Electric City

Temat dostępny też na forum: Electric City
Imprezy spod szyldu Electric to pewna idea eventowa, poszukująca odpowiedniej formuły do produkcji najciekawszych zjawisk z nowoczesnej sztuki elektronicznej.W jej składzie mieści się zarówno muzyka jak i sztuka video. Jednakże istotną składową ma być również miejsce, skala produkcji jak i poszukiwanie właściwie dobranego kontrastu. Tak aby całość miała charakter intrygującej podróży czy ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawdziwa perła zabudowy

Prawdziwa perła zabudowy - ze spadajacym dachem, powybijanymi szybami i walającymi się tonami śmieci... Wczoraj byłem obok tej perły... Zapaszek jak ze starej spleśniałej ostrygi... MNIAM ! Do roboty NIEROBY ! MIOTŁY, SZMATY I DOESTOS ! ZAMIAST ĆPANIA I FIZIOWANIA

super party

zobacz sobie fotki z pierwszej edycji a nie piszesz bzdury, jak juz sie cos dzieje w tym usnutym jak piz.. miescie to znajda sie takie ananasy..

świetnie

fajnie, że cos się w końcu dzieje w temacie muzyki elektro i d'n.b. Zapowiada się niexle i chyba nie warto byc od razu na nie:/

klasa

electro soul system to kozak! bede!

ulalala

no to pyszne party sie zapowiada nie powiem, obecna:)

ogarnijcie się

ciekawe czy może zmienią line-up, bo słyszałem ma byc Armin ,Sander, Tiesto , PvD aha i Eric Pryda-buhaha , byłem tam na "mission to trance" -o 1-ej pojechałem do domu . udanej imprezy ,ale mnie nie będzie

co za łeb

no jak jezdzisz na manieczki to Twoja sprawa, ten event z ta muzyka i tego typu artystami nie ma nic wspolnego... to Ty sie ogranij bo wioska zajechalo hehe i fajnie ze Ciebie nie bedzie:)
poczytaj troche o ile potrafisz robic to ze zrozumieniem

ja proponuje nie komentować niektórych wypowiedzi :P są po prostu żałosne szczególnie gdy "I love events" hehehehe bo events nie zawsze zdaje się znaczy to samo :]

Gratulacje Line-up'u - jest coraz bardziej imponujący :)
Mogę tylko pożałować, że nie będzie mnie akurat w tym czasie w 3city ;/

zatem - niezapomnianych beat'ów :)

pzdr!

wigsa pigsa

a skąd wiesz jak cuchnie ostryga, jeśli nigdy jej nie jadłeś?!!!

po drugie, pisze się wixa jak coś, a po trzecie, domestos.

ale z ciebie ciołek...

Inne tematy z forum

Michał Bajor - Piosenki, które lubię (8 odpowiedzi)

Kolejny recital Michała Bajora nosi tytuł Piosenki, które lubię. W ciągu ostatnich tras...

Be Active Tour 2026 powered by Reebok Ewa Chodakowska (6 odpowiedzi)

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska...

Anyma - ÆDEN World Tour (11 odpowiedzi)

Cyfrowa rewolucja i wizjonerskie melodic techno po raz pierwszy w Polsce w tak spektakularnej...