i na co warto zwrócić uwagę, dzięki czemu czułam się spokojna i dobrze poinformowana każdym etapie.
Oferta sprzedaży została przygotowana bardzo starannie atrakcyjne zdjęcia, jasny opis i przemyślana strategia sprawiły, że ogłoszenie cieszyło się dużym zainteresowaniem od pierwszych dni. Pan Michał regularnie kontaktował się ze mną, informując o kolejnych krokach i reakcjach potencjalnych kupujących. Zajął się także organizacją prezentacji oraz wszystkimi formalnościami, co oszczędziło mi mnóstwo czasu i stresu.
Dzięki jego doświadczeniu i skuteczności transakcja przebiegła szybko i bez żadnych komplikacji. Czuję ogromną satysfakcję z rezultatów i z czystym sumieniem mogę polecić Pana Michała każdemu, kto szuka zaufanego specjalisty od sprzedaży nieruchomości. Świetna współpraca od początku do końca!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Bardzo dziękuję za tak ciepłe i szczegółowe słowa!
To ogromna przyjemność móc przeczytać, że cały proces sprzedaży był dla Pani komfortowy, przejrzysty i zakończył się satysfakcjonującym rezultatem.
Cieszę się, że moje wsparcie, zaangażowanie oraz przygotowanie oferty spełniły Pani oczekiwania. Dokładam wszelkich starań, aby każda transakcja przebiegała sprawnie i bezstresowo — tym bardziej mi miło, że udało się to osiągnąć również w Pani przypadku.
Dziękuję za zaufanie i miłą współpracę.
Życzę powodzenia w kolejnych planach i oczywiście — w razie potrzeby służę pomocą!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0