Ostatni raz jadłam tam parę lat temu i wspominałam to miejsce dość dobrze. Parę dni temu chciałam się przekonać jak sprawy się mają na chwilę obecną. I powiem jedno: NIE POLECAM. Zamówiłam dwa dania na wynos. Po pierwsze: jedno z tych dań okazało się być nie tym, które pierwotnie zamawiałam. Dwa dania były zapakowane jedno na drugim, z czego pierwsze się zgadzało więc nie wpadłabym na to że drugie będzie inne. Niestety zorientowałam się dopiero przy otwieraniu, a że głód doskwierał postanowiłam spróbować tego co mi się trafiło. I powiem tak - to był duży błąd. Na opakowaniu napisano: chrupiący kurczak, natomiast trafił mi się kurczak a\'la ryba po grecku, ciągnąca się skóra, stary ryż zawinięty w folię aluminiową (zresztą fenomenem był dla mnie sposób podania dania na wynos - mimo styropianowego opakowania, wszystko w środku - tj kurczak, ryż i surówka - było zawinięte w osobne folie aluminiowe). Drugie danie - na szczęście to które zamawiałam było tym samym które otrzymałam - było zjadliwe, natomiast nie zjadłabym tego po raz kolejny. Reasumując - jestem w szoku, że to miejsce aż tak się zmieniło na niekorzyść!Więcej tam nie wrócę.