Polecam (1) Bardzo polecam współprace z Panem Sebastianem, który pomógł mi w załatwieniu... Seweryn Gold Finance Sebastian Murglin (1) Szczerze polecam Pana Sebastiana Murglin osobą, które starają się o kredyt... Marta Polecam ! (1) Bardzo polecam pana Sebastiana jako doradcę kredytowego ! Doradca bardzo... Kredytobiorca
Pomoc w uzyskaniu Kredytu na mieszkanie (1) Dobrze wspominam współpracę z Panem Sebastianem. Kredyt na wymarzone... Marynarz Opinia (1) Jeżeli szukasz doradcy który ma doświadczenie i pojęcie o tym co robi to jak... Karol Gorąco polecamy (1) Szczerze polecamy usługi Pana Sebastiana. Jego pomoc w uzyskaniu kredytu... Ania i Rafał Profesjonalista (1) Serdecznie polecam pana Sebastiana, który pomógł mi przy kredycie... Arleta Kredyt na mieszkanie (1) Doradca posiadający sporą wiedzę. Wybiera najkorzystniejszą ofertę swojemu... Jakub Polecam (1) Pełen profesjonalizm oraz wysoka kultura osobista sprawia, że przygotowanie... Antoni Zdecydowanie polecam (1) Profesjonalizm i zaangażowanie na najwyższym poziomie mogę polecić Pana... Krzysiek Bardzo polecam (1) Pan Sebastian to człowiek który doskonale wie co robi. Jest komunikatywny i... Filip JUST HE !!! (1) Tak jak w nagłówku, jeśli kredyt lub pożyczka, to tylko On. W skrócie:... Przemek Kredyt na dom (1) Fachowiec w tym co robi :) miła atmosfera podczas rozmowy, wszystko jasno i... Patrycja polecam goraco i rekomenduje kazdemu (1) wszystko zalatwione sprawnie i szybko. pelna pomoc w uzyskaniu kredytu.... Malgorzata Kredyty (1) Doradca bardzo kompetentny, z bogata wiedzą, zawsze służący fachową radą,... Piotr Polecam! (1) Braliśmy kredyt hipoteczny bez jakiejkolwiek wiedzy z bankowości i p.... mariusz Bardzo rzetelna osoba (1) Z usług Pana Sebastiana korzystam od 4 lat i polecam go również moim... Marcin