Ekshibicjonista złapany na Ujeścisku

Opinie do artykułu: Ekshibicjonista złapany na Ujeścisku.

Na Ujeścisku pojawił się mężczyzna, który onanizuje się publicznie. Zdaniem naszych czytelników, zboczeniec może mieć skłonności pedofilskie, gdyż robi zdjęcia dzieciom. Mundurowymi nie potwierdzają tych rewelacji, ale zatrzymali i ukarali mężczyznę wskazanego przez świadków.

To starszy facet, który chodzi w okularach i robi zdjęcia dzieciomNa forum Trojmiasto.pl pojawiły się informacje o ekshibicjoniście, który grasuje na ulicach Ujeściska. Z podanych przez czytelników informacji ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

skoro chory to zamknac w zakladzie

a widocznie nie jest chory skoro lazi wolno, wiec wpier.... pare razy i odechce mu sie bicia niemca w kask
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

uwielbiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

na przykład tak

własnie

Cały na biało

Wpada facet do gabinetu dyrektora cyrku i mówi:
- Panie, mam taki numer, że ludzie oszaleją! Będzie pan milionerem!
Dyrektor na to:
- Spadaj mi pan! Mam dobry program i nie potrzebuję żadnych nowych numerów.
Facet:
- Niech pan posłucha przez 30 sekund, na pewno pana przekonam.
Dyrektor:
- No dobrze, mów pan, ale szybko.
Facet:
- Niech pan sobie wyobrazi cały sufit cyrku obwieszony balonami. Balonami z g*wnem. A na arenę wjeżdżają konie. Na każdym koniu amazonka. Z łukiem. I amazonki zaczynają galopować w koło. Unoszą łuki. Zaczynają strzelać do balonów. Przebijają je po kolei a całe g*wno spada na dół. Przebijają wszystkie. Na dole wszystko jest nim pokryte.
Widzowie w g*wnie, arena w g*wnie, orkiestra w g*wnie, konie w g*wnie, amazonki w g*wnie...
I wtedy wchodzę ja... Cały na biało.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic

Nie wiem..ale wiem, że dała ci życie...gdyby nie to nie.moglbys/ niemoglabys dziś obrażać innych, którzy posiadając dzieci nie czują się nieudacznikami...Ty czujesz się nieudacznikiem...do tego strasznoe zakompleksionym.Wspolczuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

to jest teraz tak samo akceptowane jak pedofilia w starożytności, wtedy w Grecji

czyli w kolebce naszej cywilizacji to była norma stare dziady gustowały w 13, 14 latkach ale czy to znaczy że to jest dobre dla społeczeństwa ? zwyczaje się zmieniają ale normy wewnętrzne powinny być w nas
do zastanowienia
oczywiście wszyscy tu mają po części racje

napalony kozioł

nie musi nic mówić ze tak powiem nieco żartobliwie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zabawka

Mozna tez powiedzieć dziecku póki nie ma fazy nazistowsko-pokemońską-zwykla codzienna-masakra-grantaty-pod-nogi-seria-w-klatę, że ten pan nie jest zrównoważony i bawi się ptaszkiem od dziecka bez przerwy, a tak robi, hm, zepsuta zabaki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ukrarali???
Policja religijna????

On nie mówi o pedofilii. Mówi o facecie, który się obnaża. Niektórym sprawia frajdę obnażanie się przed dziećmi. Dziecko albo nie zrozumie, albo się przerazi. Miałam takie doświadczenie jako młoda nastolatka i jako kobieta. Naprawdę nieprzyjemne. Nie da się tego porównać z widokiem dwóch całujących się mężczyzn, który mi nie przeszkadza.

A geje nie wyciągają swoich części intymnych, pary gejowskie rzadko mają odwagę trzymać się za ręce, bo ci, których "wzdryga", często ich wyzywają albo biją. Ludzi kuje w oczy, że na paradach gejowskich się całują - widzą to raz do roku w telewizji i już są tekściki o tym, że ci geje wstydu nie mają, bo ludziom przed oczami robią to i owo.

Kozioł nie powie Ci: "tak, mam ochotę na seks".
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Do imama. To taka zastępcza mama.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Matki-Polki nie wyciągają piersi tylko po to, żeby je komuś pokazać. Robią to dyskretnie i od razu przystawiają do nich malucha. Więcej cyca zobaczysz na plaży niż przy karmieniu. I nie sprawia im frajdy świecenie biustem przed ludźmi, po prostu nie mają gdzie tego robić, a nie będą przez całe macierzyńskie siedzieć w domu. I nie mówcie, że mogą odciągać pokarm, bo karmienie butelką serio nie jest dla dziecka dobre (problemy z wykształceniem dorosłego wzorca połykania, wady zgryzu itp.). Poza tym faceci chodzą z gołymi klatami i jest ok, a niektórzy mają tyle tłuszczu, że mają większe piersi niż te kobitki, z którymi masz taki problem. Za to uznaje się, że od pasa w dół nie należy się pokazywać i naprawdę jest różnica między ekshibicjonistą a karmiącą matką.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie chodzi mi o statystyki, bo z tych możnaby swobodnie wyciągnąć wniosek, że zielonoocy blondyni częściej okradają banki.
Chodzi mi o proces rozwoju dewiacji - niezatrzymane w porę, eskalują.

wzajemna zgoda? rozmawiasz z kozłami?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlaczego wyciąganie piersi

Przez matki polki i pokazywanie całemu światu nie jest karane i musimy znosić ten widok?!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Aha

A groźni przestępcy również często mają problemy z alkoholem. Tzn. że trzeba każdego pijącego na ulicy wpisać do rejestru i może profilaktycznie pozbawić kończyn.

Gdyby ktoś uważał, że przeginam z wygłupami, to przypomnę: "A co gdyby twoją córeczkę taki pijak napastował????"

PS. To prawda.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

co za debilny argument!

Tak, gdyby onanizował się przed moim dzieckiem, też bym uważał, że chorego psychicznie człowieka należy skierować na leczenie. A co, zastrzelić go?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1