Ekspresowa poradnia rodzinna

Temat dostępny też na forum: Wesele
hej,
miesiąc został do ślubu a my jeszcze nie poszliśmy do poradni rodzinnej. Pytanie ma ktoś namiary do Pani, Siostry kogokolwiek która rozumie że niektórzy pracują 24/7 i jest w stanie zrobić nam skrócony "kurs ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Ekspresowa poradnia rodzinna

Jak pracując 24/7 dacie radę wyrwać się na ślub? ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ekspresowa poradnia rodzinna

Hej, znalazłaś jakieś namiary? Jestem w podobnej sytuacji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Będzie ciężko. Obudziliście sie z ręką w nocniku że tak powiem ;P To z jakim wyprzedzeniem planowaliście ślub żeby na ostatnią chwilę czekać. To są zwykle 3 spotkania, zazwyczaj raz na miesiąc. Czyli razem jakieś 2-3 miesiące trzeba poświęcić. Oczywiście nie zawsze, ale najczęściej. Akurat poradnię łatwiej "zaliczyć", bo sie para indywidualnie umawia z osobą prowadzącą, więc łatwiej sie dogadać kiedy wam pasuje. Ale teraz na ostatni dzwonek może być ciężko, bo każdy może mieć już grafik wypełniony innymi parami. Przypominam jeszcze o spisaniu protokołu ślubnego, bo może o tym też zapomnieliście...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kochane Forumki, ten post jest sprzed roku ;-) Aczkolwiek niech będzie przestrogą dla tych, którzy dopiero planują swój ślub, żeby nie zostawiali takich rzeczy na ostatnią chwilę :) Właściwie przy planowaniu ślubu- poza zaklepaniem sali, kościoła, fotografa/ kamerzysty i oprawy muzycznej- to powinna być jedna z pierwszych rzeczy, którą się załatwi, żeby spać spokojnie. Zwłaszcza, że są bezterminowe ;-) Chyba że w międzyczasie zmieni się kandydat na Pana Młodego ( wybaczcie czarny humor) to niestety i kurs ,i poradnię trzeba robić jeszcze raz ;-) Mam na myśli oczywiście ślub konkordatowy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szukam namiarów na sprawdzoną (najlepiej ekspresową) poradnię w Gdyni lub Sopocie.
Ew. Gdańsk
lucas.strachota@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?