Filip - ocena (1) Polecam Doradce pnią Ewę, bardzo konkretna osoba. Niezastapiona widza.... Filip Klient - ocena (1) Starając się o kredyt hipoteczny w pierwszej kolejności poszedłem do swojego... Klient Klinci - ocena (1) Polecam wszystkim współpracę z doradcą kredytowym z Gdyni, pełen... Klinci
Klient - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Ewę doradcę kredytowego z Gdyni. Pełen... Klient Tomek - opinia (1) Mimo dobrych zarobków, postanowiłem skorzystać z pomocy doradcy kredytowego.... Tomek Mateusz - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Ewą. Pani Ewa pracuje bardzo sprawnie, w... Mateusz Klient - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Ewą. Pani Ewa pracuje bardzo sprawnie, w... Klient Marlena i Marcin - opinia (2) Wraz z mężem bardzo się cieszymy, że trafiliśmy na Panią Ewę. Przeprowadziła... Marlena i Marcin Marlena i Marcin - opinia (2) Wraz z mężem bardzo się cieszymy, że trafiliśmy na Panią Ewę. Przeprowadziła... Marlena i Marcin Wioleta i Jacek - opinia (2) Do Pani Ewy trafiliśmy z polecenia.O kredyt postanowiliśmy się starać w... Wioleta i Jacek Marta - opinia (1) Super! Udało się. Pani Ewa walczy do końca i wygrywa :) Marta Aleksandra - opinia (2) Najlepszy specjalista jakiego można sobie wyobrazić! Ogromny profesjonalizm i... Aleksandra Tomek i Kasia - opinia (2) Dziękujemy Pani Ewo. Wszystko zaczęło się w dniu kiedy drugi Bank odmówił nam... Tomek i Kasia Karolina S. - opinia (1) Kiedy po raz trzeci odbiłam się od drzwi banku, skierowałam się do Pani Ewy.... Karolina S. Joanna - opinia (2) Pani Ewa jest profesjonalistą. Cały proces kredytowy trwał niecały miesiąc.... Joanna Agnieszka - opinia (2) Pani Ewa to nie tylko świetny doradca, ale także człowiek ! Polecam każdemu... Agnieszka Kamil - opinia (2) Najlepszy doradca kredytowy w Trójmieście. Pani Ewa pomogła znaleźć... Kamil polecam wszystkim (1) Szczerze i z całym przekonaniem polecam Panią Ewę. Bardzo mi pomogła w... slawek Klient (1) Polecam Panią Ewę, świetny doradca kredytowy, nie obyło się bez problemów,... Klient Poleca wszystkim (1) Pani Ewa rewelacyjny doradca, z naszą sytuacją , która była z naszego punktu... Klienci