Klient - ocena (1) Doradca kredytowy Pani Ewa Krośnicka pomogła nam uzyskać kredyt hipoteczny na... Klient Moniczka - ocena (1) Pani Ewa jest profesjonalistą. Przez cały czas byliśmy z Panią Ewą na... Moniczka Piotr - ocena (1) Z mężem postanowiliśmy kupić mieszkanie w Gdańsku. Skorzystaliśmy z porady... Piotr
Monika - ocena (1) Wraz z żoną bardzo się cieszymy, że trafiliśmy na Panią Ewę. Odpowiadała na... Monika Klient - ocena (1) Posiadam wysokie dochody ale postanowiłem skorzystać z pomocy doradcy... Klient klientka - ocena (1) Profesjonalny doradca. Cały czas w stałym kontakcie, wszystkie sprawy... klientka Łukasz - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i jakość obsługi.... Łukasz Olek - ocena (1) Najlepszy doradca kredytowy w Gdańsku, Pani Ewa przedstawiła pełen wachlarz... Olek Kaśka - ocena (1) Mieliśmy przyjemność procesować nasz kredyt na mieszkanie za pośrednictwem... Kaśka Klient - ocena (1) Doradca kredytowy godny polecenia i zaufania to Pani Ewa. Bardzo pozytywne... Klient Krzysztof - ocena (1) Bardzo konkretna osoba, bardzo szybko został załatwiony kredyt, z ominięciem... Krzysztof Klient - ocena (1) Bardzo chcieliśmy podziękować Pani Ewie za pomoc przy otrzymaniu kredytu... Klient Marek - ocena (1) Pomoc w uzyskaniu kredytu na mieszkanie niezastąpiona, sam pośród tylu... Marek klientka - ocena (1) Od znajomych dowiedziałam się o Pani Ewie. Pierwszy raz brałam kredyt,... klientka Gosia - ocena (1) Cieszę się, że udałam się po poradę o kredyt hipoteczny do doradcy z Gdańska... Gosia Klienci - ocena (1) Po opiniach zdecydowaliśmy się na współpracę z Panią Ewą doradcą finansowym.... Klienci Aleksandra - ocena (1) Mam swoje mieszkanie, dzięki pani Ewie. Sama byłam najpierw w swoim banku ale... Aleksandra Marcin - ocena (1) Skorzystałem z pomocy u doradcy kredytowego, Pani Ewa wyjaśniła mi wszystkie... Marcin Klienci - ocena (1) Po opiniach w zdecydowaliśmy się na skorzystanie z pomocy przy kredycie... Klienci Klienci - ocena (1) Z żoną postanowiliśmy kupić dom, bo mieszkanie już za ciasne. Poszliśmy do... Klienci