Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę, a przede wszystkim fantastycznego instruktora - pana Janusza :) To właśnie jemu zawdzięczam zdany egzamin. Za sprawą jego ogromnego profesjonalizmu, wielkich umiejętności, a także stoickiego wręcz spokoju (a gwarantuję, że były na drodze sytuacje, kiedy miał prawo się na mnie zdenerwować ;) nauczyłam się jeździć. Poziom nauczania jest naprawdę wysoki, każde zagadnienie dokładnie tłumaczone i omawiane. W razie wątpliwości pan Janusz służy zawsze pomocą i dobrą radą, przy czym jest człowiekiem tak niesamowicie pozytywnym i zabawnym, że jazdy to czysta przyjemność i człowiek nie chce opuszczać "elkowego" samochodu :) Nie wprowadza niepotrzebnej sztuczności i dystansu, tylko wesołą i przyjazną atmosferę. Ponadto zawsze można z nim uzgodnić dogodny termin odbycia jazd, nie ma z tym problemu, a cena kursu jest bardzo korzystna. Jestem naprawdę przeszczęśliwa, że wybrałam tę szkołę i trafiłam na tak wspaniałego instruktora, którego nie zamieniłabym na żadnego innego! :) Każdemu, kto z wytęsknieniem czeka na swój upragniony plastik z całego serca polecam tylko tę i żadną inną szkołę! :) A panu Januszowi jeszcze raz serdecznie dziękuję :)