Electric Mind

Temat dostępny też na forum: Electric Mind
Electric Mind to pewna idea eventowa, poszukująca odpowiedniej formułydo produkcji najciekawszych zjawisk z nowoczesnej sztuki elektronicznej.W jej składzie mieści się zarówno muzyka jak i sztuka video. Jednakżeistotną składową ma być również miejsce, skala produkcji jak iposzukiwanie właściwie dobranego kontrastu. Tak aby całość miałacharakter intrygującej podróży czy elektryzującej umysł ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pjeknie

super niech dzialają! tak malo sie dzieje w Gdańsku..Keep workin'!:))

Electric Mind

Nie wiem jak wy ale ja tam bede;).Szczegolnie dla Paryss (Skylark Rec., BeatBandith, Sfinks - Sopot) ;))

":p" no w końcu !!! mniam, mniam. my tam będziemy, a TY?

ogień z tuby będzie:D

i to sie nazywa WYPAS!kogo nie bedzie nich zaluje

19

Chcialem isc do CSG ale tego dnia jest lepsza impreza w sfinksie w Sopocie, Angelo, Diana i kilu innych dobrych asów, takze tego dnia Sopocisko

Electric Mind

Rucht: cieszymy sie ze w sfinie jest taka impreza, niezly odsysacz drechow i manieczkowcow... bawcie sie dobrze, my uderzamy na Electric Mind, bo poziom muzyczny jak potencjał ludzki jest nieporównywalnym z balanga w sfinie tego dnia...

buahaha dobra biba w sfinie dzisiaj...no nie moge...hhahahaha...

niby jestem tolerancyjne i o gustach tez nie powinno sie dyskutowac ale jezeli ktos uwaza ze lepsza impreza jest dzisiaj w sfinie to naprawde zaczynam sie zastanawiac czy ludzie posiadaja jakikolwiek gust muzyczny

hej , czy ktoś mógłby mi napisać czy ta impreza jest na świeżym powietrzu ?

Electric:)))

Electric mind zaliczam na 6+.Muzyka nie samowita,ludzie jeszcze fajniejsi;))najlepsza impreza w tym karnawale;)).

Inne tematy z forum

Narracje 2026 | Żabianka (8 odpowiedzi)

Wiemy już, kto przygotuje program festiwalu NARRACJE w 2026 roku. W zamkniętym konkursie komisja...

Konwój Mikołajów w Ciężarówkach (3 odpowiedzi)

więcej

Alphaville (22 odpowiedzi)

FOREVER YOUNG - ALPHAVILLE w Gdyni Koncert Specjalny z okazji 40 lecia działalności zespołu....