Ekshibicjonista złapany na Ujeścisku

Opinie do artykułu: Ekshibicjonista złapany na Ujeścisku.

Na Ujeścisku pojawił się mężczyzna, który onanizuje się publicznie. Zdaniem naszych czytelników, zboczeniec może mieć skłonności pedofilskie, gdyż robi zdjęcia dzieciom. Mundurowymi nie potwierdzają tych rewelacji, ale zatrzymali i ukarali mężczyznę wskazanego przez świadków.

To starszy facet, który chodzi w okularach i robi zdjęcia dzieciomNa forum Trojmiasto.pl pojawiły się informacje o ekshibicjoniście, który grasuje na ulicach Ujeściska. Z podanych przez czytelników informacji ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

PODOBNO nosi przy sobie sznur i metrówkę!!!

Padłam :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ekshibicjonista raczej nie macha klejnotami przed dziećmi mylisz pojęcia

mówisz o pedofilii . a co do facetów którzy mają ochotę..no cóż mnie wzdryga..ok. a jeżeli dorosły kozioł ma ochotę na kobietę ona zaś na seks z kozłem..jest wzajemna zgoda i potrzeba ..to się nazywa zoofilia i występuje od tysięcy lat tak jak homoseksualizm też byś to popierał??? O czym my k...mówimy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szpilek Ty onanisto

Szpilek to taki koniojebca który uważa ,że kimś jest a tak naprawdę to słabe małe nic nie znaczące zero. Mały pryszczaty koleś z jeszcze mniejszym wackiem ale za to z rozdmuchanym ego. Pewnie jeszcze 28 letnia dziewica, bo która taką pokrake by chciała.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po co z nim dyskutujecie?

Onanizm to właśnie teraz on uprawia czytając te komentarze.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

zapomniałem dodać, ze uwielbiam polerować berła policjantom
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pisioraki stwierdziły, że muszą we wszytkim być lepsi niż PO

więc dług też robią też niebotycznie większy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przekonać zboczka

Tak idioto psychiczną na przykład 7 letniej dziewczynce ja osobiście bym go przekonał zaczyna od marszczenia Freda a skończy na gwałtcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

K...A!

Dostał mandat zamiast kopów na ryj w zaciszu koMendy???!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

O co tu pytać? Jeśli dwóch, albo więcej, dorosłych facetów ma na siebie ochotę, to ich sprawa. Ale jeśli gej albo hetero będzie próbował mojemu dziecku w piaskownicy machać członkiem przed głową, to niezależnie od jego orientacji obetnę mu szybko i na miejscu przyrodzenie. Naprawdę stawiasz znak równości pomiędzy dwoma facetami idącymi za rękę ulicą, a facetem onanizującym się wśród dzieci?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Faceci lubią pokazywać kobietom

Kobiety nie lubimy oglądać gołych facetów.
Nie jesteś jedyna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Paul Britton - "Profil mordercy"

Dowiedz się czegoś o temacie, zanim zaczniesz się wypowiadać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Paul Britton - "Profil mordercy"

Polecam tę książkę. Seryjni mordercy na tle seksualnym często mieli w przeszłości problemy z prawem z podobnych powodów. Myślę, że dopisanie jegomościa do bazy danych nie zaszkodzi...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

do więzienia go wsadzą jak już zgwałci jakieś dziecko

policja nie ogarnia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

kpina!mandat a takie rzeczy!

zarty,jakieś ,POLICJO mandat za takie coś,rece opadaja,do pierdla i tam mu pokażą co za to mu zrobią,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czemu ekshibicjoniści są potępianii a geje obnoszący siępo miescie ze swoim odchyleniem

już nie. Wybiórcza moralność Kalego? Poważne pytanie przecież jeszcze 25 lat temu oba odchylenia były traktowane jako tożsame zaburzenia na tle seksualnym.Oczywiście szanujmy wszystkich ludzi jako obywateli ale nie chowajmy głowy w piasek i pytajmy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14

Dowcip zwany "najbardziej obżydliwym dowcipem świata", uwaga obleśny

Mężczyzna razem z żoną, synem i córką wchodzą do gabinetu łowcy talentów i mówi: "Jesteśmy rodzinnym zespołem i chcemy, żeby Pan nas reprezentował"
Agent odpowiada: "Przykro mi, nie zajmuję się rodzinnymi zespołami, są zbyt staroświeckie"
Mężczyzna na to: "Ale to coś naprawdę niezwykłego"
Agent: "Ok, możecie zaprezentować?"
Rodzina ustawia się w rzędzie, żona wychodzi do przodu i zaczyna śpiewać "Mazurka Dąbrowskiego", a mąż uprawia z nią seks analny . Po minucie syn i córka zaczynają robić to samo, tylko że córka śpiewa "Odę do radości".
Agent ma niewyraźną minę, ale przedstawienie toczy się dalej. Kiedy córka dochodzi do drugiej zwrotki, syn i ojciec zamieniają się partnerkami. Syn obraca matkę w drugą stronę, po czym zaczynają uprawiać fellatio. Kiedy piosenki zmierzają do końca wszyscy kładą się na podłogę.
Chwilę później zza drzwi wychodzi pies i zaczyna wylizywać całą rodzinę, aż każdy dojdzie do orgazmu. Po tym siada uśmiechnięty, cała rodzina wstaje i kłania się.
Ojciec patrzy na agenta i pyta: "To jest skecz. Co Pan o nim sądzi?"
Agent siedzi cicho przez dłuższy czas. Wreszcie wydusza z siebie: "Niesamowite. Jaki to ma tytuł?"
"Arystokraci"
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

He

Dokladnie stanie sie krzywda wtedy go zamkna trafi na kogos kto mu przypier ..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1