Klient - ocena (1) Pani Ewa z Gdyni obsługiwała mój zakup mieszkania wraz z kredytem... Klient Przemek - ocena (1) Polecam Panią Ewę to osoba z super podejściem do klienta i ogromną wiedzą.... Przemek klient - ocena (1) Pani Ewa bardzo rzeczowa i konkretna osoba. Dałem szansę innym ekspertom,... klient
Olka - ocena (1) Doradca z Gdańska Pani Ewa to bardzo kompetentna i profesjonalna osoba.... Olka Łukasz - ocena (1) Skorzystałem z usług doradcy kredytowego z Gdańska , ponieważ pozytywne... Łukasz Krzysztof - ocena (1) Bardzo konkretna osoba, bardzo szybko został załatwiony kredyt, z ominięciem... Krzysztof Klient - ocena (1) Bardzo chcieliśmy podziękować Pani Ewie za pomoc przy otrzymaniu kredytu... Klient Marek - ocena (1) Pomoc w uzyskaniu kredytu na mieszkanie niezastąpiona, sam pośród tylu... Marek Gosia - ocena (1) Cieszę się, że udałam się po poradę o kredyt hipoteczny do doradcy z Gdyni... Gosia Klienci - ocena (1) Po opiniach zdecydowaliśmy się na współpracę z Panią Ewą doradcą finansowym.... Klienci Aleksandra - ocena (1) Mam swoje mieszkanie, dzięki pani Ewie. Sama byłam najpierw w swoim banku ale... Aleksandra Monika - ocena (1) Współpraca z Panią Ewa z Gdyni okazała się niezastąpiona, jest otwartą... Monika Kaśka - ocena (1) Bardzo chciałam podziękować za pomoc w uzyskaniu kredytu na zakum domu.... Kaśka Monika - ocena (1) Pani Ewa pomogła mi w kredycie hipotecznym przy zakupie domu. Przeprowadziła... Monika Monika - ocena (1) Pani Ewa pomogła mi w kredycie hipotecznym przy zakupie domu. Przeprowadziła... Monika Klient - ocena (1) Po opiniach zdecydowaliśmy się na współpracę z Panią Ewą doradcą finansowym.... Klient Filip - ocena (1) Polecam Doradce pnią Ewę, bardzo konkretna osoba. Niezastapiona widza.... Filip Klient - ocena (1) Starając się o kredyt hipoteczny w pierwszej kolejności poszedłem do swojego... Klient Klinci - ocena (1) Polecam wszystkim współpracę z doradcą kredytowym z Gdyni, pełen... Klinci Klient - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Ewę doradcę kredytowego z Gdyni. Pełen... Klient