Ekshibicjonista złapany na Ujeścisku

Opinie do artykułu: Ekshibicjonista złapany na Ujeścisku.

Na Ujeścisku pojawił się mężczyzna, który onanizuje się publicznie. Zdaniem naszych czytelników, zboczeniec może mieć skłonności pedofilskie, gdyż robi zdjęcia dzieciom. Mundurowymi nie potwierdzają tych rewelacji, ale zatrzymali i ukarali mężczyznę wskazanego przez świadków.

To starszy facet, który chodzi w okularach i robi zdjęcia dzieciomNa forum Trojmiasto.pl pojawiły się informacje o ekshibicjoniście, który grasuje na ulicach Ujeściska. Z podanych przez czytelników informacji ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tyle razy chodziłam i nie wpadłam na niego:(

Nie miałam takiego farta, żeby na tego pana wpaść. Ciekawa jestem jak by zareagował gdybym klepnęła się w czoło i powiedziała, że właśnie mi się przypomniało, że miałam kupić parówki.. i jajka:)))
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 10

chyba tylko wróble

na takiego robaczka się połaszą
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak zrobi komuś krzywdę? Marszcząc sobie freda?

Litości...
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie spiesz się z tym zgłaszaniem

Takie sieroty życiowe mnie tylko rozśmieszają. Ja widziałam tylko dwóch w swoim życiu i było to dawno, teraz pewnie za stara już jestem, ale córka miała ostatnio okazję (wątpliwą oczywiście) :( i z jej opisu wynika, że to nie ten, którego złapali.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może to słynny Marek B.?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Który to już mandat? Jutro znowu będzie robił to samo! Co czekamy aż komuś zrobi krzywdę???!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 15

Taką wielką krzywdę wam zrobił?

Nikt nie każe ci się patrzeć.

Mnie obrzydzają obmacujące i śliniące wzajemnie pary. Też mam ich zgłosić? Po prostu staram się nie zwracać uwagi.

Jeżeli nie robił krzywdy dzieciom to zajmijcie się swoim życiem.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 57

Może go przesłuchiwali a on wyjął swoją pałe i zrobił to na komendzie hahahahaba. Policjan się go pyta co Pan robi? On odpowiada pałuje się sam nie musicie mnie pałować.....Hahahahhhahahahahah hihihiiiiiihahahha
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 16

Gdybym to był ja to na ujeścisku były by rzesze moich fanek .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 42

Też rzecz się dzieje w cyrku Tresura tygrysa. Wychodzi treser rozpina rozporek i wkłada interes do pyska zwierzaka. Olbrzymie oklaski, wszyscy chcą bis. Treser powtarza numer ale tym razem tygrys nie chce otworzyć pyska, więc go wali po pięścią po głowie. Tygrys po chwili otwiera pysk - oklaski jeszcze większe. Widzicie Państwo to nie jest taki niebezpieczny numer, może ktoś chce spróbować?
Zgłasza się jedna dziewczyna i mówi , że ona by chętnie spróbowała ale ma prośbę aby jej treser nie walił tak mocno po głowie.
popieram tę opinię 80 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeśli to atrakcyjne kobiety to nie zgłaszać .Reszte zgłaszać.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wszyscy pedofile zostali wykastrowani chemicznie przez Donalda Tuska, ksywa Pinokio

Widziałem w TVN24 Tuska, jak przysięgał na wszystko co mu drogie i cenne (cygara i koniak), że osobiście paru wykastrował, mechanicznie, nie, nie mechaniczne, ale przez chemiczne, reszta się zgadza. I jak tu nie wierzyć?
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 53

co za bzdury

od kilku dni w całej Polsce pojawia się ta informacja i zwykle widzą go nastoletnie dziewki tak ok 14 do 15 lat. wiadomo zawsze głodnemu chleb na myśli
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 27

moj facet tez mi pokazuje ptaszka

Gdzie mam dzwonic?
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 7

Boże co za demon.Jak nie terroryści każdego dnia na zachodzie to w Gdańsku dewiant.Świat oszalał.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 26